randevunu gidince bizide aydınlatırsın cnmrendevumu aldım salı günü 13:30 da nihahahah bebik benden kaçamazsın görcem işte seni
canım benim kışın oturduğum oda lilaydı orayı şimdi sarı kum die bi renk var şampanyanın biraz koyusu ona boyucam
bide yazın şimdi oturduğum bi oda var orası çok büyük ve evlendiğimden beri boyanmadı açık mavi orayıda aynı sarıkum yapcam salonda aynı renk
bebeğiminve benim odam lila kalcak
şimdi bebek odasında bi bilgisayar ve tek kişilik bi yatak var onu ne zman atsam diyorum bende??
bu yaz atsammı yoksa beşik gelincemi atsam kışa doğru?
burda bebek odası olcak bide pc kalsak sadece
siz nası düşünüyonuz?
haklısın kesinlikle bilmek istemen çok normal merak ediyoruumm :) faceden adını at sitenin bakarım ama sana nisan çok uyumlu bende ocak koyayım :)evet pipimi çıkcak çiçekmi bakacukk
önceden pek merak etmiyordum ama şimdi zaman geçtikçe ne diye sevcem çocumuu yavrum yavrum baydı artıkkızım veya oğlum demek istiyorum bende. çok şeymi istiyorum:84::84:
senin kızın ismi bellimi?
ben bi siteye daha üyeyim orda anket yaptım kız ismi olarak Nisanı erkek ismi olarak Alper ve Berat Özkanı seçtiler
marsallın renk kataloğuna baksana cicim
reklam aralarında çok güzel renkler gösteriyorlar:)
kumbejinden bö geldi kaç senedir
açık renk olmalı
şimdilik vanilya çiçeği dedik ama kararsızım fikir bekliyorum sizdeeennnn
elifffffff hadi yaaaa hakikaten seninkide amma nazlıymış yaaaaaa bi göstermedi haaaaa:)) çok merak ediyorum bakalım ne çıkacak seninki
godesin banada kız gibi geliyor hadi hayırlısı bakalım. eliff senin erkek olabilir:))
Kızlaaaaarrrrrr çok şükürki bugünde kan testim güzel çıktı :))))
Canım 163 ten 324 e çıkmış :)
Kızlaaaaarrrrrr çok şükürki bugünde kan testim güzel çıktı :))))
canım gözünaydın. artık baktırma bence değerine.
bana bu sefer hiç test yapmak nasip olmadı, bırak kan idrar tetsi bile yapmadan öğrendim hamile olduğumu. reglim 9 gün gecikince usg den bakınca hemen keseyi gördü.
maşallah maşalhh
bizimki görsede inanmıcak artıkın:)
o kan testine vereceğin paralarla eve ultrason al kız
kaç çıktı kıssssss:)maşallah maşallah
bu hamilelikte stresle ilgili doktroun anlattığı birşeyi anlatayım size.
dedi ki hani bir misafirliğe gidersiniz ev sahibi huzursuz gergin olunca sizde rahat etmezsiniz hemen bir an önce kalkmak istersiniz, işte sizde şu an bebeğinizin ev sahibisiniz dedi.
hoşuma giti. herşey nasip ksımet ama stresinde olusmuz etkisine inanıyorum.
bi daha yapmazsın artık :)
yada 9 ay 2 günde bi tekrarlarsın böhöhöhöhö