- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Olur rakibim olursa daha güzel olur[QUOTEBN su321, post: 39671372, membeoruçlu olucYarışalım mı senle
Ama hiç bişe yememişsin kiSelaaammm kızlaaarrrr...
Menüm
Sabah 07:30 bir dilim kepek ekmeği bir domates bir biber 3 adet zeytin.
Akşam 15:00 istavrit.
Gelelim sporaaaa sırt ağrısından ölüyorum ama yaptım yine de.
1 saat yürüyüş
45 dakika leslie 3 mil
15 dakika plates
50 sguat.
Valla mı az mı yaAma hiç bişe yememişsin ki
Hiiii hiç öyle olur mu? Kimse uyarmadımı seni BN diyete ilk başladığ başladığımda 6 öğün yedim tabiki de az yedim simdi 5 öğünün altına düşmüyorum çok sağlıksız olmaz olmaaazsuöyle o post: 39671647 .!.:Valla mı az mı ya
ben iki öğün yiyorum hep ara hiç yapmadım 6 aydır
ya olurmu öyle şey tok karna herkes fazla çıkar hem sen 69,8 mişsin 71 olmuşsun 200 gramcık verirsinsabahhh güya arkadaşım kahvaltıyaaaaa gelcek diyeeeee önceden mercimek çorbası içmiştimm yaaa çok yemeyim diye...2 aydır yemediğim her seyii yedimmm maşalllahhh..çikolatalar, helvalarrr,reçellerrrr devamını yazmak istemiyorummm..şu an kendimden utanıyorumömmm..nasıl bir iki lafa kanıppp moral bozukluğula yemeğe saldırıyorum hemen..şu an midem çokkk kötüüüü patlayacağımm..sabah 71 dim..şimdi gidip tartıldımmm şimdide dolu mideyle 73 çıktımmmm...reziiiilll towerinnnn..kızlarrr ben foruma veda ediyorumm izninizle bir süreee..
Yavrum ben öğleden sonra hep burdayım aslında iyi veya kötü yaz sen ben yardımcı olurum.
Hem sende bana yorum getirirsin çok güzel olur.
Eveeeettttt başla bakalım bugün yediklerin ve yaptıklarındannnnnaynen canım olur :)
Kuruyemiş ve meyve hiç sevmiyorum bide ben yaHiiii hiç öyle olur mu? Kimse uyarmadımı seni BN diyete ilk başladığ başladığımda 6 öğün yedim tabiki de az yedim simdi 5 öğünün altına düşmüyorum çok sağlıksız olmaz olmaaaz
Onlara baktır bide hangi gıdayı ne ile yiyoruz o da çok önemli tatlım.
Mesela et ile yoğurt ayran değil yeşillik yenmeli, mercimek çorbası örneğin karbonhidrat olduğu için ekmek yenmemeli gibi.
sabah 2 dilim ekmek - 5.6 zeytin , 1 kibrit kutusundan kücük peynir ve domatesEveeeettttt başla bakalım bugün yediklerin ve yaptıklarındannnnn
bende insülin direnci çıktı kesinlikle baktırmalısınEwt cnm dogru soyluyorsun bende ona dikkat etmeye calisiyorum ama sanirim insülin direnci var ne kadar az yesemde yemekten sonra uykum geliyo
sabahhh güya arkadaşım kahvaltıyaaaaa gelcek diyeeeee önceden mercimek çorbası içmiştimm yaaa çok yemeyim diye...2 aydır yemediğim her seyii yedimmm maşalllahhh..çikolatalar, helvalarrr,reçellerrrr devamını yazmak istemiyorummm..şu an kendimden utanıyorumömmm..nasıl bir iki lafa kanıppp moral bozukluğula yemeğe saldırıyorum hemen..şu an midem çokkk kötüüüü patlayacağımm..sabah 71 dim..şimdi gidip tartıldımmm şimdide dolu mideyle 73 çıktımmmm...reziiiilll towerinnnn..kızlarrr ben foruma veda ediyorumm izninizle bir süreee..
seni çok iyi anlıyorum aynı sey benım basımda da var öle bı yıyolar kı anlatılmaz gormenız lazım ama hepsı ıncecıkYa evdekiler hiç destek olmuyor bana. Şuna bakın allah aşkına patatesli börek peynirli gözleme ve pizza. Hepsi bugün evde mevcuttu insaf ya insaf nefsime hükmediyorum ama zorlanıyorum valla.
bende insülin direnci çıktı kesinlikle baktırmalısın
Bide gitmisken yag kas su oranina da baktir canimEwt cnm dogru soyluyorsun bende ona dikkat etmeye calisiyorum ama sanirim insülin direnci var ne kadar az yesemde yemekten sonra uykum geliyo
Bide gitmisken yag kas su oranina da baktir canim
Sabret tatlim yeme dayanalim. napalim bizim metabolizma da boyle.seni çok iyi anlıyorum aynı sey benım basımda da var öle bı yıyolar kı anlatılmaz gormenız lazım ama hepsı ıncecık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?