- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.876
- 30
-
- Konu Sahibi nightwish_black
Bu oyunlara gelip kendisini ezdirecek manipüle edecek bir kurban bulur. Ya da ailesinin bulduğu biriyle evlenir en sonunda. Ne kadar mutlu olur? Kendisiyle savaşı bitmedikçe. Asla. Hayatındaki kadınlara yazık olur.Bana basit meseleden dolayı hakaret küfür edecek. Bana git diyecek, resmen şutlayacak sonra da sarılacak ha? O an bitti der ben giderdim. Yanımda dahi gelemezdi hödüğe bak ya. İyi yapmışsınız. Umarım yalvar yakar aradığında yumuşayıp affetmezsiniz. Malum insanlar değişmez sadece rol yapar. Onun bu çirkin yanlarını kabul edecek bir kız bulamayınca sizi rahatsız eder durur.
Keşke böyleleri ömür boyu yalnız kalsa o zaman kadının, eşinin değerini iyi anlarlar o zaman kendilerini suçlarlar. Ama maalesef ki bu durumu kabul eden o kadar çok kadın var ki.. Burada bir sürü örneğini de okuyoruz. Erkeklerin o çirkin, aptal özgüveninin sebebi de bu işte. Biri gider biri gelir mantığıyla ilerliyorlar. Gitsin siniriyle evlensin başkasına hayatı zehir etmesin diyeceğim ama amacı stres topu aramak.Bu oyunlara gelip kendisini ezdirecek manipüle edecek bir kurban bulur. Ya da ailesinin bulduğu biriyle evlenir en sonunda. Ne kadar mutlu olur? Kendisiyle savaşı bitmedikçe. Asla. Hayatındaki kadınlara yazık olur.
Maalesef. Çoğu kişi diyor arar döner diye ama o benle yarışını kaybetti onu pohpohlamadım tahakkümüne girmedim, o yüzden artık bana yazmaz yeni birini bulmaya çalışır diye düşünüyorumKeşke böyleleri ömür boyu yalnız kalsa o zaman kadının, eşinin değerini iyi anlarlar o zaman kendilerini suçlarlar. Ama maalesef ki bu durumu kabul eden o kadar çok kadın var ki.. Burada bir sürü örneğini de okuyoruz. Erkeklerin o çirkin, aptal özgüveninin sebebi de bu işte. Biri gider biri gelir mantığıyla ilerliyorlar. Gitsin siniriyle evlensin başkasına hayatı zehir etmesin diyeceğim ama amacı stres topu aramak.
Baklava erkekler için altın kadar değerliymiş onu öğrenmiş oldumO da baklava olayından sonra ayrılmıştı galiba.
İyiyim şükür ilk zamanlara göre çok iyiyim. Zamanla iyi oldum herkes bunu söylediğinde inanmıyordum ama gerçekten zaman bana iyi geldi. Size de iyi gelir inşallahSizi de Allah kurtarmış son dakikada. Amin hepimizi inşallah. Bu arada siz nasılsınız nasıl atlattınız?
Boga sakindir. Keyifcidir rahatına çok düşkündür. Zodyaktaki en iyi burçlardan diyebilirim yemeği sever, lükse düşkündür. Özel ilişkilerinde kopmak zor oluyor hatta çoğu eskilerine takıntılı çıkıyor unutamıyorlar pek. Toprak elementleri yani biz başak, oğlak, boğa ilmik ilmik dokuyarak ilişki kurarız zor olur. Vazgeçmekte zor oluyor haliyle ama bitirdimi asla ardına bakmıyor unutamasa bile.Boğa hakkında yorum yapar mısınız?kimlerle anlaşır?
Sabırlıdır, mücadelecidir ama bitirdiğinde tam bitirir geride bırakır. Benim yükselenim de yengeç maalesefBoga sakindir. Keyifcidir rahatına çok düşkündür. Zodyaktaki en iyi burçlardan diyebilirim yemeği sever, lükse düşkündür. Özel ilişkilerinde kopmak zor oluyor hatta çoğu eskilerine takıntılı çıkıyor unutamıyorlar pek. Toprak elementleri yani biz başak, oğlak, boğa ilmik ilmik dokuyarak ilişki kurarız zor olur. Vazgeçmekte zor oluyor haliyle ama bitirdimi asla ardına bakmıyor unutamasa bile.
Tabii bunun venüsü, marsı, ayı var. Marsı düsük olan bir erkekle asla yapamam ben. Yengeç, balık gibi. Bunlar çok etkiliyor.
İnşallah, mutlu olalım hep. Allah sizi seven değer veren anlayan kişilerle karşılaştırsınİyiyim şükür ilk zamanlara göre çok iyiyim. Zamanla iyi oldum herkes bunu söylediğinde inanmıyordum ama gerçekten zaman bana iyi geldi. Size de iyi gelir inşallah
Baklava, ilişkinin kaderini belirleyen yiyecek. Bugün oturdum 3-4 dilim yedim canım çekti ya. Boğa burcu olarak aşk açımız bu kadar sürüyor işteBaklava erkekler için altın kadar değerliymiş onu öğrenmiş oldum
Siz öbür baklava mağduru üyeye mesaj atın.Baklava kardeşliği:)Baklava yemeye gidersiniz.Hakikaten 1 tepsi baklava yemişti adam bedava diye.Baklava, ilişkinin kaderini belirleyen yiyecek. Bugün oturdum 3-4 dilim yedim canım çekti ya. Boğa burcu olarak aşk açımız bu kadar sürüyor işte
Ayrılığı baklava ile kutlamak gerekBaklava, ilişkinin kaderini belirleyen yiyecek. Bugün oturdum 3-4 dilim yedim canım çekti ya. Boğa burcu olarak aşk açımız bu kadar sürüyor işte
Hayaller baklavaları olan adam, hayatlar baklavaları gömen adam.Siz öbür baklava mağduru üyeye mesaj atın.Baklava kardeşliği:)Baklava yemeye gidersiniz.Hakikaten 1 tepsi baklava yemişti adam bedava diye.
Hayaller baklavaları olan adam, hayatlar baklavaları gömen adam.
Haha böyle mesajlar okuyunca gaza geliyorum teşekkür ederimayyyy içimin yağları eridi., kadına söz hakkı tanımayan kendini üstün gören erkeğe yapılması gereken yapılmışşş
Böyle baklava olsaydı hayır mı derdik
Benim icin de öyle. Konu Baklava olinca, hic affetmemBaklava erkekler için altın kadar değerliymiş onu öğrenmiş oldum
Üstüne de bir kaymakkkk. Erkeklerin canla başka savaştığı, kadına tercih ettiği o baklavayı şuan herkes istiyor yapmayınBenim icin de öyle. Konu Baklava olinca, hic affetmem
Agzindan bal damliyorÜstüne de bir kaymakkkk. Erkeklerin canla başka savaştığı, kadına tercih ettiği o baklavayı şuan herkes istiyor yapmayın
Ben yedim kutlama yaptım valla bugünAgzindan bal damliyor
Kaymakli Baklava, en sevdigim.