baklavaya 5-10 bin arasi rakami siniftaki memur arkadas vermis. herkes zaten kendine 1 cay alip bedava yiyecekmis sen cicek - tabak diye tutturmasan

vallahi merak edip baktim, pttavmde 100lu plastik tabak 135 tl, trendyolda 100lü plastik catal 74 tl.
yani kisi basi 2,5 tl tutuyor. keske kisi basi bu kadar bir rakam alsaydiniz, cayini da isteyen alsaydi bunca tantana cikmamis olurdu en azindan.
para onceden verilmis - her sey ona gore alinmis. senin cebinden verdigin bir sey yok ki
cebinden verdiysen de hatan 55 kisi para versiyse kantinciye "55 cay" dememen.
onceden para verilmiş- kisi "katilmayacagim" demis. yapacağın sey ona cay ve tabak vermemekti. "etkinlige katılma" demen dogru degil çünkü baklavayi alan sen degilsin..ne munasebet katılmamasi. adam almis baklavalari acimamis, sana mi düştü "etkinlige katilma" diye insanlari dişlamak?
arkadaslarin sana gıcık olmuslar - ki cok haklilar. benim sinif arkadasim olsaydın ben de gıcık olurdum. bunca bonkör bir ortamda biri baklava ismarliyor - hoca yemege cikartiyor - herkes bol keseden bonkör bonkör harciyor soyle bir ortamda takildigin seye bak. kim duysa gicik olur. bakma yüzüne " sen haklisin kanks" diyenlere. onlar da arkandan "amma ayip etti" diyorlardir- emin ol.
ayrica hocayi sevmezler ama peşinde dolanirlar foto çekinirler. kime ne ki? o da onlarin karakteri. inan bu karakterleriyle - bu yalaklikla senden iyi yerlere geliceklerdir