- Konu Sahibi pembemasal
-
ya umut yokken demek istediğim varda yok:)))
regl olmam gerek bu hafta içinde...sonrasında tutturamazsam diye tedirginlik var biraz:)
kürlerede başlamadım regl başladığında başlıcam..
o yüzden daha zamanım varmış gibi geliyor
ben de iki ay gecikmeyle ilac sayesinde gecen gun ondum cok kotu ya ama annemin bir arkadasi varmis 6 ayda 1 adet goruyormus kadinin 3 kizi var Allah ol diyince oluyor ben de basta korkmustum lise doneminde jinekologa gittik annemle normal dedi hersey senin organizman boyle calisiyor hadi hayirlisi .
Amiiiin tatlım:))
bal çörek otunu diyorsun di mi? duydum onu.. Denemedim ama, bir de bazısı kist yapabiliyor demişti tırstım biraz.. Yalnız hayıt tohumu çayını da duydum, hatta geçen gün bir arkadaşım yazmıştı bana ablası öyle hamile halmış, prolaktin sorunu varmış, hatta ablam bu bitkinin mucize olduğuna inanıyor falan demişti.. Fakat ben finlandiyada nereden bulucam da içicem onu bilemiyorum valla:)))
ya ben Kosovada nerde bulucam derken dun eve gelirken bizim evin yakinlarinda bi aktar gordum birazdan cikip bakicam insallah vardir yoksa da insallah getirtitir
Ay hadi inşallah vardır:) Bi de hazır poşet çay şeklinde olanları varmış tatlım, sanırım internetten alabiliyormuşuz, araştırayım bir onu da olmadı artık türkiyeye gidince alır getiririm gelirken..
GÜNAYDINNNN NİSAN YAĞMURLARIYLA YEŞEREN UMUDUN ÇİÇEKLERİ.....NASILSINIZ CANLAR?
GÜNAYDINNNN NİSAN YAĞMURLARIYLA YEŞEREN UMUDUN ÇİÇEKLERİ.....NASILSINIZ CANLAR?
amiiiin tatlım:))
bal çörek otunu diyorsun di mi? Duydum onu.. Denemedim ama, bir de bazısı kist yapabiliyor demişti tırstım biraz.. Yalnız hayıt tohumu çayını da duydum, hatta geçen gün bir arkadaşım yazmıştı bana ablası öyle hamile halmış, prolaktin sorunu varmış, hatta ablam bu bitkinin mucize olduğuna inanıyor falan demişti.. Fakat ben finlandiyada nereden bulucam da içicem onu bilemiyorum valla:)))
iyiyim banucum teşekkür ederim herkes gibi bekliyorum bende:) yukarıda bi karışım önerdim okudun mu onu.... Bence deneyim ben hiç karışımla falan uğraşacak biri değilim ama bunu denedim ne hikmetse:) faydalı oldu ama değerlerim normale indi çok şükür.....günaydın:) yeni adet dönemindeyiz ya, haliyle kürlere daldık neyi yapsak diye:))sen nasılsın?
çok şükür iyiyim canımmmm.. inşallah sebep olsun diye denediğimiz herşey şifa olur,birazda belki inanmakla ilgili...Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin(amin)gunaydin canim sagol sen nasilsin biz o kur senin o cay benim arastiriyoruz dualarimizi da eksik etmiyoruz sen nasilsin ?
iyiyim banucum teşekkür ederim herkes gibi bekliyorum bende:) yukarıda bi karışım önerdim okudun mu onu.... Bence deneyim ben hiç karışımla falan uğraşacak biri değilim ama bunu denedim ne hikmetse:) faydalı oldu ama değerlerim normale indi çok şükür.....
çok şükür iyiyim canımmmm.. inşallah sebep olsun diye denediğimiz herşey şifa olur,birazda belki inanmakla ilgili...Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin(amin)
Günaydın kızlar bir haftadır izmirdeydim nete giremedim. Sizleri çok merak ettim nasılsınız? Yeni topiğiniz hayırlı olsun işallah nisan ayı uğurlu olur. Yeni haberler varmı özet geçerseniz çok sevinirim. Ben İzmirde doktora gittim 3kere gitmek zorund kaldım sonunda keseyi görebildik. Geç döllenmiş o yüzden daha çok küçükmüş. Sizlerde ne var ne yok moreller nasıl?
amin canim senin ilk hamileligin mi olucak bu ay 1 sene oncesinden ben bu denli cocuk istegigimi bilmiyordum ya gecen gun mavi gozlu kivircik sari sacli bir kiz cocugu kucagimda yogurt yediriyorum artik o derece Allah buyuk
ayyyy ne güzel inşallah gerçek olur... evet benim ilk hamileliğim olacak inşaallah olursa.ben de aynen sen gibi önceden bu kadar çocuk isticemi tahmin bile edemezdim ama işte isteyipte olmayınca tutku oluveriyor tatlım aynı duyguları paylaşıyorum senle yani...
Günaydın kızlar bir haftadır izmirdeydim nete giremedim. Sizleri çok merak ettim nasılsınız? Yeni topiğiniz hayırlı olsun işallah nisan ayı uğurlu olur. Yeni haberler varmı özet geçerseniz çok sevinirim. Ben İzmirde doktora gittim 3kere gitmek zorund kaldım sonunda keseyi görebildik. Geç döllenmiş o yüzden daha çok küçükmüş. Sizlerde ne var ne yok moreller nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?