- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi pembemasal
-
meleksimam aminn canımm inşallahh:))
ferem sağol tatlım ya ne bilim sadece his..belki boş bi histir ama insanın inanası geliyor nedense:))
bi önceki sayfada liste var canım, 1 nisan itibariyle kırmızı beklemeyen arkadaşlar var
hiçbirimze kırmızı gelme de , hepimize birer bebiş inşallaahhh
pazartesi gününden itibaren pıtır pıtır regl olmadım regl olmadımmm sesleri gelsin inşallaaahh
canlarım hep dualarım sizlerle ve kendimle inanın..Allah büyük herkese yüreğindekini verir inanıyorum ben buna..
ben şimdilik listeye katılamıyorum çünkü benim durum apayrı bişey ben bile çözemedim:))))
canlarım hep dualarım sizlerle ve kendimle inanın..Allah büyük herkese yüreğindekini verir inanıyorum ben buna..
ben şimdilik listeye katılamıyorum çünkü benim durum apayrı bişey ben bile çözemedim:))))
ben kısaca kendi durumumu anlatayım belki sizlerden farklı fikirler gelir öyle yönlenirim
ben 30 yaşımdayım..4 yıllık evliyim..lise sondan beri adetlerim çok düzensiz..yani 4-5 aydada oluyordum 3 aydada 2 ayda birde..bazen şaşırıyordu 3-4 ay üst üste ayda bir oluyor..
ilk kez muayeneye gittim özel bir hastanenin hatrı sayılır bir doktoruna,çok araştırdım kendisini..bunu söylüyorum çünkü bu konularda doktoruna güvende çok önemli diye..
yoksa devlet hastanelerindede eminim iyi doktorlar vardır..
neyse ultrason ile baktı ve adetimin 3. günü tekrar gelmemi söyledi..3. günü gittim tekrar baktı çok temiz dedi..ne kist ne başka bişey asla yok dedi...
o gün benden birde kan tahlili v.s. bikaç tahlil istedi..yaptırdım..aynı gün sonuçları aldık..inceledi gebelik için bi engel yok hiç ama şeker sınıra yaklaşıyor gibi tedbir amaçlı hemde regl ini düzene sokma amaçlı gebeliğede hazırlık için folikasit ve glukofen verdi..düzenli sabah akşam glukofeni,folik asit ise günde 1 kez içmemi söyledi..bikaç ay devam etsin böyle dedi...
bunlara başlayalı 2 ay doldu..doktora muayene olduğum günden sona 36. gün tekrar regl oldum ama çok çok az geldi 3-5 gün boyunca..şimdide bugünlerde olmam gerek..benim hep ay sonu oluyor..yada ayın en geç 1-2 si..düzenli olduğu zaman..
şimdi yine kasıklarım ve tam belimde sızlamalar var hissediyorum regl olucam...bu benim için güzel bişey çünkü 28-30 günde olmasada sonuçta bi düzene girmişlik var bu ilaçlar sayesinde..
gebelik için düzenli çalışamıyoruz eşimle ama normal cinsel hayatımız devam her zamanki düzende..birde sürekli aklımda oluyor onunda etkisi var sanırım..
ve son birşey ben umreden Acve hurması ve bir ot getirttim ama kullanmak henüz nasip olmadı regl olup bitsin sonra başlıcam çünkü 7 gün ard arda yapmam gerekenler var..
birde havuç ve incir kürüne başlayasım var ama tam emin olamadım nedense..eşimede keçiboynuzu kürünü içirticem düzenli..içerim diyor hazırlarsan:)))
yani kısa olmadı ama anlattım umarım açıklayıcı olmuştur..sizce nasıl bir yol izlemeliyim..
merhaba kızlar
sizlere sorum olacak çok fena idral sancısı olmuşum daha önce kullandığım ilaç gebelikte kullanılmayan bir ilaç hamile olmasamda olma ihtimalim var o yüzden ilaç kullanamıyorum bildiğiniz ot çöp varmı kullanabileceğim
ben kısaca kendi durumumu anlatayım belki sizlerden farklı fikirler gelir öyle yönlenirim
ben 30 yaşımdayım..4 yıllık evliyim..lise sondan beri adetlerim çok düzensiz..yani 4-5 aydada oluyordum 3 aydada 2 ayda birde..bazen şaşırıyordu 3-4 ay üst üste ayda bir oluyor..
