- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
- Konu Sahibi nisandabahar
Evet mayısta 65 olmam lazım benimbu hafta telafi edeceğiz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet mayısta 65 olmam lazım benimbu hafta telafi edeceğiz inşallah
Evet mayısta 65 olmam lazım benim
valla bende anlamadım kaçamak bile yapmıyor çoğu kişiBenim kilom 84
Sizlerin menülerinize baktığımda nasıl kilo veremediğiniz anlamadim
la olur mu böyle yavvv...sabahhh güya arkadaşım kahvaltıyaaaaa gelcek diyeeeee önceden mercimek çorbası içmiştimm yaaa çok yemeyim diye...2 aydır yemediğim her seyii yedimmm maşalllahhh..çikolatalar, helvalarrr,reçellerrrr devamını yazmak istemiyorummm..şu an kendimden utanıyorumömmm..nasıl bir iki lafa kanıppp moral bozukluğula yemeğe saldırıyorum hemen..şu an midem çokkk kötüüüü patlayacağımm..sabah 71 dim..şimdi gidip tartıldımmm şimdide dolu mideyle 73 çıktımmmm...reziiiilll towerinnnn..kızlarrr ben foruma veda ediyorumm izninizle bir süreee..
Bazı dönemler oluyor tatlım bozma moralini bu durumu moral bozup yıldırmasın seni aksine hırs yap.Offf tartıldım kızlar +600 gördüm inanmıyorum ya offff 70.8 oldum
Tabiki vazgeçmek yok hırslı azimli olucaz allahın izniyle başarıcaz.bende ayni durumdayim towerincim gecen hafta verdigim 300grcik geri gelmis ben hic bisey anlamiyorum tamam hafta sonu kacamak yaptim ama hafta ici yani bugun 5. gun inanin yedigime ictigime sporuma cok dikkat ediyorum ama yetmemis nasil olur anlamiyorum sIkIlasma var ama kilo gitmiyor bu nasil istir anlamadimbirdaha kimsenin lafina bakip yok yuzun cokmus su bu duymayacam artik
neyse asla vazgecmiyecem gidecek bu kilolar
Yavrum ben öğleden sonra hep burdayım aslında iyi veya kötü yaz sen ben yardımcı olurum.asla
aynen ekmeksiz ızgara :)
kızlar bende +200 okadar bozdum iyi dengelemişim yine ama size söyleyim kabızlık çok etkiliyor kızlar
ayrıca herkesin kilo alma sebebi grupların birbirini takip etmemesi gibi ben yazmaya utanıyorum yediğmi ama hesap vercek arkadaşlarım yok
Aynen öyle yaptım mayısta 65 görücem inşallah[/QUOTE][QUOTEöypemm321, post: 39670322, member: 650803"]Bazı dönemler oluyor tatlım bozma moralini bu durumu moral bozup yıldırmasın seni aksine hırs yap.
Onlara baktır bide hangi gıdayı ne ile yiyoruz o da çok önemli tatlım.Kizlarr brnde hüsranlarsayim 1 kulocuk almisim cokkkk uzgunum anlamasigim nokta herseye cok dikkat ediyorum ama tik yok en kisa zamanda insülin ve troit testi yaptiricam
Senle hedefimiz aynı zaten kilomuzda nerdeyse aynı sayılır.[/QUOTE]Aynen öyle yaptım mayısta 65 görücem inşallah
Evet öylemiş inşallah mayısta 65 oluruz insallah[/QUOTE]Senle hedefimiz aynı zaten kilomuzda nerdeyse aynı sayılır.
Yarışalım mı senle[/QUOTE][QUOTrakibi21, post: 39670660, member: 650803"]Evet öylemiş inşallah mayısta 65 oluruz insallah