sinem sanada geçmiş olsun mu diyimne diyim bilemedimki
gösterdiğin teste herşey normal gözüküyo ama
doktor ne dedi? yani nası bi tedavi uygulucakmış? ameliyat falanmı?
benim eşimde 3 yıl önce varikoselden ameliyat olmuştu o akşamda hastaneden yürüyerek çıkmıştı eğer öle bişiyse hiç korkma uzatmadan tedaviye başlayın derim
kızlarr az önce drdan geldim, perşembe günü şeker yüklemem yapılmıştıya, bugün sonucunu aldık ve dra gösterdim, şeker yksek çıktı(( hemen dahiliyeye yönlendirdi, o da sıkı bir diyet verdi, beyaz ekmek, kavun karpuz, pasta, tatlı kesinlikle tadımlık lokmalık bile yok canın istese bile dedi (( 13 gün sonra bu kısıtlamadan sonra normale gelmesi gerek dedi, kii allah korusun gelmezse enn kötü ihtimal 1 gün hastanede yatırıp insülin tedavisine başlicaz dedi iğnelerle, ama bu normale inene kadar dedi. ilaç yasak gebelere vermiyoruz dedi. amann kızlar ne olur dikkat edin ben bilsem baştan dikkat ederdim, hamileyimyaa yemek konusunda iyice aşmıştım kendimi zaten, daha şeker yüklemesi yapılacağı akşam bile iki kişilik kalıncana pasta yemiştim, yarım kilo kirazı bi oturuşta yiyordum, en fazla 5 6 kiraz dedi ( yanii bakalım bugünden itibaren sıkı diyet başlıyo, dr dediki bu zayıflama diyeti değiil kendini böyle şartlama, şekerin düşmesi için dedi, herşeyi ye ama şekerli olmucak dedi, pirinçi bırak, pirinçli çorba bile yasak dedi. yani bu gebelik şekeri bebeğe zararlıymış, aman yavruma bir zararı olmasında allahın izniyle ne yapayım yemem tatlı falan sağlık olsun. yani anlayacağınız kalan 4 ayımda bunlar yasaklandı, düşse bile 4 ay uyucaksın çıkmasın
diye dedi. işte böyle kızlarr tekrar söylüyorum hamiş arkadaşlarne olur dikkat edin tatlı işine, bu işler belli olmuyor. hepiimizi ve yavrularımızı allah korusun...
byyy
önceden bi deri bi kemik olduğum için şimdi az çok belli oluyo karnım
biraz daha büyüsün bende öle çekip koymayı düşünüyorum
Kizkar sizce tıkanıklık bebeğin olmasına engelmidir
Bide düşünüyorum validenin basksindan bıkmıştım ortaya bı sorun olmadı benden olmaması beni rahatlatti
En azından sorunu bulduk üzerine düşeriz bende sorun yokken kocaları tedavi vs sıkıldım artik
kızlarr az önce drdan geldim, perşembe günü şeker yüklemem yapılmıştıya, bugün sonucunu aldık ve dra gösterdim, şeker yksek çıktı(( hemen dahiliyeye yönlendirdi, o da sıkı bir diyet verdi, beyaz ekmek, kavun karpuz, pasta, tatlı kesinlikle tadımlık lokmalık bile yok canın istese bile dedi (( 13 gün sonra bu kısıtlamadan sonra normale gelmesi gerek dedi, kii allah korusun gelmezse enn kötü ihtimal 1 gün hastanede yatırıp insülin tedavisine başlicaz dedi iğnelerle, ama bu normale inene kadar dedi. ilaç yasak gebelere vermiyoruz dedi. amann kızlar ne olur dikkat edin ben bilsem baştan dikkat ederdim, hamileyimyaa yemek konusunda iyice aşmıştım kendimi zaten, daha şeker yüklemesi yapılacağı akşam bile iki kişilik kalıncana pasta yemiştim, yarım kilo kirazı bi oturuşta yiyordum, en fazla 5 6 kiraz dedi ( yanii bakalım bugünden itibaren sıkı diyet başlıyo, dr dediki bu zayıflama diyeti değiil kendini böyle şartlama, şekerin düşmesi için dedi, herşeyi ye ama şekerli olmucak dedi, pirinçi bırak, pirinçli çorba bile yasak dedi. yani bu gebelik şekeri bebeğe zararlıymış, aman yavruma bir zararı olmasında allahın izniyle ne yapayım yemem tatlı falan sağlık olsun. yani anlayacağınız kalan 4 ayımda bunlar yasaklandı, düşse bile 4 ay uyucaksın çıkmasın diye dedi. işte böyle kızlarr tekrar söylüyorum hamiş arkadaşlar ne olur dikkat edin tatlı işine, bu işler belli olmuyor. hepiimizi ve yavrularımızı allah korusun...
Sinemcim biz o kadar muayene oluyoruz, tedavi görüyoruz. Yok Hap, Yok İğne, Yok Ultrason vs.
Erkekler bunu düşünmüyor. Onlara göre amannn nolcak.. Ama iş kendilerine gelince stres yapıyorlar.
Benim Eşimde öyle, Doktor tekrar Spermiogram istedi, Ürolojiye görün dedi.
Ama o sürekli erteliyor. Tamam tamam diyor ama gitmiyor. Demekki Çocuk istemiyorsun diyorum ne alaka diyor..
Bu Erkeklerin bir kullanma kılavuzunu çıkarsınlar.
Kızlar o kadar üzgünüm kelimelerle ifade edeme şuan. Cumartesi akşamı kanamam oldu. Doktorum hemen düşük tehlikesi için iğne verdi ve hemen kesildi. Bugün içimde çok büyük korkuyla tekrar kan verdim ve değerim inanılmaz çok düşmüş.
Malesef bebeğim beni bıraktı. Çok kısa bir mutluluk yaşattı ve sonu gene hüsranla bitti.
Kızlar o kadar üzgünüm kelimelerle ifade edeme şuan. Cumartesi akşamı kanamam oldu. Doktorum hemen düşük tehlikesi için iğne verdi ve hemen kesildi. Bugün içimde çok büyük korkuyla tekrar kan verdim ve değerim inanılmaz çok düşmüş.
Malesef bebeğim beni bıraktı. Çok kısa bir mutluluk yaşattı ve sonu gene hüsranla bitti.[/QUOTE
godeeees çok üzüldüm ama son durum ne canım şimdi nasılsın doktora gittinmi yaaaaaaa inan ne diyeceğimi bilemiyorum
Malesef bebeğim beni bıraktı. Çok kısa bir mutluluk yaşattı ve sonu gene hüsranla bitti.[/QUOTE
godeeees çok üzüldüm ama son durum ne canım şimdi nasılsın doktora gittinmi yaaaaaaa inan ne diyeceğimi bilemiyorum
Canım diyecek bişey yokki zaten kısmet diyip çıkıyoruz işin içinden. Doktora çarşamba günü gideceğim. Gitsem ne olacakki tatlım giden gitmiş artık((
Malesef bebeğim beni bıraktı. Çok kısa bir mutluluk yaşattı ve sonu gene hüsranla bitti.
canım ne diyeceğimi bilemiyorum şok oldum. çok mu kanaman oldu. proluton depot mu verdi. doktora söyledin mi değerini o ne diyor. kanaman oldu da düştü mü ki hemen umudunu kesiyorsun.
Tatlim evet proluton verdi kanamam cumartesi oldu igne verdi hemen ve gecti. Fakat regli olacakmisim gibi cok agrim var. Bugun dayanamadim kan vetdim ve degerim 324 ten 87 ye dusmuscarsamba randevum doktorla