Nişanı Attık

Tek isteğim barışmamanız. Nolur kendinizi sevin ve mağara adamlarının soyunu devam ettirmeyin. Geçmiş olsun mutluluklar diliyorum size

İnşallah tekrar geri dönüp barışmak istediği zaman kabul etmezsiniz böyle biri ile aynı evin içinde düşünsenize. Biz nişanlı iken hiç kavga etmedik. Onca zorlukla evlendik ona rağmen. Ama evlenip aynı evin içine girince iş değişiyor özlem kalkıyor bir kere aradan sinirli olduğun kişi hep karşında. Bu adam ya seni kovar yada kapıyı çekip çıkar.

Ben çok eminim ki ondan sana bir adım gelecek. Sakın ama sakın geri dönme. Çok pişman olursun.

Aynı evin içinde de dediğiniz gibi kavga etsek kapıyı çarpar çıkar ya da küser günlerce konuşmaz düşüncesi bile korkunç. O yüzden bunun önünü kesmek gerekiyordu gerekeni yaptık

Maalesef. Çoğu kişi diyor arar döner diye ama o benle yarışını kaybetti onu pohpohlamadım tahakkümüne girmedim, o yüzden artık bana yazmaz yeni birini bulmaya çalışır diye düşünüyorum
Ego savaşı var . İstenmediğini anlayınca dönecek. Aklınızı çelmek için her şeyi yapacak, söz verecek. Şans verip evlenirseniz, burnunuzdan hepsini getirecek

Simdi gudecek yeriniz var. bir de evlenseniz, kapi gosterilince ne yapacaksiniz. Sanmayin ki evlendikten sonra degisir. Herkes ayni.

Yalniz bence pasta yerine baklava secmesi cok da tartisilavak bir sey degil. Ben olsaydim sevgilim bu kadar basit bir seyi istediyse hic dusunmezdim. Ha pasta olmus ha baklava.

Sorun zaten pasta baklava değil ona gelene kadar adamın karakter ve zihin yapısı

Düğüne erkek karışır mı ya
Yani süse püse pastaya
Gelin ne isterse o olur
Bunu kabul etmeyenden kaçmak lazım
Cicim ayları bunun için
Gelin de makul fiyatta şeyler ister
Birbirimizi sevince sorun olmaz bunlar
Ama bu kadar detaya karışan adamdan koşarak kaç

İşte hep benimle savaş ve mücadele halinde. Ego yarışı. Benim istediğim olsun yarışı.

Neden erkek evlenmiyor mu? Onun da dugunu degil mi? Karsilikli saygi

Evlenmeden kurtulmuşsun çok şükür.kendine dikkat et böyle insanlar takıntılı ola bilirler.narsist biri hep böyle zaten karşısındakini suçlar sanki kendileri her zaman sütden çıkmış ak kaşık.Allah bahtını güzel etsin kardeşim

Çok teşekkür ederim amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…