ilk kez muayeneye gittim özel bir hastanenin hatrı sayılır bir doktoruna,çok araştırdım kendisini..bunu söylüyorum çünkü bu konularda doktoruna güvende çok önemli diye..
neyse ultrason ile baktı ve adetimin 3. günü tekrar gelmemi söyledi..3. günü gittim tekrar baktı çok temiz dedi..ne kist ne başka bişey asla yok dedi...
o gün benden birde kan tahlili v.s. bikaç tahlil istedi..yaptırdım..aynı gün sonuçları aldık..inceledi gebelik için bi engel yok hiç ama şeker sınıra yaklaşıyor gibi tedbir amaçlı hemde regl ini düzene sokma amaçlı gebeliğede hazırlık için folikasit ve glukofen verdi..düzenli sabah akşam glukofeni,folik asit ise günde 1 kez içmemi söyledi..bikaç ay devam etsin böyle dedi...
bunlara başlayalı 2 ay doldu..doktora muayene olduğum günden sona 36. gün tekrar regl oldum ama çok çok az geldi 3-5 gün boyunca..şimdide bugünlerde olmam gerek..benim hep ay sonu oluyor..yada ayın en geç 1-2 si..düzenli olduğu zaman..
şimdi yine kasıklarım ve tam belimde sızlamalar var hissediyorum regl olucam...bu benim için güzel bişey çünkü 28-30 günde olmasada sonuçta bi düzene girmişlik var bu ilaçlar sayesinde..
gebelik için düzenli çalışamıyoruz eşimle ama normal cinsel hayatımız devam her zamanki düzende..birde sürekli aklımda oluyor onunda etkisi var sanırım..
ve son birşey ben umreden Acve hurması ve bir ot getirttim ama kullanmak henüz nasip olmadı regl olup bitsin sonra başlıcam çünkü 7 gün ard arda yapmam gerekenler var..
birde havuç ve incir kürüne başlayasım var ama tam emin olamadım nedense..eşimede keçiboynuzu kürünü içirticem düzenli..içerim diyor hazırlarsan:)))
yani kısa olmadı ama anlattım umarım açıklayıcı olmuştur..sizce nasıl bir yol izlemeliyim..
canım Allah sabır versin hepimize de bu süreçte. canım sen neyle korunuyordun? hapla korunanların 5-6 ay çocuk zor oluyor. bi de evlilikten uzun süre çocuk yapmayanların da çocuğu biraz zor oluyormuş. yumurtalar spermle karşılaşmadıkları için tembelleşiyorlarmış. canım gerçekten çocuk istiyorsan yaşımız da geçiyor, çok erteleme derim. sabırla uğraşalım, seni de inşallah listeye katalım.doktorun da iyiyse kalbini ferah tut, karamsar olma.
canım çok teşekkür ederim..
hayıtı alıcam zaten ama nasıl kullanıcamı tam bilmiyorum..biraz araştırdım ama farklı farklı şeyler yazıyor hangisi doğru bilemedim..
deve dili kardeşime çok yedirdik küçükken..konuşma engelli kendisi..bende yerdim ama evliyken hiç yemedimde duymadımda..nereden bulurum onu bilemiyorum bak şimdi
hacca yada umreye gidenlerden isteyebilirsin cnm eğe varsadenenmiştir bu kaynanam iki kişiye verdi çocukları olmuyodu ikisininde oldu yedikten sonra cnm
yok artık! batıl bir inanç mı, yoksa gerçekten işe yarıyor mu?
umreden daha yeni geldi arkadaşım..bu yakınlarda da gidecek kimsem yok..keşke önceden bilsem aldırırdım(
acve hurmasını ve gebelik otunu aldı sağolsun..evde duruyorlar başlıcam kısmetse..regl olup bitsinde..
çok teşekkür ederim canım aminnn...siz bilirsiniz katın ama olumsuz bi şekilde sürerse gördükçe sinir olucam:)
ben hiç doğum kontrol kullanmadım eşimde korunmadı..sadece ilişkinin hemen ardından hemen wc ye koştum...bu sürekli böyle oldu senelerdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?