Nişanı Attık

Kedi önemli bir ayrıntı ya ben ve annemin de 3 kedisi var. Kedi olmazsa nişanı atın bence şaka bir yana sizi her şeyi ile kabullenmesi gerekiyor Seviyorsa ve iletişimi güçlü ise orta yolu bulacaktır zaten. Eğer son anlattığınız gibi bir zihniyetse zaten çok oyalanmadan bitirin derim

Geçmiş olsun ve tebrik ederim öncelikle çok zor bir karar duygusal olarak ne kadar zor tahmin bile edemiyorum. Ama bazen bu sorunlar başlangıç oluyor. Bir mobilya bir tatlı yüzünden bu kadar delirmesi asla normal değil şimdi bunu yapan ilerde kendine takacak saçma sapan şeyler bulur.

Ben de aynı kafadayım kedim olmadan asla yasayamam kimse yokken o vardıuu

Teşekkür ederim. Olmaması gerekiyorsa bir şeyler olmaz zaten Allah bir şekilde gösteriyor.

Böyle bir meseleye hem de sokak ortasında bu kadar sinirlenen adam, evde yalnızken ve gerçekten sinirlenebileceği sizin haksız olduğunuz bir mesele olduğunda ne yapar? Ciddi anlamda sıkıntılı bir tip. İyi yapmışsınız bence.

Kesinlikle güzel giden her şeyi bozan sabote eden sorunlar çıkaran bir tip. Ama ona sorsan ben öyleyimdir. O da benden kurtulduğuna seviniyordur

Okadar mutlu oluyorum ki böyle bile bile kendini yakmayan, ateşe atmayan kişilerin konusunu okuyunca. Çok doğru bir karar vermişsiniz ayrılmakla. Hiç üzülmeyin hayat size hep güzellikler getirecek ( eski nişanlınızdan beteri heralde çok yoktur ). Ama sakın aklınız bulanmasın 3. 5 güne başlar kapınızda ağlamaya. Onu çeken başkası olmaz çünkü. Başlamıştır zaten kafasına vurmaya erken davrandim, az daha sabredemedim diye...

Yaaa çok teşekkür ederim ben de bu yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum Başka çare bırakmadı zaten bu kadarına artık taş olsa çatlardı ben zaten gelemiyorum yine de iyi özellikleri iyi anlar duygular için çok mücadele ettim hatta o da diyordu seni çok yoruyorum farkındayım tahammül edilmesi zor biriyim dedi bunun da farkında ama buna rağmen yormaya devam etti. Gitsin silik her şeyine evet diyen birini bulsun bulabilirse tabii…

Yoo der canım tam garanti altına alana kadar neler neler der… Bir de ayrılacağını kurbanın kaçacağını anladığında.

Nisanliniz cekilecek biri degil. Yol yakinken ayrilmaniz hayriniza olmus. Ileride bu karariniz icin kendinizle gurur duyacaksiniz, simdi uzgun olsaniz bile. Cok mutlu olun insallah

Nişanlınız narsist bir insanmış. Sizin adınıza gerçekten çok sevindim. İnanın tüm yaptıklarını sineye çekseniz bile size karşı saygısız davranıp küfür eden birini yeniden hayatınıza kabul etmeyin.Umarım karşınıza daha hayırlı bir insan çıkar

Evet benim de artık kafama dank etti küfür hareketler de duyunca. Amin inşallah

En güzelini yapmışsınız, hayırlı olsun.
Mutlu olmanızın en ufak ihtimali bile yok bu insanla. Bu kadar güzel bir anı, sen bilirsin hayatım senin istediğin pasta olsun , diyemeyen bir tiple hayat geçmez, diğer yaşadıklarınız da cabası.
Geri arayacak , sakın dönmeyin lütfen.
Rabbim hakettiğiniz saygıyı gösterecek, hayırlı birini nasip etsin size inş.

Çok teşekkür ederim, amin inşallah Sizlerden bunları duyunca çok mutlu oluyorum şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…