canım moralim çok bozuk yazamıycam kusura bakma olurmu öptüm seni
canım giremedim bugün birtürlü kayınvalidem geldi,şimdi okudum merak ettim iyimisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım moralim çok bozuk yazamıycam kusura bakma olurmu öptüm seni
inşallah cnmmmm
işte daha gelişemedi tedaviyi koyverdim gitti aşılama kısmet değiğlmiş
haklıasın canım. hepimiz bebek için umutlu olmay çalışıyoruz çok da istiyoruz dua ediyoruz ama elimizden geeln bu. evet çok zor umudu ayakta tutmak. ama işnan hayatta çok zor şeyelr var. ben 6 ay önce 8 aylık bebğimiş kaybettim. herşeyi hazırdı. ne heveslerle neelr almıştım ama nasip değilmiş.çok zor bi 5 ay geçirdim hala da öle tekrar denicem diye gün saydım resmen ama şimdi de günelr geçmiyo,sanki hemen hamile kalıcakmış gibi hazırlamışım kendimi. şimdi çok stresliyim bend e aşılama yaptırmaya karar verdim adeti bekliyorum eeğer doktor müsade ederse çünkü sonuçta ben 6 ay önce sezeryan oldu. ama inan dayanamıyorum. bi hamile görmeye, bi bebk görmeye. çok acı çekiyorum. oyüzden seni anlıyorıum ama ben iki kat acı çekiyorum hem hamile olmah için cayip bi stek ya olmazsa korkusu. keybettiğim bebğime sonsuz bi özlem,yine olursa yine aynı şeyelri yaaşrmaıyım,nasıl dayanırım. hayat çok acıymış bunu 26 yaşımda anladım hiç beklemediğim bi anda, haytım kapkara oldu.
ben bugün gittim doktora. klomen verdi. 5 gün kullan bittikten 2 gün sonrada gel dedi. yani 12. gün çağırdı. adet döngüm 27-28 arası. 12.gün geç değil mi. aklıma takıldı.
Ya arkadaşlar kısmetse yarın aşılamam olacak bana dua edin lütfen.Aslında şuan içimde hiç bir duygu yok bomboş bir haldeyim çokta güvenmiyorum.Çünkü eşimde spermlerde ileri hareketli %0 yıkamayla ne kadar hızlanacakki.En azından tüp bebek için olması gerekiyor bu aşılamaların.Tabi kısmet Allah bilir hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin.
canım giremedim bugün birtürlü kayınvalidem geldi,şimdi okudum merak ettim iyimisin?
İklimcim canım sinirle böyle konuşuyorsundur umarım.İstersen ikna edebilirsin eşini.Bak hayatım kadının hayatı boyunca bünyesinde oluşacak yumurta sayısı bellidir.Biz bu hormon ilaçlarıyla yumurtaları çoğaltıyoruz yani geriye oluşabilecek yumurta sayısını azaltmış oluyoruz.örneğin toplamda atıyorum 10 yumurta oluşacaksa ömründe 5 i tedaviyle büyütüp çoğalırsa geriye 5 tane şansın kalıyor artı yumurtlamanın bitmesi demek menapoz demek.Yani tedaviyle aslında biz menapoz yaşımızı erkene çekiyoruz.Eşine anlat bunları lütfen.Sağlığımla oynama de ona .İnşallah ikna olur canım.Olmassa hayırlı zaman değilmiş diye düşün.Rabbim kimsenin umutlarını ve dualarını geri çevirmesin.yerimseniben
Ya arkadaşlar kısmetse yarın aşılamam olacak bana dua edin lütfen.Aslında şuan içimde hiç bir duygu yok bomboş bir haldeyim çokta güvenmiyorum.Çünkü eşimde spermlerde ileri hareketli %0 yıkamayla ne kadar hızlanacakki.En azından tüp bebek için olması gerekiyor bu aşılamaların.Tabi kısmet Allah bilir hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin.
canım benim seni çok iyi anlıyorum. sen sezeryan olmuşsun daha da zor şeyler yaşamışsın. çok geçmiş olsun. benim bebeğimi kayebdeli tam bir sene oldu. doktor etrafımdakiler eşim bekletti beni. yoksa bana kalsa ben çoktan aşılama yaptırırdım. biz eşimlede aynı şehirde değiliz denk gelmemizde zor oluyor. en son gittim dr gene bir 6 ay daha bekle dedi. eşimle konuştum o da aynı şekilde bekleyelim. sonra düşündüm hergeçen zaman bizim hayatımızdan götürüyor, bebeğim nekadar erken olursa onunla o kadar çok zaman geçiririm. sonra tekrar 1 hafta sonrasına randevu aldım ve dr u ikna ettim aşılamaya. bu ay başlayacağız. tabii aşılamayla olacak diye birşey yok ama ben elimden geleni yapayımda olmazsa başka çarelere başvururum. inşallah gerek kalmazda.
ben bugün gittim doktora. klomen verdi. 5 gün kullan bittikten 2 gün sonrada gel dedi. yani 12. gün çağırdı. adet döngüm 27-28 arası. 12.gün geç değil mi. aklıma takıldı.
iklimcim listeye eklemişsin benide çok mutlu oldum. Teşekkürler