Nişanı Attık

Sizin duruşunuz net olduğu sürece inanın yine seveceksiniz başka birini yine aynı heyecanları yaşayacaksınız. Ben dün de yazdım size düğüne 2 ay kala tüm eşyalar hazırken ayrıldık. 4 senelik ilişki ama sürekli ayrıl barış küslük sürekli nazlanan bir erkek. Ve ayrılınca daha önce bitirmediğim ya da bitmesine izin vermediğim için çok pişman oldum. Ayrıldıktan sonra ara ara yazdı bana hatta tekrar olur mu diye görüştük ama baktım ki adam aynı adam. Geçen gün mesaj atmış hiç bu kadar ayrı kalmadık diye şaka yapıyor olmalı ayrılalı 7 ayı geçti Erkekler sonradan anlıyor ayrılığı

Narsist olabilir mi acaba baktım da konulariniza

İnsanlar hiç değişmiyor şimdi pişman olsa özür dilese tekrar şans versem yine aynı senaryonun beni beklediğine eminim böyle insanlar değişmez.

Gecicek bugunlerde Emin ol İlk başta sanki nefes alamıyormus boğulur gibi oluyorsun sevemem bir daha diyorsun ama sonra öyle güzel iyileşiyor ki insan gülerek hatırlıyor bu acilari
Ben de hayal kırıklığı var maalesef. Aşırı üzüntüden ziyade. Şimdi tekrar sana değer veren, seven kişiyi bulman gerekecek diye bir düşünce oluşuyor bu üzüyor.

Evet. Bana bir de seni peygamber şefkatiyle seveceğim diyordu. Otogarda ağlattı beni ne diyeyim. Yukarda Allah var görüyor…
Bende diyorum ki erkek bir krizi yönetme becerisi yoksa, birey olamamıştır , olgun olamamış erkekte evlenmesin zaten ,çocuk gibi hep ona sabırmı göstereceksiniz, doğru karar vermişsiniz ,evlilik bir gün değil ömür boyu süreceği için önemli tabi

Çok teşekkür ederim. Çok sevmek değil mesele zaten güzel iletişim kurmak, uzlaşmak, anlamaya çalışmak, gönül almayı bilmek, anlayış. Bence peygamber şefkatine yakın şeyler bunlar. Kendisi bıraksın peygamber şefkatini insan gibi sevse yeterdi

Umarım bana da farkındalık ve rahatlık yakında gelir tüm üzüntümüz ve hayal kırıklığımız geçer bir an evvel

Sonradan üzeleceğine şimdi üzül arkadaşım. Daha önce nişan atıp ayrılmış ve daha sonra da hayatının aşkını bulup evlenmiş bir de çocuk yapmış biri olarak söylüyorum. Ayrıca dik duruşun için de seni tebrik ederim.

Ne güzel sizin gibi sonu güzel biten hikayeleri duyunca mutlu oluyorum. Açıkçası ben de 28 yaşında biri olarak bana yeni birini bulmak güvenmek sevmek o kadar zor geliyor ki Sanki
düzgün istediğim gibi birini hiç bulamayacakmışım geliyor. Üzüldüğüm nokta bu. Yoksa öyle bir kişiden kurtulduğum için çok mutluyum, kendimi savaştan çıkmış gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…