How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım altta sağda sayfa sıraları var oradan bakabilirsin kaldığın yere

canım altta sağda sayfa sıraları var oradan bakabilirsin kaldığın yere

saol elossa
cnm sağ taraftaki sayıları sırayla bakarak yazıyorum ama bir aşağı bir yukarı derken başım döndü
digelim yorum yazdım bena biri yorum yazmış onu nasıl takip edecem cevap vermek için yine sayfaların hepsini kontröl ederekmi ben öyle yapıyom sizlerde öylemi takip ediyorsunuz birbirlerinizi

saol elossa
cnm sağ taraftaki sayıları sırayla bakarak yazıyorum ama bir aşağı bir yukarı derken başım döndü
digelim yorum yazdım bena biri yorum yazmış onu nasıl takip edecem cevap vermek için yine sayfaların hepsini kontröl ederekmi ben öyle yapıyom sizlerde öylemi takip ediyorsunuz birbirlerinizi

canım bende öyle yapıyorum..birde mesela takip etmem gereken bir konu var ise o konuya abone oluyorum..üstünden bikaç gün bile geçse siteyi açtığımda bakıyorum o konuda neler olmuş bitmiş:)

saol elossa

sayfanın üst kısmına doğru anasayfa bilmem ne bişeyler yazan satır var ya , ne güzel anlattım :33:
konuşmaların üstünde , mavi bi çubuk vaqr
birinci okunmamış mesajı göster gibi bişey yazıyo
senin en son yaptığın yoruma götürüyo seni, sonra kaldığın yerden sırayla okuyabilrsin

Son düzenleme:
Sohbetinize doyum olmuyor. Nitekim akşam geliyor. Ben yemek yapmaya gidiyorum. :( sizi iyi muhabbetler.

sayfanın üst kısmına doğru anasayfa bilmem ne bişeyler yazan satır var ya , ne güzel anlattım :33:
konuşmaların üstünde , mavi bi çubuk vaqr
birinci okunmamış mesajı göster gibi bişey yazıyo
senin en son yaptığın yoruma götürüyo seni, sonra kaldığın yerden sırayla okuyabilrsin

yardımlar için çok tşkr ler
yazdıkca okudukca deniyerek olacak bu iş

sağolun kızlar sizde...arada gelirim başlığa..dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden..
öpüyorum:))))

arkadaşlar benide aranıza alın....martda istediğim gibi olmadı bu gün adet oldum...benimde umudum nisan artık :(:(:(
inşallah Allahım bu ayın mübarekliği sayesinde hepimize melek nasip eder

arkadaşlar benide aranıza alın....martda istediğim gibi olmadı bu gün adet oldum...benimde umudum nisan artık :(:(:(
inşallah Allahım bu ayın mübarekliği sayesinde hepimize melek nasip eder[/QU

gel hayatim sende gel aramiza uzulme hic canim bu ay olur insallahhh.bereketli ay bu ay dolacak gobislerimiz allahin azniylee.

başlığınızı okudum hepiniz için inşallah d,yorum:16: Allah ım tüm isteyenlere nasip eyler inşallah:72::nazar:

inşallah ya..bazen ümitsizliğe kapılıyorum...psikolojik desteğe ihtiyacım var bu konuda...çok sitres yapyorum.oda bebek olmasını etkiliyor tabi :(

bal çörek otu tarçın kürüne hemen başlamalı..saatlerdir internette didik didik arştırdım ve kesin emin oldum başlıcam bende

adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapılıyor . biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın koyulup karıştırılıyor. bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor

çok teşekkür ederim canım yaa...hemen yarın yapıcam...peki bunu nasıl tüketicez bi bilgin var mı...günde şu kadar diye bir şey var mı

Back