- Konu Sahibi nisandabahar
Diyetle birlikte verdi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah valla azimliymişDiyetle birlikte verdi cnm
Yaaa ben de 1.400 verdim beni de tebrik edinmalesef 7de çıkıyorum evden :/
aynen bende onu kullanıyorum ama diyet yapmadan mı verdi ?
çünkü diyetsizde veriliyormuş güya daha öncede kullandım ben veremiyorum pco da var kilo vermem yavaş benim :/
tebrik ederim tek kilo veren sen olmuşsun :)
Evet sütü ekleyebilirim çok da severimOlabilir diyet biskuvi falan al o zaman yoğurt,ayran,süt bunlardan bir tane almalısın günde
Eti karaammm mıııı500 kalori omerhaba arkadaslar bgun sabah tartıldım 94.9 olmusum. bugun yedıklerıme gelınce de sabah bısey yıyemedım uykudan kalkıp hastaneye gtmek zor oldu. öglen 4 yemek kasıgı kadar pirinç pilavı 2 tane patates dılımi bırde haslanmıs tavuk etı ve yarım kase kadar yogurt yedım. bu aralar asırı bı sekılde pasta tarzı seyler canım istiyordu dayanamadım bı tane de etı karam yedım. 1 bardak çay içtim saat 16:30 da 1 tane domates ıkı dılım peynır ve bır dılım kepek ekmk yıyıp gunu kapattım. suyu cok içemedım yatana kadar tamamlayacagım inş. çookkk yoruldum asırı bı sekılde uykum var uyanınca görüşürüz :)
Ona diyet yaptığını söyleme senin zayıfladığını gördükçe çatlarAynn cnm daha bide bn ekmek yemesem daha zayif olurum diyo..
Mnyk benle dalga geciyo daha cok begrndim bi gomlegi var zayiflada sana veriym diyo bende al basina cal zayiflamiyorum ben dedim
Yaaa ben de 1.400 verdim beni de tebrik edin
Selam canlaaarrrrr...
Hemen kilo bildirimimi yapayım yemek ve sporu sonra yazarım.
kilom 69.1 elhamdülillah.
Sağol canııımmm...gözümden kaçmış
tebriklerrr
biliriz bilmezmiyiz aynısı benimde boynumda 2 aydır geçmediSağol canııımmm...
Ya sırtım o kadar ağrıyor ki nefes alırken batıyor. kulunç derler bizde bilir misiniz bilmem
Dün leslie den sonra terli terli durdum öyle açıkta yani kendim ettim vallabiliriz bilmezmiyiz aynısı benimde boynumda 2 aydır geçmedi
kas gevşetici krem al sür rahatlatır yada güzel bir masaj :) benimde aşırı kasık ağrım var ya geçmiyor bebiş istiyorum ona yormak istiyorum ama umutlanmakda istemiyorumDün leslie den sonra terli terli durdum öyle açıkta yani kendim ettim valla
İkinci bebek miydi canım seninkas gevşetici krem al sür rahatlatır yada güzel bir masaj :) benimde aşırı kasık ağrım var ya geçmiyor bebiş istiyorum ona yormak istiyorum ama umutlanmakda istemiyorum
yok canım ya çocuğum yok 2 yıldır olmuyor benimİkinci bebek miydi canım senin
Karıştırdım valla k.bakma lütfen tatlım.yok canım ya çocuğum yok 2 yıldır olmuyor benim
yok canım nolcak olur öyle kalabalığız :) sen evlimiydin evlencekmiydin bende karıştırdımKarıştırdım valla k.bakma lütfen tatlım.
İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde olur canım benim
Ben evlenecek olanımyok canım nolcak olur öyle kalabalığız :) sen evlimiydin evlencekmiydin bende karıştırdım
aynen öyle anımsıyordumda emin olamadım :)Ben evlenecek olanım
Ben öğretmendim belki ordan hatırlarsın
Niye kimse olmuyor ya bir haftadır böyleaynen öyle anımsıyordumda emin olamadım :)
bence herkes kaçamak yapıyor girip yazamıyorNiye kimse olmuyor ya bir haftadır böyle