- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- 78
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Merhaba Kızlarr
Mirjam çocuk erken uyuyormuş şanslısın
Benimki 11 civarı uyuyor bende pil bitiyor
Spor önerin için sağol inş yapıcam Bugğn
Bende sabahtan beri temizlik yapıyorum yardımcı geldi ama benim işim ayrı tabi hiç oturmadım
Bugün bir ara komşum geldi çok zayıflamışsın dedi mutlu oldum :))
Ben bu haftadan umutluyum
Halsizlik oluyor kızlar aç kalıyoruz malum aman pes etmeyin özellikle bekarlar sözüm size
Ervam sen gece öyle deyince hemen haberlere baktım yine mi birşey oldu diye, ortalık çok kötü Oğluma şimdiden öğrettim özel bölge bu benim özelim diyor:) Allah korusun bozuk zihniyetler çocuk erkek dinlemiyor
Afiyet olsun menü harikaaselam kizlar bugunku menum sabah; iki dilim kepek ekmegi, zeytin, biraz peynir ve yesil cay
ogle; bir kace yesil mercimek corbasi yarim kase yogurt
ara; 1 armut
aksam; yine 1 kase yesil mercimek, 2 kasik yogurt bir kac parca patates
icecekler 2,5 litre su ve 2 bardak yesil cay
spor 6 km yuruyus yaptim tabi simdiye kadarbirazdanda yaklasik 1 saat slim in 6 yapmayi dusunuyorum
canim bence bunlari sporla desteklemelisin daha faydali olurÇok abarttım mı? Bi bakın kızlar
Sahurda:1 haşlanmış yumurta
1 dilim k.k.ekmeği
1 kase maydanozlu lor peyniri
1 ceviz,2 hurma,2 zeytin
İftarda:1 kase tarhana çorbası
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Ara öğünde:büyük bir yeşil elma
2.ara öğün:1 kaşık siyah kuru üzüm
1 paket altınbaşak
2 kuru erik
2 litre su gene spor yok
tesekur ederim canim kilomu bilmiyorum ama spor ise yariyor en azindan sikilastigimi hissediyorum 40 beden aldigim pantolonun icine bugun girebildim ama fermulari henuz kapanmiyorAfiyet olsun menü harikaa
İnşallaH canım kilo verince insanların şaşkınlığı bide giyemediğin kıyafetlerin tam olması tarifi mümkün olmayan bi mutluluk bencetesekur ederim canim kilomu bilmiyorum ama spor ise yariyor en azindan sikilastigimi hissediyorum 40 beden aldigim pantolonun icine bugun girebildim ama fermulari henuz kapanmiyorama yakida oda olacak insallah
Ben çok güzel spor yapardım hele bir ip atlarım ki ama 2-3 gündür uyku düzenim bozuk ondan galiba hiç halim yok[/QUOTE][QUOTE="mirjam, post: 39633659, member: atların ki]canim bence bunlari sporla desteklemelisin daha faydali olur
afiyet olsun canim tam cikiyodum yazini gordum iyi gidiyoz cok sukurSlm kızlar
sabah 1 yumurta domates azıcık ta kaymakLa bal yedim öğle meyve yedim aksamda 4 kaşık pilav salata 1 bardak ayran içtim şimdide çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?