- Konu Sahibi Lady Guinevere
Kızım 15 aylık suan başka bebek düşünmüyorum aşkım saoldilediğiniz sizi bulsun ne diyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım 15 aylık suan başka bebek düşünmüyorum aşkım saoldilediğiniz sizi bulsun ne diyeyim
Vardiya ile daha rahat kesinlikle eşin iş çıkışı dinlenir 12 sonrasıda sen dinlenirsin. Bizde buna benzer yaptık zaten en başından öğrendiği için-bebek bakımını- yatıp uyuyodum rahatlıkla sağdığım sütü veriyodu 3/4 saat uyuyodumesüm 24 calismiyor. 12 saat çalışıyor, 24 saat dünleniyor 12 saat idare edebiliriz inşallah canım
hadi ben hamileyim.. sizin gerekceniz ne?Öfke mı hahahha hamile olduğunuz için sonsuz saçmalama hakkınız var devam edin buyrun çekinmeyin
su an esim çok hevesli zaten. sen sadece emzir ben geri kalan her seyini yapıcam diyor insallah doğduktan sonra da aynı şevki gösterirVardiya ile daha rahat kesinlikle eşin iş çıkışı dinlenir 12 sonrasıda sen dinlenirsin. Bizde buna benzer yaptık zaten en başından öğrendiği için-bebek bakımını- yatıp uyuyodum rahatlıkla sağdığım sütü veriyodu 3/4 saat uyuyodum
Ben saçmalamiyorum hanımefendi gayet normalim görüldüğü gibi :)hadi ben hamileyim.. sizin gerekceniz ne?
Benim eşim 3 aya kadar elime alamam korkarım ya tutarken bi yerine bi şey yaparsam diyodu sonuç: doğduğundan beri beraber yıkadık adam bi emzirmedi yani o kadar şu çok büyük bi etken ama biz hep ikimiz yaptık yıkama giydirme zaten babalarda gaz çıkarma işi çok iyi oluyo vucutları sıcak,stres seviyeleri düşük bebekler babarının omzuna bayılıyor. Annem gündüz gitti geldi ondada bebek bakımında değil ev işlerinde yardım istedim. Yanında büyükler olunca bebeği alıp gidiyolar bu sefer anne baba evine dönünce sap gibi kalıyo öyle yapmayın hiç. Birde iş güç için kendinizi üzmeyin dışardanda söylenir ekmek arası peynirde yenir, ev hergün temizlenmesede olur , ütüler çamaşırlarda bekleyebilir bunlara yetişcem diye hırpalanmayın eşinize sarılın sürecin tadını çıkarttın (boş zamanda ev işi yapmayın yani açın film izleyin). Benim acil sezeryan olmasa dolaba yemek depolardım 3-4 gün yeter sonra zaten yapılıyor illa.su an esim çok hevesli zaten. sen sadece emzir ben geri kalan her seyini yapıcam diyor insallah doğduktan sonra da aynı şevki gösterir
Aynen çok saçma ya hatta inanır mısın anne karnında falan anne ve babasını bildiği diğer insanlardan ayırt ettiği söyleniyor . Ne saçma sapan işler ya nereden çıkariyorlar böyle seyler hiç anlamıyorum bende. Pozitif bilim denilen saçmalıklar işte Ne anlar el kadar bebe . Güvenli bağlanmaymış ,babalık hormonunun bakım vermekle salgilanmasiymis yok çocuğun kendini ait hissetmesi anne ve babasıyla falan işte antin kuntin işler .Tamamını okumadım ama şu babalık meselesine bir açıklık getireyim. Bebek doğar doğmaz babasını etrafta göremedi diye travma yaşamaz, babasından soğumaz. ne çok abartmışlar ya. Babası ve bebek birbirini üç ay sonra bile görse ikisi de her şeyi benimser merak etmeyin. Bebeğiniz hayırlı olsun şimdiden.
yemeği, temizliği gercekten hiç düsünmüyorum zaten. varsın eksik kalsın.Benim eşim 3 aya kadar elime alamam korkarım ya tutarken bi yerine bi şey yaparsam diyodu sonuç: doğduğundan beri beraber yıkadık adam bi emzirmedi yani o kadar şu çok büyük bi etken ama biz hep ikimiz yaptık yıkama giydirme zaten babalarda gaz çıkarma işi çok iyi oluyo vucutları sıcak,stres seviyeleri düşük bebekler babarının omzuna bayılıyor. Annem gündüz gitti geldi ondada bebek bakımında değil ev işlerinde yardım istedim. Yanında büyükler olunca bebeği alıp gidiyolar bu sefer anne baba evine dönünce sap gibi kalıyo öyle yapmayın hiç. Birde iş güç için kendinizi üzmeyin dışardanda söylenir ekmek arası peynirde yenir, ev hergün temizlenmesede olur , ütüler çamaşırlarda bekleyebilir bunlara yetişcem diye hırpalanmayın eşinize sarılın sürecin tadını çıkarttın (boş zamanda ev işi yapmayın yani açın film izleyin). Benim acil sezeryan olmasa dolaba yemek depolardım 3-4 gün yeter sonra zaten yapılıyor illa.
Hem çok zor hem çok güzel zamanlar tadını çıkartın.
Sesini tanır belki doğunca bilemiyorum ama eşin babalığa alışsın, beraber yapın falan Allahın emri değil yani doğar doğmaz babasının bez getirmesi Ha olursa iyi olur ama olmayabilir de. Kadınlara kendilerini kötü hissettirmeye gerek yok. Allah bilir bekardır yazanlar Bebeğin psikolojisi bozulmaz banyoda ninesi suyunu dökünceAynen çok saçma ya hatta inanır mısın anne karnında falan anne ve babasını bildiği diğer insanlardan ayırt ettiği söyleniyor . Ne saçma sapan işler ya nereden çıkariyorlar böyle seyler hiç anlamıyorum bende. Pozitif bilim denilen saçmalıklar işte Ne anlar el kadar bebe . Güvenli bağlanmaymış ,babalık hormonunun bakım vermekle salgilanmasiymis yok çocuğun kendini ait hissetmesi anne ve babasıyla falan işte antin kuntin işler .
Evet yirmi gün sonra görürse babasını ömür billah soğuk oluyor araları ben kendi evinize dönemezseniz kötü hissetmeyin diye söylemiştim. Burayı okuyan eşinden uzakta doğum yapacak olan kadınlar varsa rahatlasınlar istemiştim. Siz ne isterseniz öyle yapın.illa ki bir aşinalık oluşucak ama. o dönemde insan esiyle paylaşmak istiyor bebeğin ilklerini sürecten esimi de çok uzak tutmak istemiyorum. bebek de babasına alışsın, babasıyla da dursun istiyorum