Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bugun nisan topiğine geç,ildi sanırım.herkese ugurlu gelsın ınssss nısan ayı baharın gelısıyle bırlıkte bebıslerınızde gelsın.inşşş.

bugun nisan topiğine geç,ildi sanırım.herkese ugurlu gelsın ınssss nısan ayı baharın gelısıyle bırlıkte bebıslerınızde gelsın.inşşş.

selam dalincim nasılsın birazdan idrar testi yapacam da korkuyorum negatif çıkar diye.sende idrar testinde gösterdimi.bir de bu kan testine aç mı gidiyorsun

Selam Kamileler:) Hayirt tohumunu buldum cok sukur su ac iciyorum bal corek otu tarcinimi da yedim haydii insallah hayilrisi olur

selam dalincim nasılsın birazdan idrar testi yapacam da korkuyorum negatif çıkar diye.sende idrar testinde gösterdimi.bir de bu kan testine aç mı gidiyorsun

benım ılk testımde cıkmadı cunkud egerım 17 ıdı 2 gun sonra cıktı 63 olunca adetın gectıyse cıkar canım.kan tetsıne ben tok gıttım baısm donuyodu zaten ac kalamazdım

dun gece yarım saat suren bır sancı ıle kıvrandım resmen bagıra bagıra sankı dogum sancısı gıbı gece 4 te sancıyla uyandım allahtan kanamam yoktu dusuk yapıyorum dıye korktum.halada tedırgınım sancı cok fenaydı.bugun kızım hasta gıbı canım 2 kat sıkkın.en onemlısıde cocukların hasta olmaya baslaması (((( hıc moralım yok.suan ıkızıde uyuyo eger kızımın hastalıgı gecmesse kardesıne daha sonra bana ve babasına gececk ben ılacta kullanamam.ama razıyım yeterkı hasta olmasınalr ((

banucum beni de 30 nisan diye ekler misin gerçi ben 25 martta adet oldum ama garanti olsun :)

doktor folic plus verdi onu kullanıyorum umarım onunda faydası olur peki değerin artmak yerine düşme ihtimalide var mıdır:18::18:

gebelıgın coke rken donemınde dusuyor dıye bılıyorum yanı dollenmıs yumurta tutunamadan ıdrarla dısarı atılıyor.ama bu degerlerden dusermı ınan benımde hıc fıkrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…