Nişanı Attık

aramaz aramaz diyosun ama bak gör hatta tam sen artık kendimi çok iyi hissediyorum dediğin anda çıkıp gelecek.

Aramayanı yok bu tiplerin, illa ki arayıp pişman olacak sonra eski defterleri açıp sen böyle yaptın annen böyle dedi diye güüya kendini savunacak.

Haklıymışsınız diyeceksin, sen kendine bak şimdi.

Benim dikkatimi şu çekti nişanlın diyor ki
Zaten kendisi de diyor böyle anlarda konuşmayalım uzak duralım diye
tamam hadi nişanlıyken yaptınız bunu, evlenince napmayı planlıyorsunuz? Sen ya da o aile evine mi gidecek ? Veya biriniz mutfakta biriniz salonda mı takılacaksınız? Uygulanabilirliği yok bu durumun. Bence kendine yazık etme, kararının arkasında dur derim. Nişan bile insana ne kadar büyük sorumluluk yüklüyor ayrılması ne zor değil mi ama. Bir de evliliği düşün derim.

Ben çoğu kişinin aksine yazmayacağını düşünüyorum. Gururundan öfkesinden yazmaz. Daha güzel bir ayrılık mesajı attım hakkımızı helal ettim. Ona bile cevap yazmadı😀 gelirse de bir dahakine daha ağır konuşurum “sen hastasın” lafı ona yeter artar gerçi bir ömür o cümlemi unutamayacak.
kesin yazıcak ama burada önemli olan sizin tavrınız.Kararınızdan sakın dönmeyin daha ağırlarını yaşarsınız.

aramaz aramaz diyosun ama bak gör hatta tam sen artık kendimi çok iyi hissediyorum dediğin anda çıkıp gelecek.

Aramayanı yok bu tiplerin, illa ki arayıp pişman olacak sonra eski defterleri açıp sen böyle yaptın annen böyle dedi diye güüya kendini savunacak.

Haklıymışsınız diyeceksin, sen kendine bak şimdi.
İnanın artık kendimi savunacak, onunla mücadele edecek gücüm kalmadı. Psikolojik bir savaşın içinden çıkmış hissediyorum. Yorgunum ve hayal kırıklığı var sadece…

Benim dikkatimi şu çekti nişanlın diyor ki

tamam hadi nişanlıyken yaptınız bunu, evlenince napmayı planlıyorsunuz? Sen ya da o aile evine mi gidecek ? Veya biriniz mutfakta biriniz salonda mı takılacaksınız? Uygulanabilirliği yok bu durumun. Bence kendine yazık etme, kararının arkasında dur derim. Nişan bile insana ne kadar büyük sorumluluk yüklüyor ayrılması ne zor değil mi ama. Bir de evliliği düşün derim.
Onu ben de hep dedim. Bir insan tabii ki konuşacak tartışacak. Olay olduğunda hemen herkes susup nasıl köşesine çekilecek? Evlenince ne yapacaksın evden mi çıkacaksın dedim? Ki emin olun bizim konuştuğumuz kavga ettiğimiz konular hep baklava pasta tarzı küçük ve saçma olaylardı. Onları bu kadar büyüttü telefonu kapatıp mesafe koymak istedi. Gören de sanki ona küfretmişim, aldatmışım da bu kadar ağır tepkiler veriyor sanar. Baklava pasta olayında da sokakta bağırıyor yanımdan ayrılıyor uzağa gidiyor, bir sus konuşma diyor. Hayır yani sanki ne oluyor da bu kadar ağır tepki veriyorsun? Yetkilinin önünde benle kavga ettin diyor. Kavga ettinden kastı da, adama birkaç soru sormuşum ve biz bu pasta baklava konusunu bi konuşalım, demem. Bu mu kavga?

Hayır geçmişte biri yok. O hep diyor bunu, sinirlenince birkaç saat ya da gün konuşmayalım aramız soğusun diye. Ama böyle bir mevzudan ötürü de kavga edip araya zaman koyuyorsak zaten ara vermeye ihtiyaç da yoktur o ilişki bitmeye mahkumdur.
Ay ne başka birisi falan ya.
Her konuya hemen başka biri vardır diye saçma sapan dalanlar var .
Anlaşamamışsınız işte.
Neyse yol yakınken bitsin o zaman.
Belli ki anlaşamıyorsunuz.

helal olsun. yalnız pasta yerine baklava olsun diye diretmek komik.
İşte onlar doğulu olduğu için pasta yerine baklava seçmiş. Onlar baklava yiyorlar. Ama benim fikrimi almaması ve ben kesin olarak pasta olsun demediğim halde kavga etmesi bu sebepten ötürü komik. Biliyor çünkü pasta istediğimi ve bunun için konuşacağımı şimdiden konuşmayarak aklı sıra önlem almak istedi. Bir de adamın önünde benimle tartıştın diyor. Diyorum ya nereden baksan tutarsız ve saçma. Ben bu tip şeylere önem vermem ne yaparsanız yapın diyen adam her şeye karıştı.

