- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 34
- Konu Sahibi nisandabahar
-
amin canim bende cok korkuyorum hele biz hollandada yasiyoz burda hersey serbestcocuguna bisey bile diyemiyon oyle simarik yetisiyolarki hele bir cocuguna ceza ver bir okulda yada hollandalilara desinki bana ailem ceza veriyor ne olursa farketmiyor hemen gelip aliyolar cocuklari senden birde yabanciyizya ozellikle yapiyolar
gecen yil bir arkadasim cocuguna telefon faturasi cok gelmis diye ceza olarak telefonu bir haftaligina elinden aldi kiz okulda hollandali arkadasina soylemis oda hemen annesine, anneside polise arkadasimin 3 cocugunuda polis gelip aldiAllahtan cocuklar ailesini istediler biri 3 ay 2.si 5 ay ve arkadasin ceza verdigi cocuk ailesini istedigi halde 8 ay vermediler
Evet tatlım ya kimse yazmıyor yazan da ne yediğini yazıp kaçıyorkızlar 2. sayfalara düşmüşüz ya nerelerdesiniz
ay bende ya uyu uyu kış uykusuna yatmak istiyorum hiç uykusunu alamazmı bir insan :)Offff 3-4 gündür adam akıllı spor yapmıyorum hep halsizim. Uykuluyum
evet ya o da zorunlu diye :)Evet tatlım ya kimse yazmıyor yazan da ne yediğini yazıp kaçıyor
ah canım işten git eve yemek hazırla eşine sofra kur topla çaydı vs. servis al sana sporSporu ihmal etmeyelim kızlar o alsizliği götürecek olan da spor
Bn bi kaç gündür uyku problemi yaşıyordum 4-5 saat uyuyordum ama şu 1-2 gündür uyku ya doyamıyorum[/QUOTE]BN biUOTE="adanamerkez, post: 39625683, member: 542624"]ay bende ya uyu uyu kış uykusuna yatmak istiyorum hiç uykusunu alamazmı bir insan :)
evet ya o da zorunlu diye :)
hiç yapamıyorsan sguat yap 50 tane tatlım üç dakiikanı bile almazah canım işten git eve yemek hazırla eşine sofra kur topla çaydı vs. servis al sana spor
hiç yapamıyorsan sguat yap 50 tane tatlım üç dakiikanı bile almaz
bir kaç hareket yapıyorum ama leslie filan hiç deneyemedim henüzhiç yapamıyorsan sguat yap 50 tane tatlım üç dakiikanı bile almaz
bir kaç hareket yapıyorum ama leslie filan hiç deneyemedim henüz
deniyim canım :)Cnm en azinda 1 mi yap 15 dk suruyo cok agir degill yani daha rahat uyuyo insan
deniyim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?