Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızkar ben bu ay ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı maalesef bi dakine hemen başlanıyormu haberi olan varmı:uhm:

kızlar biliyosunuz ben bu ay kndi doğal yoldan deniyorum. am içimde olmıyacakmış gibi bir his. çok ağladım bugün. adet olsam a başlasam diyorum. ama korktum yzdıkalrından ben geçen sen iğneyle yumurta takibi yapılıştı 4-5 yumurtam vardı ya çok olurda iptal edilirse aşılama. gerçi doktor tsnıyo ys düzenli kontrol eder heralde dimi.

kızkar ben bu ay ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı maalesef bi dakine hemen başlanıyormu haberi olan varmı:uhm:

kısmet canım..allahım hayırlısını vermiştir..hep böyle düşün yoksa insan kendini çok hırpalıyor..
benim klomenle aşılamalarım eylül ekim peş peşe olmuştu ama iğneli olan da nsıl yaparlar bilmiyorum doktorun bu konuda birşey söyler herhalde..

şu klomenle yumurtlayan arkadaşlara bravo valla ne kadar şanslılar benim popom kevgir oldu yarın ilk kontol bakalım yumurta varmı 1 kutu menogon bitti

şu klomenle yumurtlayan arkadaşlara bravo valla ne kadar şanslılar benim popom kevgir oldu yarın ilk kontol bakalım yumurta varmı 1 kutu menogon bitti

canım yumurtladıkta ne oldu olmadı işte..
iğneler daha iyi tabi..
inşallah yarın güzel haberle gelirsin yumurtalar güzel gelişmiştir..

saol canım benim öyle tabi önemli olan işlev ama umarım hepimiz için hayırlısı olur

Selam bende geçen ay aşılama tedavisi ile deneme yaptırdım ama malesef tutmadı, ara vermek istedim ama doktorum sonuç alana kadar ara vermek yok dedi..tekrar iğneleri yapmaya başladım ..

slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınz bende bu ay 16 aşılama yaptırdım şafak sayıyorum doktorum ayın 1 de regl olmassan bei arayın dedi ama bend e cok heyecan var neolur baba du adin
tutuysa rahime yerleşmiştir diyorum bende halsizlik var dün ateşlenme ve bulantı oldu cok şiddetliydi psikoljk degldı hayırlısı bakalım arkadaşlar bana dua etsn allah eizi mutlu sonucuca eriştirsin inşallah

Selam bende geçen ay aşılama tedavisi ile deneme yaptırdım ama malesef tutmadı, ara vermek istedim ama doktorum sonuç alana kadar ara vermek yok dedi..tekrar iğneleri yapmaya başladım ..

slm kızlar,
ben dün doktora gittim adetin 2. günüydü doğru dürüst adet olmamıstım doktor bişi gözükmüyo düşük olsada gözükmez dedi bide bende endometriom dedi sanırım onlar yumurtalıklarımdan dökülmüyorlarmıs. normalde adet olurken bunlarında dökülmesi gerekiyormuş bu konuda bi bilgisi olan varmı :uhm:
benimde çocuğum olcakmı ya arkadaslar ben çok ümitsizim hersey üstüste geliyor
milletin şıp diye tutuyor biz ne yapsak ne etsek olmuyo off senağlama
isyan etmekten korkuyorum artık senağlama

ikinci aşılamayı hemen denesem mi acaba bi fikir verin nolurr :sinifsinif:

arkadşalr aşılama yaptıranalrın aarsında çok öğretmen var. ben de başlıcam ama benim gideceğim yer tüp bebek merkzi ve kesinlikle okulda duyulmasını bilinmesini istemiyorum. gittiğim gün sevk almaya gerek yok ama dönüşte belge faaln istiyolarmı. ben ordan vermek istemiyorum . atrtık hastalandım faaln diyip normal hastaneden sevk alıp götürürüm diyorum napıyım. şuana kadar okula gelmediğim için hiç kağıt faaln götürmedim ama isterlermiki. ya öffffffffffff. zaten stres yaptım bi de bu.

