- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.661
Kızz geldn sonnda:)Kizlarimmmmmm gunaydinlar olsunnnnn❤❤❤❤❤❤❤❤benim icin sabah shimdi oluyordanasilsinizzzz bakalim? az kaldi napiyonuxxx?
Ayyyyyy cok heyecanliyim be kuzum:)))))) hemde ben her adete 1 hafta kala cok hircin oluyorum herkesle kavga ediyorum her sheye agliyorum boshboshuna tvye bakdikda bile agliyorumNapalim gunleri gecirmeye calisiyoruuuz:)))
Geldim geldim:)))uyumushdum hayla yerimdeyimmmmmKızz geldn sonnda:)
Kuzum kafana takma:))))))iyi haberlerini aliriz inshAllahselam kızlar her foruma yazıyorum ben de şafak sayıyorum bat 13 nisan:) bel ağrım ve kasık ağrım var . inşallah psikolojik değildir belirtiler
Al benden de o kadar is yerinde arkadaslarla gulup eglenirken bi anda sinirlenip bagiriyorum:))Ayyyyyy cok heyecanliyim be kuzum:)))))) hemde ben her adete 1 hafta kala cok hircin oluyorum herkesle kavga ediyorum her sheye agliyorum boshboshuna tvye bakdikda bile agliyorumonun icin zaman cabuk gecsin:)))
Ohhh ne guzel miiiiisssss valla sanaaa kizzz:))Geldim geldim:)))uyumushdum hayla yerimdeyimmmmm
inşallah canım ya herkes hamile kalsın :) hepimiz mutlu olalım.Kuzum kafana takma:))))))iyi haberlerini aliriz inshAllah
Evet yaaaaa aynen:)))))eshimde bunu biliyor her defasinda boyle oluyor cunku))))))hicbishey soylemiyor soylese agzimin payini alsam bari susarim belkiAl benden de o kadar is yerinde arkadaslarla gulup eglenirken bi anda sinirlenip bagiriyorum:))
Ohhh ne guzel miiiiisssss valla sanaaa kizzz:))
Amin ben her zaman soyluyorum topluca kalaliminşallah canım ya herkes hamile kalsın :) hepimiz mutlu olalım.
Canim o cook cook nadie genelde negatif cikiyor bu zamanlarda yapilan testleelrde :/bişeyi merak ediyorum bat ına 8 gün kala hamilelik öğrenınız varmı
Yok yok aynen devam ederiz yine :))Evet yaaaaa aynen:)))))eshimde bunu biliyor her defasinda boyle oluyor cunku))))))hicbishey soylemiyor soylese agzimin payini alsam bari susarim belki
Amin ben her zaman soyluyorum topluca kalalim[/QUOT
aytencim canım benim 3 gün kaldı zor sabrediyorum bi yanım yap diyor bi yanım bekle
insan istiyoki hemen belli olsunCanim o cook cook nadie genelde negatif cikiyor bu zamanlarda yapilan testleelrde :/
Maşallh sana kız uyu yemekte yapma eşin hiçbrşey demyr iyisin vallahi brn kahvaltı hazrlamıyım lafını yapyr benim kocaGeldim geldim:)))uyumushdum hayla yerimdeyimmmmm
Bizden yok ama ben gordum bi kac sefer oda herkes 8 gun kala oyrenir die bishey yok istisnalar :)))bişeyi merak ediyorum bat ına 8 gün kala hamilelik öğrenınız varmı
aytencim canım benim bata 3 gün kaldı zor sabrediyorum bir yanım yap diyor bir yanım bekle
Canm benim 8 gün kala kan değerim 2 cktı düşüneblymsn 3. Sayıda gelse gamileym bende beklyrm barı belki o zaman kadr değerim artmş olablr iki kat ondan:)bişeyi merak ediyorum bat ına 8 gün kala hamilelik öğrenınız varmı