Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım ya bende senı merak edıyodum yazmadın hıc naptın adet oldunmu banu bugün olmus benım 7 mart beklıyorum henüz ama sanırım nısanada gelcem:)

Hayatım ya, ben de seni meraktaydım, geldi mi kırmızı, boşver sıkma canını.. ben dün kırmızıyı gördüm, ama iyiyim.. diğer bat 30 mart benim de bakalım belki ona tuttururum:) Nasılsın sen keyfin nasıl?

Selam kizlar,

Nbr nasilsiniz?

Bende size dahil oldum. Bat 3 Nisan.

Aslinda biraz hayal kirikligi oldu. Ama ne yapalim. Insallah bu ay tuttururuz.

Doktor 2 ay olmazsa gel dedi. Randevu alip gidecegim kismetse....

Ebrucum ve banucum:) keyifler iyi ne yapalim oluruna birakiyoruz artik uzulmekk yokkk:) insallah bu ay ayirli olur bizim icin opuyorum kizlarrrr

selam kızlar ben de nisan kervanına katılanlardanım heralde dün gece kahverengi şeklinde lekelenmem geldi. bat 5 marttı benim ama bir gün önce lekelenme geldi sanıırm regl oluyorum. nisan ayı umudumuzu boşa çıkartmasın inşallah. yeni batım 30 mart hadi hayırlısı hepimize

Ebrucum ve banucum:) keyifler iyi ne yapalim oluruna birakiyoruz artik uzulmekk yokkk:) insallah bu ay ayirli olur bizim icin opuyorum kizlarrrr

Üzülmek yok tabii tatlım hep diyorum ben yani ağlayarak olmuyor bu bebişler:)) İnşallah bu ay sona erer bekleyişimiz alırız bebiş haberlerimizi..

Benim de 30 mart tatlım:) Beraber bekliycez artı demekki:) 2 martta gördüm bende gıcık kırmızıları:)

kızlar benim adetim 29 günde bir oluyor ovulasyon dönemini hesaplıyorum bazı sitelerde farklı farklı çıkıyor acaba hangisi doğrudur.bildiğiniz bir site varmmı?

hepsi bir iki gün farklı verebiliyor, mesela bazısı bu ay için bana 10-15 mart diyor, bir diğeri 12 - 17
o yüzden ben de şöyle yapıyorum en erken tarihi başlangıç en son verilen tarihi bitiş alıyorum, 10-18 gibi:))

Son düzenleme:

saol canım mantıklı:))inşallah denk gelir.ben bide bişi sorcam biraz düzensiz besleniyorum ama folik asit kullanıyorum hergün yine de onun faydası oluyomudur bana

saol canım mantıklı:))inşallah denk gelir.ben bide bişi sorcam biraz düzensiz besleniyorum ama folik asit kullanıyorum hergün yine de onun faydası oluyomudur bana

Folik asit sana da faydalı olur tabii ama daha çok bebiş gelirse onun için, önemli bir mineral çünkü ve eksik olması durumunda bebeğin ilk gelişim aşamasında yani ilk 3 ayda sorun yaratabiliyor..Kullanmaya devam et yani:) Ama folik asit tüm dengeyi sağlayamaz tek başına, sen yine de beslenmeni ayarlamaya çalış tatlım.. ne kadar düzenli olursa o kadar iyi yapamıyorsan da , doktoruna sor olmadı ek vitamin takviyesi yap..

haklısın canım......

arkadaşlar,
eşim 30 yaşında ve 1,5 yıldır evliyiz ve yaklaşık 8 aydır çocuk düşünüyoruz eşimin spermiyogram testinin sonuçlarını gönderiyorum anlayan varsa lütfen yorum yapabilir mi? bu sonuçlarla gebelik oluşur mu yoksa herhangi bir tedaviye ihtiyaç var mı? dün yaptırdık testi arraya haftasonu girdiği için doktora gösteremedik ve ben çok merak ediyorum

MAKROSKOPİK MUAYENE

miktar: 3,40cc
viskozite: normal
sıvılaşma: 35dk
renk: kirli beyaz
pH: 8.0
kan: (-)

MİKROSKOPİK MUAYENE

1cc/hücre: 11000000
tümü: 37.400.000
mikroskopi:her sahada 4-5lökosit görüldü.

HAREKET KABİLİYETİ

NORMAL HAREKETLİ

1/2saat: %7
1saat: %6
2saat: %3

YAVAŞ HAREKETLİ

1/2saat: %14
1saat: %13
2saat: %10

HAREKETSİZ

1/2saat: %79
1saat: %81
2saat: %87

BOYALI PREPARASYONDA MORFOLOJİ

normal yapılı:%80
anormal yapılı:%20
baş anomalisi:%11
boyun anomalisi:%3
kuyruk anomalisi:%6

DİĞER BULGULAR

fruktoz(kantiatif) mh/dl [-]

sezencım spermıyogramınızda sanırım sayı 37 mılyon cıvarı sayınız ıyı fakat hareketlı sperms ayınız cok düşük gebelıkte önemlı olanda hareketlı spermın fazlalıgı hareketlı sperm sayısını artttırıcı kecıboynuzu kürü önerırım drda büyük ıhtımal aynı seylerı söylicek ama ürologa falan gönderır ılac mılac verırse aman dıkkat edın bızım sperm sayısını cok düşürmüştü ılaclar klomendı düşürende yanı sıze belkı para kazanmak ıcın asılama önerır bır git bakalım ama asılamada cinsel ılıskıye göre cokta fazla sns olan bır durum degıl uygulayın kecıboynuzu kürünü yumurtlama dönemlerını takıp edın denyın dıcem belkı 1 ayda belkı 1 yılda olur sonucta spermınız var yok degıl
bizim sayı düüşktü asıamalar tutmamsıtı kecıboynuuz kürü uyguladık 3 hafta sonra hamıle kalmıstım şimdi ıkıncıyı ıstıyoruz 3 aydır olmadı spermıyogramda yaptırmak ıstemıyor esım nasılsa var cocugumuz olsada olur olmasada dıyor

buarada bende bugün test yaptım negatıf cıktı adetıme 3 gün var ama dogru bence nısana transfer oldum dıyebılırım vaktınde gelırse batım:4 nısan olur

Ay gorumcem 30 yasinda daha eylulde evlendi 3 aylik hamileymis hic bi de umursamaz ole seyleri ...Allah ol dedimi oluyor:S kizlar hayilrisini istiyelim gecen bir arkadasim da ilk bebegini dogurdu 26 ci gun beyin kanamasi gecirmis olmus bebegi o durum da etkiledi hayirlisiyla gelsinler hayirli zamanda insallah...

çoook tşekür ederim cevap için.bizde 8 aydır deniyoruz önce ben doktora gittim son iki aydır adetim düzensizleşti pko var denildi hormon tahlili yaptırdım doktor ileri düzeyde değil değerler normal sorun yok dedi sadece duphoston verdi eğer olmazsa eşin sperm sayısı yaptırsın dedi kısacası bugüne kadar hep benim üzerimde yoğunlaştık ama keşke bebek düşünmeye karar verdiğimizde ikimizde doktora gitseydik. tekrar cevap için teşekürler...

rica ederim benım artık master yaptıgım bır konu sperm olayı eslerın ıkısınınde gıtmesı lazım dra ben kendım gıtmsıtım dr bır sorun yok eşinde sperm versın demsıtı hemen onada bakılmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…