- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
Notlara baktım malZemeler var ama uygulanışı yazmamışım. Tarifi aldığım kişiye mesaj attım oda yarın döner sanıyorım..tmm cnmm.zaten bende yatıyorum..iyi gecelerrrrrr
Iyi geceler Şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Notlara baktım malZemeler var ama uygulanışı yazmamışım. Tarifi aldığım kişiye mesaj attım oda yarın döner sanıyorım..tmm cnmm.zaten bende yatıyorum..iyi gecelerrrrrr
Ben bugün diyeti bozdum
selam herkese,
Bugunki menum
sabah 1 dilim ekmek peynir marul tere
oglen 1 dilim ekmek peynir marul
aksam: 4 yk bulgur pilavi 2 yk yogurt
adanamerkez nerdesin menu de yazmamissin
İyi akşamlar hanımlar ;
sabah : domates , peynir(2 kibrit kutusu) , biber , 2 dilim ekmek
öğlen : çorba - makarna ve salata
akşam : salata
dünkü kaçamaktan şişkinliktir üzülme bugün dikkat et hızlıca giderTarti sonucu 91.8.
rakibimiz hızlı başlamışsın :) ilk haftanmıydı ?gunaydin herkese,
sabrin sonuclarini almak cok guzel. Bugun tartiya ciktim coook mutlu oldum :)
gecen hafta 88 dim bu hafta 85,5
Dun gidecektik canim da hava sartlati baya kotu bur iki gun daha durmaya karar verdikIyi yapmışsın canım yolculuk ne zamn
Geçmiş olsun kabızlık çok etkili ya form çayı içiyorum bende :/Merhaba kizlar sabahtan beri hastanedeyim afedersiniz yesil akinti geliyor asiri derecede iltihap varmis kadiklarimda cok kotu sanci var bu arada ben bur bir haftada hic kilo vermemisim neden ki kabizlik var ondan mi acaba csnim sikildi simdi 80 kiloyum hala
Canim bende kullaniyorum bugune kadar etkilitdi ama 3 4 gundur o da fayda etmiyor nedense doktor hap verdi 8 saat sonra etkili olur dedi ictim bakalim insallah olurGeçmiş olsun kabızlık çok etkili yı içiyorum bende :/