[B[/B]
ikinci aşılamayı hemen denesem mi acaba bi fikir verin nolurr :sinifsinif:

canım bence dktoruna sor. zaten adetin 3. günü gittiğinde çatlamayanalr kist falan olduysa tedavi direk iptal oluyo. yani şimdiden düşünme. kendini hazır hissediyosan git. ama bazen diyolar ya ilaçlar etkisini gösteriyo. sonraki ay kendinden de hamile kaln oluyo. ben kendi adıma eğer nisan sonu gibi doktora gidicem o aşılama tutmazsa ara vericem bi ay. sonra tekrra denerim belki. ya da takiple devam ederim

slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınz bende bu ay 16 aşılama yaptırdım şafak sayıyorum doktorum ayın 1 de regl olmassan bei arayın dedi ama bend e cok heyecan var neolur baba du adin
tutuysa rahime yerleşmiştir diyorum bende halsizlik var dün ateşlenme ve bulantı oldu cok şiddetliydi psikoljk degldı hayırlısı bakalım arkadaşlar bana dua etsn allah eizi mutlu sonucuca eriştirsin inşallah

meraba hoşgeldin aramıza hayırlı olsun aşılaman hemen ekliyorum listeye senide inşallah şans getirir sana ve bizlere

slm kızlar,
ben dün doktora gittim adetin 2. günüydü doğru dürüst adet olmamıstım doktor bişi gözükmüyo düşük olsada gözükmez dedi bide bende endometriom dedi sanırım onlar yumurtalıklarımdan dökülmüyorlarmıs. normalde adet olurken bunlarında dökülmesi gerekiyormuş bu konuda bi bilgisi olan varmı :uhm:
benimde çocuğum olcakmı ya arkadaslar ben çok ümitsizim hersey üstüste geliyor
milletin şıp diye tutuyor biz ne yapsak ne etsek olmuyo off senağlama
isyan etmekten korkuyorum artık senağlama

canım ne desen haklısın bende senin gibi duygular yaşıyorum acaba bizimde olurmu bizde anne olurmuyuz bigün 4. seneme giricem ağustosta ne kadar acı bi bilsen ama allah bizlere vericek inanalım bak sırayla hepimizin kucağı dolucak buna inan canım sakın isyan yok

iklimmm cnm yapıldımı asılaman cnmm inşallah hamile kalman dileğiyleee

canım yok daha değil bugün menogonun ilk kutusu bitince dr gittim daha yolumuz var iğneye devam dedi elimde bi kutu daha menogon var onuda vuruncam..
sen nasptın güzelim dr işleri nasıl

canım yok daha değil bugün menogonun ilk kutusu bitince dr gittim daha yolumuz var iğneye devam dedi elimde bi kutu daha menogon var onuda vuruncam..
sen nasptın güzelim dr işleri nasıl

canımm inşallah hayrlı haberlerle gelirsinn :Saruboceq: canım ben oluruna bıraktım vallaakaydirigubbakcemile2

arkadşalr aşılama yaptıranalrın aarsında çok öğretmen var. ben de başlıcam ama benim gideceğim yer tüp bebek merkzi ve kesinlikle okulda duyulmasını bilinmesini istemiyorum. gittiğim gün sevk almaya gerek yok ama dönüşte belge faaln istiyolarmı. ben ordan vermek istemiyorum . atrtık hastalandım faaln diyip normal hastaneden sevk alıp götürürüm diyorum napıyım. şuana kadar okula gelmediğim için hiç kağıt faaln götürmedim ama isterlermiki. ya öffffffffffff. zaten stres yaptım bi de bu.

canım seni anlıyorum insan istemez halıyle bugünde kaynanamla bunu konuştuk ikimiz hastaneye giderken yolda mahalleden tanıdık birini gördü hemen gelin için hastaneye gidiyoz :kızgın: onane dedim niye öyle dedin yalan atsaydın nolurdu sanki bugün ona gıcık oldum ya :kızgın:
öğretmen tanıdığım yok cevap veremicem canım sana

canımm inşallah hayrlı haberlerle gelirsinn :Saruboceq: canım ben oluruna bıraktım vallaakaydirigubbakcemile2

saol canım inşallah
ay en iyisini sen yapmışsın vericekse öylede verir bende dr aşılama deyince hayır demedim devam bakalım şimdilik

X