• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ya umut yokken demek istediğim varda yok:)))
regl olmam gerek bu hafta içinde...sonrasında tutturamazsam diye tedirginlik var biraz:)
kürlerede başlamadım regl başladığında başlıcam..
o yüzden daha zamanım varmış gibi geliyor

ben de iki ay gecikmeyle ilac sayesinde gecen gun ondum cok kotu ya ama annemin bir arkadasi varmis 6 ayda 1 adet goruyormus kadinin 3 kizi var Allah ol diyince oluyor ben de basta korkmustum lise doneminde jinekologa gittik annemle normal dedi hersey senin organizman boyle calisiyor hadi hayirlisi .:55:

ben de iki ay gecikmeyle ilac sayesinde gecen gun ondum cok kotu ya ama annemin bir arkadasi varmis 6 ayda 1 adet goruyormus kadinin 3 kizi var Allah ol diyince oluyor ben de basta korkmustum lise doneminde jinekologa gittik annemle normal dedi hersey senin organizman boyle calisiyor hadi hayirlisi .:55:

bende bilirim 5-6 ay hiç olmadığımı..ve ne hikmetse rahatsızlıkta vermiyor bünyemde..
Allahtan diyip geçicez napalım...
son zamanlarda düzene giriyor gibi..
en azından 40 -45 günde illaki oluyor bişiler

Amiiiin tatlım:))

bal çörek otunu diyorsun di mi? duydum onu.. Denemedim ama, bir de bazısı kist yapabiliyor demişti tırstım biraz.. Yalnız hayıt tohumu çayını da duydum, hatta geçen gün bir arkadaşım yazmıştı bana ablası öyle hamile halmış, prolaktin sorunu varmış, hatta ablam bu bitkinin mucize olduğuna inanıyor falan demişti.. Fakat ben finlandiyada nereden bulucam da içicem onu bilemiyorum valla:)))

ya ben Kosovada nerde bulucam derken dun eve gelirken bizim evin yakinlarinda bi aktar gordum birazdan cikip bakicam insallah vardir yoksa da insallah getirtitir

ya ben Kosovada nerde bulucam derken dun eve gelirken bizim evin yakinlarinda bi aktar gordum birazdan cikip bakicam insallah vardir yoksa da insallah getirtitir

Ay hadi inşallah vardır:) Bi de hazır poşet çay şeklinde olanları varmış tatlım, sanırım internetten alabiliyormuşuz, araştırayım bir onu da olmadı artık türkiyeye gidince alır getiririm gelirken..

Ay hadi inşallah vardır:) Bi de hazır poşet çay şeklinde olanları varmış tatlım, sanırım internetten alabiliyormuşuz, araştırayım bir onu da olmadı artık türkiyeye gidince alır getiririm gelirken..

Aynen tatlim artik ne var ne yok alalim biz tr gibi yok ya sifanin kaynagi bile orda:)

amiiiin tatlım:))

bal çörek otunu diyorsun di mi? Duydum onu.. Denemedim ama, bir de bazısı kist yapabiliyor demişti tırstım biraz.. Yalnız hayıt tohumu çayını da duydum, hatta geçen gün bir arkadaşım yazmıştı bana ablası öyle hamile halmış, prolaktin sorunu varmış, hatta ablam bu bitkinin mucize olduğuna inanıyor falan demişti.. Fakat ben finlandiyada nereden bulucam da içicem onu bilemiyorum valla:)))

kızlar ben size denediğim bir karışımı önerebilirim : Bal palen arısütü karışımı var bunun içine çörek otu karanfil civan perçemi hayıt tohumu(ezdim) karıştırıverdim ve sabahları 1er kaşık yedim hormonlarım düzene girdi bu ay bidaha yaptım hala devam ediyorum canlarım ben faydasını gördüm tavsiye ederim öpüldünüzzz

günaydın:) yeni adet dönemindeyiz ya, haliyle kürlere daldık neyi yapsak diye:))sen nasılsın?
iyiyim banucum teşekkür ederim herkes gibi bekliyorum bende:) yukarıda bi karışım önerdim okudun mu onu.... Bence deneyim ben hiç karışımla falan uğraşacak biri değilim ama bunu denedim ne hikmetse:) faydalı oldu ama değerlerim normale indi çok şükür.....

gunaydin canim sagol sen nasilsin biz o kur senin o cay benim arastiriyoruz dualarimizi da eksik etmiyoruz sen nasilsin ?
çok şükür iyiyim canımmmm.. inşallah sebep olsun diye denediğimiz herşey şifa olur,birazda belki inanmakla ilgili...Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin(amin)

iyiyim banucum teşekkür ederim herkes gibi bekliyorum bende:) yukarıda bi karışım önerdim okudun mu onu.... Bence deneyim ben hiç karışımla falan uğraşacak biri değilim ama bunu denedim ne hikmetse:) faydalı oldu ama değerlerim normale indi çok şükür.....

