• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

allah isteyen herkese tatlı bebişler versin tabi bana da....7 aydı beklemedeyiz...artık korkuyorum:43:ya olmazsa işte insanın aklına hep en kötüsü geliyor..sizde durum nedir..ne zamandır beklemedesiniz..

allah isteyen herkese tatlı bebişler versin tabi bana da....7 aydı beklemedeyiz...artık korkuyorum:43:ya olmazsa işte insanın aklına hep en kötüsü geliyor..sizde durum nedir..ne zamandır beklemedesiniz..

tatlım mayıs topiğindeyiz hepimiz.sende oraya gel hadi :)))

Arkadaslar anlamıyorum herkez mayıs topıgı mayıs topıgındeyız yazıp yazıp cıkıyo ama ısmını lınkını yazan yok bulamıyorum ya nereye gırıcem bı yazsananız ?????????????????????????????????????????????????????????????????

Arkadaslar anlamıyorum herkez mayıs topıgı mayıs topıgındeyız yazıp yazıp cıkıyo ama ısmını lınkını yazan yok bulamıyorum ya nereye gırıcem bı yazsananız ?????????????????????????????????????????????????????????????????

umutlarini mayisa saklayanlar...canim herkes oraya geliyor artik gel sende simdi kisecikler yok ama:26:

umutlarini mayisa saklayanlar...canim herkes oraya geliyor artik gel sende simdi kisecikler yok ama:26:

tm canım yaa cok saol yasmamım pembemasal umarım ıyısınız gelısmelerınız varmı?? 3 4 gundur gıremıyordum esıme ıs yerınde yardım etmek zorundaydım

Varya sana cadı dıyomda ne kadar haklı oldugumu gosterıyon sen gelıyon buraya pozıtıf enerjı gelıyo yrim seni:)))ahh bırde ay sonunda pozıtıfle karsılassak ammaa olur heheheheheh

baciiimm anca cevap veriom iyimi:)) eger öle geliyosa sana ne mutlu bana keske hep positif enerji verebilsem ne güzel sevindirik oldum aglamak istiyorum :) insallah canim bak gör biz seninle bir hamish kalcaz gibime geliyo he :) bedavaya getircez herseyi ;)))

Orgametril kullanan var mı hiç aranızda arkadaşlarr ! ? Regl'im gecikmesi için kullandım 30 hapın hepsini kullandım pazar günü bıraktım fakat hala regl olmadım acaba çok kullandığım için mi hala olmadım :S

Back