- 13 Mart 2018
- 660
- 387
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.521
bizimde 2. denememiz bu ay hayırlısı olur ınsallah yaa :)Henüz ilk kez deniyoruz
Ates 36.6 ve uzeri oldugunda yumurtlama bitti diye biliyorun tatlimateş yükseldikten sonra degerlendirmeyegerek war mi
catlak kari seni nasil smile bu ya
ojbuldumHosh geldin:)))
bizimde 2. denememiz bu ay hayırlısı olur ınsallah yaa :)
Gecmezzz ,kız bu senin fotonmuZaman gecmiyooor
Valla gecmio yaaa :)) aynen kuzumGecmezzz ,kız bu senin fotonmu
Ben yapmadim yapmicam ya :) yoksa piskolojik belirtiler vs vs vs derken herseye bisey buluyoruz ya durduk yere umutlanioruz yada umutsuzluga dusuyoruz :)Ya dün akşam bir arkadaş hamile olduğunu anlamak için bi pozisyon anlatmıştı onu deneyen varmı ? Yada bata kaç gün kala yapmak gerekiyordu
Valla gecmio yaaa :)) aynen kuzum
Ben yapmadim yapmicam ya :) yoksa piskolojik belirtiler vs vs vs derken herseye bisey buluyoruz ya durduk yere umutlanioruz yada umutsuzluga dusuyoruz :)
Canimsinn ❤❤ o senin kalbinin guzelligindenn. Kaderimiz kismetimiz guzel olsun insallahAmanın ne güzelsin kız öyle tuuuuu tuuuuu nazar değmesin.
Canimsinn ❤❤ o senin kalbinin guzelligindenn. Kaderimiz kismetimiz guzel olsun insallah
Kızım ne güzel işteecatlak kari seni nasil smile bu ya
bu konuda uzman olmusun sen :) ateşin düşük olduğu sabahın gecesi değerlendirdik ins olurates yükseldiğinde yumurta coktan cattlamıs olur yanı aslında yukseldıgı gun bile cok az sans var demektir.Her sabah aynı saaate ölçüldüğü için bilemezsin belki gece 12 den sonra catladı yukselmeye basladı sen sabah farkediyorsun farkedene kadar zaten 8 de ölçüyosun dıyelım 8 saat gecıyor kabataslak yanı bu aslında ama yumurtlamadan önce bi ısı dususu oluyor sonra dan yukselıyor o an daha kıymetlı.Mesela benım ateşim 3 gündür 36,7normalde catlamaadn önce 36.3 36.4 seyrediyordu. Şimdi tek iş adet gününe kadar ateşin düşmemesi ve eger hamıleysen ateşin yüksek devam etmesi
hangi pozisyonnnYa dün akşam bir arkadaş hamile olduğunu anlamak için bi pozisyon anlatmıştı onu deneyen varmı ? Yada bata kaç gün kala yapmak gerekiyordu
estağfurullah :)) sen ne zamandır ölçüyorsun ateşini bak tablomu paylaşmıştım link gorebelirsinbu konuda uzman olmusun sen :) ateşin düşük olduğu sabahın gecesi değerlendirdik ins olur