- 30 Ocak 2015
- 908
- 1.411
- 133
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
-
bende cumadan berı yoktum canım aynen bende senın gıbıyım farkedılmemısımAyy 3 gundur yokum kimse fatketmemis bile neyse ben hastanedeyim ve sik giremiyorum yemek olarakta grnelde ayak ustu atistirma yaoiyorum
Ask olsun hiç oyle olur mubende cumadan berı yoktum canım aynen bende senın gıbıyım farkedılmemısım
Çoook geçmiş olsun canımmerhaba arkadaslar kaç gundur gıremıyordum cok kötü grıp oldum hala atlatabılmıs deılım bugun zorla okuluma gıdebıldım. özlemişim buraya yazmayı :) bugun yedıklerıme gelınce de sabah 2 bardak çay çeyrek ekmek 3 dılım domates salatalık azıcık yagda yumurta bir de ev arkadaslarım kızartma yapmıstı tutamadım bırazcık yedım bendeokuluma gttım geldım 1 adet haslanmıs mısır yeıdım bırde regl dönemındeyım canım acayıp derecede cıkolota istiyodu 1 tane halley yedım 2.5 lt suyumu bitirmek üzereyım spor olarak ta 1 saat yuruyus yaptım. yeme işini bugun kapattım. eger cok aç hıssedersem ilerleyen saatlerde 1 elma yemeyı planlıyorum boğazım için nane limon içecegım
Süpersiniz siz zaten :) Slim in 6 videolarına baktım yorucu görünüyor hiç yapmadım ilk hangisiyle başlim acababen ve canim esim ervaammcim hergun yaziyoz cok sukur vazgecmis degiliz tam gaz devam
buarada ben menumun altina bugun spor yapamadim demistimya onu duzeltiyorum az once yaklasik 1 saat slim in 6 yaptimdunku yorgunlugun ustune coookk iyi geldi simdi yesil cayimi aldim dinlenmeye gectim
Noldu ki cnmKızlar ya psikolojik travma geçiriyorum sanırım suan başım dönüyo Afedersiniz Midem bulanıyo çok kötü oldum ya resmen Ahir zamanı ni yaşıyoruz aman Yarabbi
Noldu ki cnm
gunaydin canim ben oglusumu aksam 7 dedimi yataga atiyom ortaligi toparlayip hemen basliyom sporaHarika
Süpersiniz siz zaten :) Slim in 6 videolarına baktım yorucu görünüyor hiç yapmadım ilk hangisiyle başlim acaba
Pilates leslie birde bunu ekleyelim:)
Birde ben maksimum 1 saat ayırıyorum spora oğlum uyuyunca oda
Sen nasıl vakit buluyorsun canım?..
amin canim bende cok korkuyorum hele biz hollandada yasiyoz burda hersey serbestCanim Türkiye gündemi diye bi forum var orayı bi inceledim de vallahi psikolojim bozuldu bu ne ya nereye gidiyoruzçok üzüldüm.. Rabbim bu kötülüklerden yavrularımi zi korusun iyi bi evlat yetiştirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?