- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.581
Dene yine cok faydali bisey zaten zarari olmazAy cnm bende yapsam işe yararmı acaba benim yumurtlama başlamak üzere Ama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dene yine cok faydali bisey zaten zarari olmazAy cnm bende yapsam işe yararmı acaba benim yumurtlama başlamak üzere Ama?
Bide bunu deneyelim zararı yok iyice araştırdım arkadaşımızın tavsiyesi belki de vesile olacakAy cnm bende yapsam işe yararmı acaba benim yumurtlama başlamak üzere Ama?
Baya olmus bunu yapip da hamis kalan mutlaka denenmeli. Benimde bu ay kirmizilar gelirse bende yapicam gec ogrendim bunuBide bunu deneyelim zararı yok iyice araştırdım arkadaşımızın tavsiyesi belki de vesile olacak
ilk defa duyuyorum canım ya..valla inan hiçbir şey yapasım yok..ovu testi de almıcam sanırım..dün baktım netten ama içimden gelmedi almak..prensespinar kuzum yarin akshamda bashla aksham 2ceviz kir icini cikar 1bardak oda sicakligindaki suyun icine at(iliktan biraz soguk) agzini bagla sabah kalkar kalkmaz ac karnina ic inanarak dua ederek yap 15/16/17 gun yap ama hergun yapki yararini goresin aslinda folikuluvun olcusunu bilseydin daha shashirtici olacakti senin icin:)))
günaydınnnnnGunaaydinn prensesleeer @Denizliche canim onlar dogru degil ya bende gecen ay yapmistim hamileydim ona gore :)) cogu kisi hamile cikio bu testlerde:))
Bende aynen oyle dusunuyorumGunaaydinn prensesleeer @Denizliche canim onlar dogru degil ya bende gecen ay yapmistim hamileydim ona gore :)) cogu kisi hamile cikio bu testlerde:))
Canim bugun kan baktilar mi degerde yukselis var miDeğer düşük diye göremediler ne olacak bende bilmiyorum. Allah razı olsun
Kürtaj kararı verildi. Bhcg 735 olmuşalttan da mı göremediler ya :/
Sadece 1 artmış 734 ten 735 e çıkmışCanim bugun kan baktilar mi degerde yukselis var mi
hayırlısı diyoruz hep ,hepimiz için hayırlısı olsun cnmKürtaj kararı verildi. Bhcg 735 olmuş
Hayirlisi olsun canim ..Kürtaj kararı verildi. Bhcg 735 olmuş
Canım benim de iğnenin 15. günü henüz bir belirtim yok batmalar hariç. Bir de baya akıntım var sümüksü- kremsi kıvamda. Korkuyorum adet olacağım diye bir iki gün daha bekleyip test yapıcam inşallah ikimizinde bebişi bizimledir :)Kızlar bugün çatlatma iğnesi olalı 9. Günüm sadece göğüs hassasiyetim var ve idrarımın kokusu çok değişti ve rengi yok beyaz aranızda bilen yaşayan var mı
Hayırlısı olsun canım sıkma canını, Allah yardımcın olsun. O bebiş gelecek sana inşallah merak etme :)Kürtaj kararı verildi. Bhcg 735 olmuş
hayırlısı buymuş demek ki canım böyle düşün...Kürtaj kararı verildi. Bhcg 735 olmuş
Hayirlisi olsun hakkindaKürtaj kararı verildi. Bhcg 735 olmuş
Ben ceviz suyunu geçen sene zayıflama kullanmıştım gene yapalım bakalım inşallah işe yarar olmadi zayıflarız accik iyi olurBide bunu deneyelim zararı yok iyice araştırdım arkadaşımızın tavsiyesi belki de vesile olacak
Bende yapcam yumurtlama başlamak üzere benim ama hayırlısı :)Baya olmus bunu yapip da hamis kalan mutlaka denenmeli. Benimde bu ay kirmizilar gelirse bende yapicam gec ogrendim bunu
InshAllah kuzumBugün başladım ceviz içine ins bu ay hamile kalırım