Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayalciğim minişimiz nasıl. zor oluyordur ama insanı gözüne gelmiyordur o kadar istediği birşey olunca.
benimde normal gitseydi şu an seninle bebeklerimizi konuşuyor olacaktık doğumlarımız yakın olacaktı. tedavileri ve hamilelikleri konuşmanın ötesi nasip olmadı inşalalh bu sefer olur.
bu arada senin gebeliklerinde hep süprüz oluyo..tedavisiz oluyo hayret bişe tedavi negatif doğal yolla gebelik hemde bi kere diil yani:)
Kizkar sizce tıkanıklık bebeğin olmasına engelmidir
Bide düşünüyorum validenin basksindan bıkmıştım ortaya bı sorun olmadı benden olmaması beni rahatlatti
En azından sorunu bulduk üzerine düşeriz bende sorun yokken kocaları tedavi vs sıkıldım artik
Canım en azından şimdi Sebebini biliyorsun.. Sen kaç defa aşılama yaptırmıştın??
Tıkanıklık derken ben pek anlayamadım. Nerde tıkanıklık varmış tatlım? Yani Sperm sayısını mı etkiliyor bu tıkanıklık?
Ee saat kaç oldu niye kimse yok halaa...
kızlarr az önce drdan geldim, perşembe günü şeker yüklemem yapılmıştıya, bugün sonucunu aldık ve dra gösterdim, şeker yksek çıktı(( hemen dahiliyeye yönlendirdi, o da sıkı bir diyet verdi, beyaz ekmek, kavun karpuz, pasta, tatlı kesinlikle tadımlık lokmalık bile yok canın istese bile dedi(( 13 gün sonra bu kısıtlamadan sonra normale gelmesi gerek dedi, kii allah korusun gelmezse enn kötü ihtimal 1 gün hastanede yatırıp insülin tedavisine başlicaz dedi iğnelerle, ama bu normale inene kadar dedi. ilaç yasak gebelere vermiyoruz dedi. amann kızlar ne olur dikkat edin ben bilsem baştan dikkat ederdim, hamileyimyaa yemek konusunda iyice aşmıştım kendimi zaten, daha şeker yüklemesi yapılacağı akşam bile iki kişilik kalıncana pasta yemiştim, yarım kilo kirazı bi oturuşta yiyordum, en fazla 5 6 kiraz dedi( yanii bakalım bugünden itibaren sıkı diyet başlıyo, dr dediki bu zayıflama diyeti değiil kendini böyle şartlama, şekerin düşmesi için dedi, herşeyi ye ama şekerli olmucak dedi, pirinçi bırak, pirinçli çorba bile yasak dedi. yani bu gebelik şekeri bebeğe zararlıymış, aman yavruma bir zararı olmasında allahın izniyle ne yapayım yemem tatlı falan sağlık olsun. yani anlayacağınız kalan 4 ayımda bunlar yasaklandı, düşse bile 4 ay uyucaksın çıkmasın diye dedi. işte böyle kızlarr tekrar söylüyorum hamiş arkadaşlar ne olur dikkat edin tatlı işine, bu işler belli olmuyor. hepiimizi ve yavrularımızı allah korusun...
Canım esim ilk testinde 35 milyon icti keciboynuzunu icti keciboynuzunu çıkardı 96 milyona valla bana sorarsanız sayısı önemli değil hareketliliği önemli durun size yaziyim
Elimde iki sonuc var biri ilk iknci yazicagim keciboynuzu etkisi :))))
Hazırlanmış halı
Hacmi 0.5
Sperm konsantrasyonu 70 000 000ml
Hareketliliği %80
hareketin kalitesi +++ (nedemekse)
Total sperm sayısı. 35 000000
Yeni sayılan
Sperm sayısı 96 000 000
Hacmi. 1 ml
Hareketliliği %81
hızlı ileri hareketliliği % 81
yavaş hareketliliği % 1
geçmiş olsun canım
biraz dikkat edersin artık yapcak bişi yok insülin yemekten iyidir
ayy bende çok yiyiorum herşeyden nasılsa zayıfımkilo alsamda bişi olmaz die ne geçerse elime yiyorum
bakalım bizimkiler nası çıkcak
evet canım öyle oluyor, bir öncekide aşılama sonrası olmuştu, bu tüp bebek sonrası. demekki bana ilaç yaramıyor:)
karnın da büyümüştür artık dimi
resmini çekip koysanıza yaa