- 18 Aralık 2008
- 1.781
- 4
bakıp bakıp gülüyorum sizce ben delirdim mi delikafadulden delikafadulden
seni bilmem ama ben kesin obez olcam bu da iyiye alamet degl sonunda tırlatıcamklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıp bakıp gülüyorum sizce ben delirdim mi delikafadulden delikafadulden
benim eşim beni bırakıp kaveye gitti ben ağlıyom diye siniri bozuluyormuş beyefendinin uyuzz lar
onların yaptığı hiçbişi yok aslında ama bazen anlamıyorlar hiç bizi
neden canın öncekı yazılarını takıp edemedimde:kedi:
bende öle iyi diyek iyi olak kızlar
bugun yeterince ağladım şimdi salak gibiyim ne ii ne kötü bilmiyom
:1closedeyes:
herife tedavi zor ve sancılı ağır vsvs dötüne zor geliyo hee iğneyide olan benim ona bişi olduğu yok zor geliyo bacım artık bundan bi mana çıkarmaya başladım heralde kısmettt
ahaa aynısııııı kaçıyo ben ağlayınca kardeşmi yoksa kıı bunlar :roflol:
iklim bende bıraktım tedaviiyi kız belki tedavisiz olcak çok tınnn diyek demesi zor bende diyemiyorum öle ama 2 sene müddet veriyorum bak bebeeemm sana :ecrin_bebek: gelmiceksen tüp yaptırcam seni helülülülülülü
kız he valla galiba öle olcak beklemeden olcak galiba
ama bacım imkan yok 2 sene katlanamassın drsuz illa gidersin zamanı az biçseydin
offfffffff kızlar siz nelerden bahsediyosunuz bende neden tuttumu tutumadımı dıyerek kafayı yıcem en ıyısı tedavi uygulamamak d,ger türlü daha iyi en azından kafan rahat
kız bunun kardeşi evden dışarı çıkmıyo bi kere kaveye gitmişliğide yok ama benimki kaveden çıkmaz bende bugun sinirden akşam 8 e kadar hiçbişi yemedim içtim sigarayı oda beni bırakıp gitti bak halada yok
canım 2 sene sonra yaşım tutuyor anca tüp bebek için ama içime doğdu biliyonu seninde benimde tedavisiz olcak valla bak görürsün kafadan atsak biraz şıp diye olcak ben yarından itibaren iş ilanlarına bakcam değişiklik olsun biraz :hulya:
kızlar tüp bebek için yaş sınırı kaç henüz o aşamalara gelmedigim için bilmiyorumda....
kızlar 7 gun sonra tahlil yaptırıcam bende iştahlı yemekten başka hıcbı gelışme yok hıı bırazda halsızlık var acaba dıyorum tutmadımı acaba anlayamıyorumkıbilmiyorumkismile
her kocada var bıraz benımkıde takma aman bos ver canın sag olsun psikoljını rahat tut dıyo iki dk sonra cıplak ayak görse allaaah susmak bılmıyo okadar para vermıs dıkkat etsene benim aklımı alts ust yapıyo sonra rahat ol canın sag olsun dıyo bunlar psikopat:mymeka: