Canım çok teşekkürler yaaa. Canım sırası gelen bu güzel duyguyu tadiyor tatlım. İnşallah hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız en kısa zamanda.Godescim hep icimde his vardı anne olacağın inanıyorum hepimizde teker teker kalacgz
utandımElifcim iş görüşmem güzel geçti Canım.. Sonrada bir gün çalıştım, biraz ortama bakayım diye. Ama sonrasında anlaşamadık.
Para konusunda anlaşamadık canım. O yüzden olmadı. Nasip değilmiş.
Godesim ben senin o Avatarına kurban olurum
Elifin demesi gibi pozitif düşün, bebişin bu pozitif duyguları hissetsin ve sana sımsıkı tutunsun..
Canım çok teşekkürler yaaa. Canım sırası gelen bu güzel duyguyu tadiyor tatlım. İnşallah hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız en kısa zamanda.
utandım
Darısı başınıza boncuğum benim.
günaydın kızlar
dün sabah adamlar geldi çalıştılar akşam gittiler bugünde burdalar kombi taktırıyoruz bebik üşümesin diye :)
ardındanda pazartesi badanacı gelicek evide boyatıcam her ne kadar renk konusunda kararsız olsamda :)
godes yazdığını okudun değerin artmışbundan sonra hiç korkma canım dualarımız senle herşey çok güzel olucak hhiihhii hazırlıklara başlarsın yakında
bu arada dün kendimi çok yordumbugün ruh gibiyim
sen temizliğe başlamışsın ne güzel
ben pislik içinde yüzüyorum:111:
annem gelcekte yapcaz die bekliyorum
benim doğumda aralık ortalarına geldiği için odayı strafor döşetcez üşümesin bebik:) off off çok işim vaa
günaydın kızlar
dün sabah adamlar geldi çalıştılar akşam gittiler bugünde burdalar kombi taktırıyoruz bebik üşümesin diye :)
ardındanda pazartesi badanacı gelicek evide boyatıcam her ne kadar renk konusunda kararsız olsamda :)
godes yazdığını okudun değerin artmışbundan sonra hiç korkma canım dualarımız senle herşey çok güzel olucak hhiihhii hazırlıklara başlarsın yakında
bu arada dün kendimi çok yordumbugün ruh gibiyim
evet canım başladım ama evi görsen şu an darmadağın heryer heryerdekombiciler bugün akşama gidicekler ardındanda badana başlıycak ama asıl temizlik haftaya perşembe falan başlıycak badanacıda gidince camlar yerler kapılar hergün bir oda puff
canım ne güzel ev hem yenileniyo hem temizleniyor bebişe hazırlıkda oluyor süper. İyi günlerde kirletin inşallah.
Canım biraz daha içim rahatladı tabikide. Herşey kısmet sonuçta inşallah hepde böyle güzel gider.
Ay canımsın benim. Hepimiz hak ediyoruz tabikide bu güzel duyguyu yaşamayı. Allahım isteyen herkese versin inşallah. Bizim hamileleillerimizide hayırlısısıyla tamamlamamızı nasip etsin inşallah.canım evet öyle olucak inşallah ah bitse bi :)
senin adına çok mutluyum ben ya çok hakettin bu mutluluğu :)
Yaaaaaaaa git tabi yaaaa. Yeter artık doktorada ısrar et yaaa iyice baksın.Salı günü tekrar doktora gitmeye karar verdim
göstersin göstermesin pipiyi ben görcem bebeğimi özledim
ooo 4+2 olmuşunuz maşallahhhh godes hanımm
sen anlatırken ben şiştim:89:
allah kolaylık versin valla banada sanada herkeşlere
şu temizlik işi bitsin büyükk bi ohhh çekcem
ooo 4+2 olmuşunuz maşallahhhh godes hanımm
Salı günü tekrar doktora gitmeye karar verdim
göstersin göstermesin pipiyi ben görcem bebeğimi özledim
oy oy pipilimi bakalım yoksa çiçeklimi
merak ediyorum ben seninkini :)
godesinde kız gibime geliyor ama bakalım
insan özlüyor bende cumartesiyi iple çekiyorum kızçe ne durumda bakalım