- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.561
Pazartesi benim bat canim :)) 3.bucuk gun kaldi :)) valla cook uzun zamandir rahatim yaklasik 1haftadir iliski miliski yok bende :))Aynen aynen yapıştır :)) inşallah kuzum güzel şeyler getirsin hayırlısı ile :) ne kadar kaldı bakem senin :)
İş gördüğü kadar olsun yiter :)))) hadi gğzel haber bekliyorum sizden hayırlısı ile :)Pazartesi benim bat canim :)) 3.bucuk gun kaldi :)) valla cook uzun zamandir rahatim yaklasik 1haftadir iliski miliski yok bende :))
Evet ben ilk gebeliğimde denemiştim canım adetime 3 4 gün vardı limon testini yaptım tortular dibe çöktü ama inanmadım bir hafta sonra bi baktım hamileyim ama maalesef düşürdummYouTube de gezinirken evde hamilelik bulma ile ilgili videoya rastladım ve şok oldum daha önce duymamıştım hiç,çamaşır suyu,buğday,limon ve dış macunu ile test yapıyorlar
Evet ben ilk gebeliğimde denemiştim canım adetime 3 4 gün vardı limon testini yaptım tortular dibe çöktü ama inanmadım bir hafta sonra bi baktım hamileyim ama maalesef düşürdumm
Canım ben 3_4 gün kala yaptım belki bir hafta kala bile çıkar ama acele etme bence hayal kırıklığı olmasın haa bi de çok ümit bağlama bu testlere çünkü kişiden kişiye değişiyor canimmYaa üzüldüm canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ,aslında ilk başta komik gelsede eskiden test,heryerde doktor mu varmış demekki böyle bulunuyormus.Bu testleri adete kaç gün kala yapmak gerekir bilgin varmı
Canım ben 3_4 gün kala yaptım belki bir hafta kala bile çıkar ama acele etme bence hayal kırıklığı olmasın haa bi de çok ümit bağlama bu testlere çünkü kişiden kişiye değişiyor canimm
bende geçen ay çamaşır suyu testini yaptım sözde teste göre 2 aylık hamile olmam lazım dı ama hala yok :)Gunaaydinn prensesleeerDenizliche canim onlar dogru degil ya bende gecen ay yapmistim hamileydim ona gore :)) cogu kisi hamile cikio bu testlerde:))
kanaman devam mı canımKızlar benim bhcg 734 e çıkmış. Daha doktorun yanına giremedim dış gebelik mi acaba[/QUO
Kanamam yoktu halada yok. Yatış yapıldı sabahtan. Bekliyorum öylekanaman devam mı canım
Canım inşallah hayırlı günde hayırlı haberlerle evinize dönersinizKanamam yoktu halada yok. Yatış yapıldı sabahtan. Bekliyorum öyle
ama rahimde göremediler dimi kese falan rabbim en kısa zamanda feraha kavuştursun canım amin.Kanamam yoktu halada yok. Yatış yapıldı sabahtan. Bekliyorum öyle
Değer düşük diye göremediler ne olacak bende bilmiyorum. Allah razı olsunama rahimde göremediler dimi kese falan rabbim en kısa zamanda feraha kavuştursun canım amin.
Amin inşaallahCanım inşallah hayırlı günde hayırlı haberlerle evinize dönersiniz
alttan da mı göremediler ya :/Değer düşük diye göremediler ne olacak bende bilmiyorum. Allah razı olsun
Bugün başladım ceviz içine ins bu ay hamile kalırımprensespinar kuzum yarin akshamda bashla aksham 2ceviz kir icini cikar 1bardak oda sicakligindaki suyun icine at(iliktan biraz soguk) agzini bagla sabah kalkar kalkmaz ac karnina ic inanarak dua ederek yap 15/16/17 gun yap ama hergun yapki yararini goresin aslinda folikuluvun olcusunu bilseydin daha shashirtici olacakti senin icin:)))
Ay cnm bende yapsam işe yararmı acaba benim yumurtlama başlamak üzere Ama?prensespinar kuzum yarin akshamda bashla aksham 2ceviz kir icini cikar 1bardak oda sicakligindaki suyun icine at(iliktan biraz soguk) agzini bagla sabah kalkar kalkmaz ac karnina ic inanarak dua ederek yap 15/16/17 gun yap ama hergun yapki yararini goresin aslinda folikuluvun olcusunu bilseydin daha shashirtici olacakti senin icin:)))
İnsallah canimm❤Bugün başladım ceviz içine ins bu ay hamile kalırım