Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım sabah akşam aç karnınaymış..adetinin 2. günü başlıyormuşuz 12 gün süreyle yapıyormuşuz..sonra hamiş kalınmazsa diğer ay yine aynı şekilde adetin 2. günü başlanıyormuş

istersen araştır çok sayıda kişi hamile kalmış bu yöntemle..

canim bende yaptim bakalim bu ay onu 22.gunumdeyim daha bekliyorum.daha oncede iki kere yapmistim ama olmadi bu ay sogan suyu ve karisimi yaptim yine bakalim hayirlisi.corek otunu ezdikten hemen sonra yemek gerekirmis karisimi yeme aninda hazirlayin.sabah aksam bir tatli kasigi yense yeterli olurmus canim...hadi kolay gelsin

Son düzenleme:

sağol cnm ..inşlh hayırlısı ile işe yararlar..ben ilk kez denicem bikaç tane daha kür yapıcam sanırım..hayıt ve incir havuç kürü..
hayırlısı artık:)))

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Ay sagol canim cok sagol ya insallah olur dualarimiz o yonde.

sende sağol cnm inşlh

Az once karisimi yedim canim insallah sifa olur benim de adetim duzensiz evleneli 11 ay oldu benim evlendigimde adetim duzelmisti ama ta ki cocuk yamaya karar verene kadar ben de pazartesi adetimin 4 gunu vesilesiyle kan vericem hormon testi yaptiricam ona gore uygun tedavi basliyicak ama niye affaladi bu duzen anlamadim ben:S

inşallah canım..benimde bi başlasa 2. günü başılıcam kısmetse..belki vesile olur..benim lise sondan beri düzensiz..canı nasıl isterse öyle geliyor genelde..
ama doktor pko yok sende dedi..anlamadım ne iş:))

Günaydın Herkese:)

Nisan Listemiz.. Bol bebişli bir nisan olsun inşallah..

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Elossa

sevilco : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
tulins : 4 Nisan
berceste : 5 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan
yasamım : 7 Nisan
lata : 8 Nisan
elabebk : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
ebru_1907 : 30 Nisan

günaydın canımm..
ay listeye bende yazılmışım ama nedense pek umut yok:)))

Gunaydin tatlim Insallah her ismin sonunda hamis iconu bak yeni bir formul yazmis arkadas banucum ben bu gun baslasim duydun mu sen hic?

ya umut yokken demek istediğim varda yok:)))
regl olmam gerek bu hafta içinde...sonrasında tutturamazsam diye tedirginlik var biraz:)
kürlerede başlamadım regl başladığında başlıcam..
o yüzden daha zamanım varmış gibi geliyor

Gunaydin tatlim Insallah her ismin sonunda hamis iconu bak yeni bir formul yazmis arkadas banucum ben bu gun baslasim duydun mu sen hic?

Amiiiin tatlım:))

bal çörek otunu diyorsun di mi? duydum onu.. Denemedim ama, bir de bazısı kist yapabiliyor demişti tırstım biraz.. Yalnız hayıt tohumu çayını da duydum, hatta geçen gün bir arkadaşım yazmıştı bana ablası öyle hamile halmış, prolaktin sorunu varmış, hatta ablam bu bitkinin mucize olduğuna inanıyor falan demişti.. Fakat ben finlandiyada nereden bulucam da içicem onu bilemiyorum valla:)))

Son düzenleme:

Umut bitmeeeeez:)) Daha başlamadan karamsar olma sakın:) Kısmetse olur zaten, inşallah da olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…