Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüp bbebek tedavisinde nekadar tutar on bin varmıdır
tuttu kızz tuttu demedi deme heee
ben çıkıyom kocam geldi tepemde dikiliyor byyy
eger oleyse dıle benden ne dilersen senın aşılamada bu sikayetler oldumu iştahlılık agızım tadı yok ve halsızlık uykusuzluk gıbı hıı bıde hafıf bas donme ben igne yapmtr dıye dusunuyorum sence olabılırmı
özelde hastane ortalama 5000-6000 arsı raporsuz
raporlu üniversite hastanesi 2500 ilaçlarda dahil
eger oleyse dıle benden ne dilersen senın aşılamada bu sikayetler oldumu iştahlılık agızım tadı yok ve halsızlık uykusuzluk gıbı hıı bıde hafıf bas donme ben igne yapmtr dıye dusunuyorum sence olabılırmı
canım bunlar iğnelerden oluyor benimd emidemde bulantı yapmıştı sonuçta hormonlar alt üst oluyor
inşallah meleğin seninledir
ama çok stres yapma kafanı dağıt uğraşacak birşeyler bul hava da güzel dışarı at kendini
canım 2 sene sonra yaşım tutuyor anca tüp bebek için ama içime doğdu biliyonu seninde benimde tedavisiz olcak valla bak görürsün kafadan atsak biraz şıp diye olcak ben yarından itibaren iş ilanlarına bakcam değişiklik olsun biraz :hulya:
kızlar tüp bebek için yaş sınırı kaç henüz o aşamalara gelmedigim için bilmiyorumda....
tüp bbebek tedavisinde nekadar tutar on bin varmıdır
rapor çıkartıcam dersen 23 yok özelde yaptırabilirim dersen yaş yok
iyi geceler canımm allaha emanett hayırlısı hakkımızdanese kızlar ben kaçtım dedımya hiç halim yok bayılmak üzereyim hepiniz öpüldünüz inşallah rabbim hepimizi mutlu sona erdırırtatlı bebesler verı rabbım bızde beklememıze deymıs deriz buarada bıran once yarın akşam olsa kocamı coooooook özledım her nakadar oo benı gıcık etsene onsuz evın tadı hiiiic yok
iyigeceler size
özelde yaşa bakmıyor iklim
21 yaşında tüp bebek yaptıran var
sadece devlet raporunu kullanmak istersen yaş var birde iğnlei 2 aşılama olman lazım
iyi araştırın kızlar ben çok toydum herşeyi tecrübe ederek öğrendim
yaslara kanunlara şartalara bakın..boşuna zaman kaybetmeyin
iyi gecelr herkese
görüşmek üzere