- 4 Şubat 2018
- 278
- 161
- 31
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.541
Inş yaAynen ya evet hormonlardan oluyo dushukten sonra prolaktin hormonu kaliyo bende 110 olmushtu dushuruldukten sonra duzene girdk cok shukur sendede girecek merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş yaAynen ya evet hormonlardan oluyo dushukten sonra prolaktin hormonu kaliyo bende 110 olmushtu dushuruldukten sonra duzene girdk cok shukur sendede girecek merak etme
hangi pozisyonnn
he evet gördüm onu yaYere düz yatıp bacaklarını itip basinida yukarı kaldırıyordun sanırım.kasiklarda ağrı oluyorsa gebeydin bulamadım o yazıyı
he evet gördüm onu ya
Herkes daha beklemelerde galiba canim. Sen nasilsinKızlar epeydir bakmamışım bu başlığa, güzel haber alan var mı?
Yarın bat günüm aslında, dün test yaptım kocaman bir negatif :) artık önümüzdeki aya.Herkes daha beklemelerde galiba canim. Sen nasilsin
Dur bakalim batin bi gelsin eger geciyosa yeni bi test ve kan o zaman. Bunyeden bunyeye degisiyor sonucta. Bata 10gun kala ogrenen de var battan 1hafta gecince ogrenende. Bat gelmeden umutsuzluk yok. Bata dek hayal de yok :)Yarın bat günüm aslında, dün test yaptım kocaman bir negatif :) artık önümüzdeki aya.
Değerim cumartesi 363 e düşmüştü. Bugünde 734 olmuş. Doktor dış gebelik olabilir dedi. Ultrasondan baktı rahimde kese yok yumurtalıklarımda göstermedi kendini.yarın bir daha gideceğiz artarsa bekleyeceğiz düşmüş olursada düşürülecek . İnşaallah dış gebelik değildir diye dua ediyorum. Düşmesine üzülmüyorum artıkMcz09 canım ne yaptın? Ne dedi doktor?
Değerim cumartesi 363 e düşmüştü. Bugünde 734 olmuş. Doktor dış gebelik olabilir dedi. Ultrasondan baktı rahimde kese yok yumurtalıklarımda göstermedi kendini.yarın bir daha gideceğiz artarsa bekleyeceğiz düşmüş olursada düşürülecek . İnşaallah dış gebelik değildir diye dua ediyorum. Düşmesine üzülmüyorum artık
Biliyorum görünmez doktor da biliyor ama öyle dedicanım 734 de daha görünmez zaten ultrasonda
Biliyorum görünmez doktor da biliyor ama öyle dedi
Üzüldüğüm kadar üzüldüm zaten ama bu belirsizlik beni strese sokuyor kk da sadece bir bayan ( nnagihann ) da olmuş bu. Düşmeye başlamış ve yükselmiş. Şimdi oğlu kim bilir kaç yaşında. Mesaj attım cevap vermedicanım dur bakalım hemen üzülme
hele 1000 leri geçsin o vakit görünür
Üzüldüğüm kadar üzüldüm zaten ama bu belirsizlik beni strese sokuyor kk da sadece bir bayan ( nnagihann ) da olmuş bu. Düşmeye başlamış ve yükselmiş. Şimdi oğlu kim bilir kaç yaşında. Mesaj attım cevap vermedi
Veririm tabi. İnşaallah sağlıklı bir gebeliktir. Dua edin benim için sağlıklı değilse bile en azından dış gebelik olmasın.belki seninki de yükselecek dur bakalım yarın haber ver mutlaka
Umarım dış gebelik değildir canım. Yakından takip edin hayırlısı olsun.Değerim cumartesi 363 e düşmüştü. Bugünde 734 olmuş. Doktor dış gebelik olabilir dedi. Ultrasondan baktı rahimde kese yok yumurtalıklarımda göstermedi kendini.yarın bir daha gideceğiz artarsa bekleyeceğiz düşmüş olursada düşürülecek . İnşaallah dış gebelik değildir diye dua ediyorum. Düşmesine üzülmüyorum artık
Aynen aynen yapıştır :)) inşallah kuzum güzel şeyler getirsin hayırlısı ile :) ne kadar kaldı bakem senin :):))))) O da iyiymisssss :)))) ask ask nereye kadar :)))) bakalim mayis ayi bizlere neler getiricek
Değildir hayırlısı ile inşallah sen gönlünü karartma arkadaşımBiliyorum görünmez doktor da biliyor ama öyle dedi