Nişanı Attık

Hakikaten mi ya?Başak olarak 23 yıldır bir aslanla yaşıyorum.Tek söyleyebileceğim bu ilişkinin beyni benim.
Aslında yemekli düğünde tatlı olarak baklava olabilir.En son pasta kesilip,dağıtılır.
Bu baklava konusu yine mevzu olmuştu sanki.Birisinin nişanlısı bir tepsi baklavayı yiyip, şeker komasına girmişti.

İşte pasta yerine baklava var sadece. Ve bana sorulmadan verilmiş bir karar. Neyse zaten sorun baklava börek pasta değil.

Sizin yaşadığınız durumu ben de yaşadım düğüne 2 ay kala ayrıldık. İnsan hep idare ederim sanıyor ama bir yerden sonra olmayacağını anlıyor. İlk başlarda üzülüyorsunuz ama zamanla iyi ki olmamış diyorsunuz. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın yolunuz açık olsun

Sizi de Allah kurtarmış son dakikada. Amin hepimizi inşallah. Bu arada siz nasılsınız nasıl atlattınız?

Kiz kardesimde nisan attı ck üzüldü ilk başlarda ama şimdi Cook mutlu çok sınırlıydı iki tarafta evlilik yurutemeyeceklerini anladı bitirdii hiç uzulmeyin öyle bir insanla asla mutlu olamazsınız sakın geri adım atmayın

Teşekkür ederim peki kız kardeşiniz nasıl atlattı?

Biz başaklar olarak zaten hegel dernek üyelerindeniz. Beyin demek başak demek. Sadece burç değilde diğer gezegen haritalarıda önemli onlar farklı bi burçta toplanıyor olabilir.

Harikasın. Elinden geleni değil, elinden gelenin fazlasını yapmışsın. Bu baskılmalar,susturmalar, manüple etmeler evlenince daha beter bir hale dönüşüyor. Ağlarsın, zırlarsın, zorlanırsın ama hepsi geçer. Seni aklı sıra yokluğuyla terbiye etmeye çabalamış sonra geri vites yapmış. Evlenince boşanırım tehdidi olacak bu durum. Oyuna gelmemişsin. Seni kaybetmiş. Emin ol daha mutlu günlerin olacak. Hiç arkana bakma. Doğru olanı yapmışsın. İçin rahat olsun.

Evet, cezalandırmaya çalışıyordu beni. Küsüyordu. Küçük olayları büyütüyordu. Susturmaya çalışıyordu. Ama oyun bitti

Bana basit meseleden dolayı hakaret küfür edecek. Bana git diyecek, resmen şutlayacak sonra da sarılacak ha? O an bitti der ben giderdim. Yanımda dahi gelemezdi hödüğe bak ya. İyi yapmışsınız. Umarım yalvar yakar aradığında yumuşayıp affetmezsiniz. Malum insanlar değişmez sadece rol yapar. Onun bu çirkin yanlarını kabul edecek bir kız bulamayınca sizi rahatsız eder durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…