- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
canım altta sağda sayfa sıraları var oradan bakabilirsin kaldığın yere
saol elossa
cnm sağ taraftaki sayıları sırayla bakarak yazıyorum ama bir aşağı bir yukarı derken başım döndü
digelim yorum yazdım bena biri yorum yazmış onu nasıl takip edecem cevap vermek için yine sayfaların hepsini kontröl ederekmi ben öyle yapıyom sizlerde öylemi takip ediyorsunuz birbirlerinizi
saol elossa
cnm sağ taraftaki sayıları sırayla bakarak yazıyorum ama bir aşağı bir yukarı derken başım döndü
digelim yorum yazdım bena biri yorum yazmış onu nasıl takip edecem cevap vermek için yine sayfaların hepsini kontröl ederekmi ben öyle yapıyom sizlerde öylemi takip ediyorsunuz birbirlerinizi
sayfanın üst kısmına doğru anasayfa bilmem ne bişeyler yazan satır var ya , ne güzel anlattım
konuşmaların üstünde , mavi bi çubuk vaqr
birinci okunmamış mesajı göster gibi bişey yazıyo
senin en son yaptığın yoruma götürüyo seni, sonra kaldığın yerden sırayla okuyabilrsin
canım bende öyle yapıyorum..birde mesela takip etmem gereken bir konu var ise o konuya abone oluyorum..üstünden bikaç gün bile geçse siteyi açtığımda bakıyorum o konuda neler olmuş bitmiş:)
yardımlar için çok tşkr ler
yazdıkca okudukca deniyerek olacak bu iş
evet, ovulasyon tarihi de öyle diyor. 2013'ün ilk şanslı anneleri oluruz belki. bize yeni yılı güzel getirirler. :)
teşekkür ederim canım.bende kese görünmeden rahat edemiyenlerdenim.Allah ım inşallah sağlıkla ve hayırla bebğimizi bize bağışlar.
umarım bebişler de nisan yağmurları gibi gelir birer birer. Cuma günü bu duamızın kabul olması dileğiyle..
arkadaşlar benide aranıza alın....martda istediğim gibi olmadı bu gün adet oldum...benimde umudum nisan artık
inşallah Allahım bu ayın mübarekliği sayesinde hepimize melek nasip eder[/QU
gel hayatim sende gel aramiza uzulme hic canim bu ay olur insallahhh.bereketli ay bu ay dolacak gobislerimiz allahin azniylee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?