- Konu Sahibi nisandabahar
seni çok iyi anlıyorum aynı sey benım basımda da var öle bı yıyolar kı anlatılmaz gormenız lazım ama hepsı ıncecık
He ya bnm gorumcede oyle onu gordukce benim istsh aciliyo kiz ha bire yiyo ama 53 kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni çok iyi anlıyorum aynı sey benım basımda da var öle bı yıyolar kı anlatılmaz gormenız lazım ama hepsı ıncecık
şeker hapı verdi arttırarak kullandım onu 1 ay sonra yarı yarıya düşmüştü ama hala devam ediyor ..Ne gibi bi tedavi verdi cnm dr
Gayet guzel bence menun aksamda atistir istersen bi seyler. spor peki onu ne yaptin. Onceki sayfadayaziyor tatlim venimsabah 2 dilim ekmek - 5.6 zeytin , 1 kibrit kutusundan kücük peynir ve domates
öğlen 1 kepçe çorba ve azıcık makarna
akşam salep içmeyi düşünüyorum yemek yemiyeceğim :) sen neler yedin
birde ay çok kilo aldım der öyleleriHe ya bnm gorumcede oyle onu gordukce benim istsh aciliyo kiz ha bire yiyo ama 53 kilo
onceki sayfada yazdim menumu ve sporumu tatlim bak da elestir bakalim benisabah 2 dilim ekmek - 5.6 zeytin , 1 kibrit kutusundan kücük peynir ve domates
öğlen 1 kepçe çorba ve azıcık makarna
akşam salep içmeyi düşünüyorum yemek yemiyeceğim :) sen neler yedin
aa evet gördüm afiyet olsun löp löp yağlarımız erisin inşallah :) canım spor çok yapamıyorum bacak ve bel bölgesi sıkılaşıtrma hareketleri yapıyorum 20şer ya da 30 ar değişiyor ..onceki sayfada yazdim menumu ve sporumu tatlim bak da elestir bakalim beni
birde ay çok kilo aldım der öyleleri
Evet nerde bu kizlar. Yaptigimiz kacamaklari da yazacagiz ki oyle oyle azaltcaz bunda utanacsk bi sey yok. isterse bir sayfa yedigimizseyler tutsun yazalim vazgecmeyelimYa grup cok azaldi nidandabahar yok
Mira 85 yok rmys yok mandebulena da yok ne oluyoruz kizlarrr
yuruyus falan yapabiliyor musun tatlimaa evet gördüm afiyet olsun löp löp yağlarımız erisin inşallah :) canım spor çok yapamıyorum bacak ve bel bölgesi sıkılaşıtrma hareketleri yapıyorum 20şer ya da 30 ar değişiyor ..
Kilo verdiren şeker hapida var halam glifor kullaniyodu 2 ayda 17 kg verdişeker hapı verdi arttırarak kullandım onu 1 ay sonra yarı yarıya düşmüştü ama hala devam ediyor ..
herbalife ben lise çağında kullanmıştım bir 10 sene önce filan güzel kilo vermiştim 1 ayda 8 kg ama bıraktığım an fazlasıyla aldım
Simariklik o baska bi sey degilHe ya mnyk gecen sevgilisi kilo almissin demis bunalima girdi aldigida 1 kilo ha
Evet nerde bu kizlar. Yaptigimiz kacamaklari da yazacagiz ki oyle oyle azaltcaz bunda utanacsk bi sey yok. isterse bir sayfa yedigimizseyler tutsun yazalim vazgecmeyelim
Ben iskenderi kafaya koydum meselaaaaaAynn cnm mesela towerin bugünkü kahvaltisi yuzunden ara vermis..
Olmaz ama bu yola birlikte bas koyduk yilmak yokkkkkkk
Olabilir diyet biskuvi falan al o zaman yoğurt,ayran,süt bunlardan bir tane almalısın gündesu321 .!.:Kuruyemiş ve meyve hiç sevmiyorum bide ben ya
Simariklik o baska bi sey degil
yuruyus falan yapabiliyor musun tatlim
aynen bende onu kullanıyorum ama diyet yapmadan mı verdi ?Kilo verdiren şeker hapida var halam glifor kullaniyodu 2 ayda 17 kg verdi
Peki biraktiginda ndn kilo aldin fazla yemekten felanmi
merhaba arkadaslar bgun sabah tartıldım 94.9 olmusum. bugun yedıklerıme gelınce de sabah bısey yıyemedım uykudan kalkıp hastaneye gtmek zor oldu. öglen 4 yemek kasıgı kadar pirinç pilavı 2 tane patates dılımi bırde haslanmıs tavuk etı ve yarım kase kadar yogurt yedım. bu aralar asırı bı sekılde pasta tarzı seyler canım istiyordu dayanamadım bı tane de etı karam yedım. 1 bardak çay içtim saat 16:30 da 1 tane domates ıkı dılım peynır ve bır dılım kepek ekmk yıyıp gunu kapattım. suyu cok içemedım yatana kadar tamamlayacagım inş. çookkk yoruldum asırı bı sekılde uykum var uyanınca görüşürüz :)