Kurtulmuşsunuz. Bunlardan kavga çıkarıp ağır laflar söyleyen hele ki küfürdenden uzak duracaksınız. Daha çok gençsiniz önünüze sizi seven gerçekten değer veren biri elbet çıkacaktır.

Yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım nişanlıydık çok zor bir süreçten geçtim ve en sonunda doğru kararı verip ayrıldım. Hiç hatan yokken sana kusurluymuşsun hissi verip seni aklınla şüpheye düşürüyor böyle insanlar kendi psikolojini mahvetmek istemiyorsan sakın geri dönme. Çünkü o mutlaka geri dönecektir...

Kurtulmuşsunuz. Bunlardan kavga çıkarıp ağır laflar söyleyen hele ki küfürdenden uzak duracaksınız. Daha çok gençsiniz önünüze sizi seven gerçekten değer veren biri elbet çıkacaktır.
Zaten ilk defa böyle bir şey oldu. Normalde ne kadar sinirlense de küfretmezdi onu yaptı hem de sokağın içinde herkesin duyacağı bir ortamda.

hatırlıyorum konunuzu kesin yazıcak demiştim:)arada yoklar inş tekrar barışmazsınız.
yok ne barışıcam, o yaşananların üzerine. exten next olmaz, normal next modunda da değilim bu aralar. yalnız kalacağım bir süre. o hayatımdan çıktığından beri daha rahatım.

Yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım nişanlıydık çok zor bir süreçten geçtim ve en sonunda doğru kararı verip ayrıldım. Hiç hatan yokken sana kusurluymuşsun hissi verip seni aklınla şüpheye düşürüyor böyle insanlar kendi psikolojini mahvetmek istemiyorsan sakın geri dönme. Çünkü o mutlaka geri dönecektir...
Kesinlikle aynen böyle. Kendi yaptığı şeyleri bana yansıtıyor. Öyle bir olay olmadı, sen büyüttün, sen sorun çıkardın diyor. Halbuki kendisi sorun çıkarmıştır. Böyle olmadığını yanlış anladığını söylediğimde de sen benimle aklımla alay ediyorsun diyor. Zaten şimdiden psikolojik bir yüküm oluştu, evlenince ne yapardım Allah bilir?

yok ne barışıcam, o yaşananların üzerine. exten next olmaz, normal next modunda da değilim bu aralar. yalnız kalacağım bir süre. o hayatımdan çıktığından beri daha rahatım.
İnşallah ben de bu seviyeye gelirim bir an evvel. Psikolojik yüklerin kalkmasını o kadar istiyorum ki.

İşte onlar doğulu olduğu için pasta yerine baklava seçmiş. Onlar baklava yiyorlar. Ama benim fikrimi almaması ve ben kesin olarak pasta olsun demediğim halde kavga etmesi bu sebepten ötürü komik. Biliyor çünkü pasta istediğimi ve bunun için konuşacağımı şimdiden konuşmayarak aklı sıra önlem almak istedi. Bir de adamın önünde benimle tartıştın diyor. Diyorum ya nereden baksan tutarsız ve saçma. Ben bu tip şeylere önem vermem ne yaparsanız yapın diyen adam her şeye karıştı.
Ya bence istediği kadar doğulu olsun onlar da düğünde pasta yiyordur. Kesin anası babası demiştir baklava olsun diye

İnşallah ben de bu seviyeye gelirim bir an evvel. Psikolojik yüklerin kalkmasını o kadar istiyorum ki.
valla ben düşündükçe kuruluyorum, yaptığı kötü şeyler aklıma geliyor. gidip boğazını sıkasım geliyor sonra sakinleşiyorum. burada anlatmadığım çook fazla şey var, ben hayatımda böyle saçma bir insan tanımadım. ilk zamanlar bütün kötü şeylere rağmen ben de çok özledim, bişeyleri bahane edip mesaj attığında heyecanlandım falan ama asla diyalog oluşturmadım, nasılsın bile demedim ki konuşmanın devamı gelmesin. ilk zamanlar şarkılar beni hüzünlendiriyordu falan. ama şimdi, öyle değilim. hava soğuk mesela epey, diyorum ki iyi ki hayatımdan çıkmış şimdi hayatımda olsa ona giderken çekeceğim yol öyle gözümde büyüyor ki (o da ben de şehrin bi ucundayız) sıcacık evimde oturur çay kahve içer dizi izlerim daha iyi falan diyorum :KK70:

X