Okudum tatlım sağol bilgi için:) Bakalım türkiyeye gidince alıp başlayabilirim ben ancak.. Burda bütün herşeyi bulamıyorum:) İnşallah işe yarar karışımın bebiş olur göbüşünde;)

çok şükür iyiyim canımmmm.. inşallah sebep olsun diye denediğimiz herşey şifa olur,birazda belki inanmakla ilgili...Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin(amin)

amin canim senin ilk hamileligin mi olucak bu ay 1 sene oncesinden ben bu denli cocuk istegigimi bilmiyordum ya gecen gun mavi gozlu kivircik sari sacli bir kiz cocugu kucagimda yogurt yediriyorum artik o derece Allah buyuk

Günaydın kızlar bir haftadır izmirdeydim nete giremedim. Sizleri çok merak ettim nasılsınız? Yeni topiğiniz hayırlı olsun işallah nisan ayı uğurlu olur. Yeni haberler varmı özet geçerseniz çok sevinirim. Ben İzmirde doktora gittim 3kere gitmek zorund kaldım sonunda keseyi görebildik. Geç döllenmiş o yüzden daha çok küçükmüş. Sizlerde ne var ne yok moreller nasıl?

Günaydın kızlar bir haftadır izmirdeydim nete giremedim. Sizleri çok merak ettim nasılsınız? Yeni topiğiniz hayırlı olsun işallah nisan ayı uğurlu olur. Yeni haberler varmı özet geçerseniz çok sevinirim. Ben İzmirde doktora gittim 3kere gitmek zorund kaldım sonunda keseyi görebildik. Geç döllenmiş o yüzden daha çok küçükmüş. Sizlerde ne var ne yok moreller nasıl?

biz canim kurlerimize basladik hayirt otu corek otu bal tarcin sogan kuru incir kuru Meyrem Suresi Dualarimiz devam ediyor Allah insallah o mutlulugu bizlere de verir canim Amin bu arada hayirli olsun

amin canim senin ilk hamileligin mi olucak bu ay 1 sene oncesinden ben bu denli cocuk istegigimi bilmiyordum ya gecen gun mavi gozlu kivircik sari sacli bir kiz cocugu kucagimda yogurt yediriyorum artik o derece Allah buyuk

ayyyy ne güzel inşallah gerçek olur... evet benim ilk hamileliğim olacak inşaallah olursa.ben de aynen sen gibi önceden bu kadar çocuk isticemi tahmin bile edemezdim ama işte isteyipte olmayınca tutku oluveriyor tatlım aynı duyguları paylaşıyorum senle yani...

ayyyy ne güzel inşallah gerçek olur... evet benim ilk hamileliğim olacak inşaallah olursa.ben de aynen sen gibi önceden bu kadar çocuk isticemi tahmin bile edemezdim ama işte isteyipte olmayınca tutku oluveriyor tatlım aynı duyguları paylaşıyorum senle yani...

Aynen valla cocuk reyonlarina uzaktan bakiyorum simdilik dusun ayakabi bile begeniyorum bazen tulum falan bi hamile oldugumu ogreniyim hepsini alicam diyorum oyle guzel bir duygu olmali ki dusun biz daha yasamadan neler dusunuyoruz ya hayirlisi tabi canim Allah buyuk iyi ki Kadinlar Kulubu var cevremizde bizleri anlamayan bir cok insan varken burda birbirimizi hic tanimiyor olmamiza ragmen dertlerimize derman ariyorum paylasiyoruz umutlaniyoruz Allah umarim bizlere saglikli hayirli evlatlar nasip eder AMIN

Hoşgeldin tatlım:) Minnoşun ve senin iyi haberlerini aldık biz de iyi olduk:)

Mart listesini şimdi o topikte güncelledim, kimler hamiş bakabiirsin:)
Burda henüz kür başlangıcı aşamasındayız:) nisana bir girelim inşallah bol bol alırız dilerim hamiş haberlerini:)

günaydın kızlar ya ben nekadar uykucu oldum yaaa:((. nasılsınız kızlar valla ben ilk hamileliğimden sonra sürekli görüyorum ya hamile oluyorum yada bebeğim oluyo kafama çok taktığım için oluyo ne yapcam bilmiyorum bu kadar kafaya takmak ii deil mam elimde deil malesef

Back