Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar daha şimdi girdim eve bugun doktordaydım pek iç açıcı şeyler söylemedi benim sol tarıfımda çikolata kisti var kan toplamış içi yine o yüzden ilk iki gün adet olamamışım yine klomen verdi ayın 29 unda çağırdı bıktım artık ya sadece sağ tarafımda yumurta büyüyo şansım yüzde 50 aşılamaylada olmuyo işte denedik gördük eşimde bende çok moralimiz bozuldu artık gitmeyelim doktora zaten aşılamaylada zor oluyor birkaç yıl bekleyip tüp bebek yaptırlaım diyoruz çok moralim bozuk gelene kadar ağladım olmayacak bu böyle bazen boşanmayı düşünüyorum böle hayat geçmiyo umutlarım bi yanıyo bi sönüyor. çok zor çok
merhaba arkadaşlar,
geçen sene 3,5 aylık hamileyken bebeğimi kaybetmek zorunda kaldım. bir senedir olmadı. dr sorun yok eşinde ve sende bekleyin dedi. ama eşimle aynı şehirde değiliz. denk gelmemiz zor oluyor. denk geldiğimizde oldu ama olmadı. o nedenle bu ay aşılama yapalım klomenle dedi. yarın adetimin 3. günü gideceğim. testleri tekrarlayacak, usg ile bakacak. inşallah sorun çıkmazda başlarız hemen.
off bende boşanmayı düşünüyorum kendi çapımda bu mesele yüzünden aslında ne salaklık ama işte insan dayaanamıyorr.
üzülme canım aynen aynı sorunu yaşıyoruz akşam yedik birbiirimizi iğnemi vurunmadım bugün kontrole gitmedim bıktım bee bıktımm
kızlar moral bozmayın. inşallah herkes güzel sonuçlar alıcakkkk. elfkaya ozman send eaşılama için vakit ve paar harcama bikaç para biriktirip başal tüp bebğe. eminim gelicektir beebişin.çünkü tüpte şans çok fazla.sıkma canını canım. tüp beebk kısmına bak hergün kimler müjde veriyo.
iklim nerdesin çok moralim bozuk :sinifsinif:
haklıasın canım. hepimiz bebek için umutlu olmay çalışıyoruz çok da istiyoruz dua ediyoruz ama elimizden geeln bu. evet çok zor umudu ayakta tutmak. ama işnan hayatta çok zor şeyelr var. ben 6 ay önce 8 aylık bebğimiş kaybettim. herşeyi hazırdı. ne heveslerle neelr almıştım ama nasip değilmiş.çok zor bi 5 ay geçirdim hala da öle tekrar denicem diye gün saydım resmen ama şimdi de günelr geçmiyo,sanki hemen hamile kalıcakmış gibi hazırlamışım kendimi. şimdi çok stresliyim bend e aşılama yaptırmaya karar verdim adeti bekliyorum eeğer doktor müsade ederse çünkü sonuçta ben 6 ay önce sezeryan oldu. ama inan dayanamıyorum. bi hamile görmeye, bi bebk görmeye. çok acı çekiyorum. oyüzden seni anlıyorıum ama ben iki kat acı çekiyorum hem hamile olmah için cayip bi stek ya olmazsa korkusu. keybettiğim bebğime sonsuz bi özlem,yine olursa yine aynı şeyelri yaaşrmaıyım,nasıl dayanırım. hayat çok acıymış bunu 26 yaşımda anladım hiç beklemediğim bi anda, haytım kapkara oldu.
iklim bebek resmini kaldırmışşın yazıyıda değiştirmişsin
bende bugun evimdeki bilgisayarımdaki bütün bebek resimlerini kaldırdım
gözüm görmesin laelaelaelaelae
inşallah saol cnmm
kendisi dr gitmeme karşı benide bu geriyo dr yok artık gitmiyorum....
selam kızlar daha şimdi girdim eve bugun doktordaydım pek iç açıcı şeyler söylemedi benim sol tarıfımda çikolata kisti var kan toplamış içi yine o yüzden ilk iki gün adet olamamışım yine klomen verdi ayın 29 unda çağırdı bıktım artık ya sadece sağ tarafımda yumurta büyüyo şansım yüzde 50 aşılamaylada olmuyo işte denedik gördük eşimde bende çok moralimiz bozuldu artık gitmeyelim doktora zaten aşılamaylada zor oluyor birkaç yıl bekleyip tüp bebek yaptırlaım diyoruz çok moralim bozuk gelene kadar ağladım olmayacak bu böyle bazen boşanmayı düşünüyorum böle hayat geçmiyo umutlarım bi yanıyo bi sönüyor. çok zor çok
deniz adaşım başın sağ olsun
inşallah tekrar yaşamazsın ve en kısa zamanda kavuşursun bebeğine..biz uğraşıp sahip olamıyoruz ama kaybedeceksek hiç olmasın diyorum bazen..
iklim yaptığın hiç mantıklı değil iğneye başlayıp bırakıyorsun ve herşeyden önce kendi sağlığına zarar veriyorsun maddi boyutu bir yana ..
inat uğruna iğne bırakılır mı?kayınvalidenle konuşsaydın keşke..
sıkıntılar hep olur ama bunlar inada gelmez hormon alıyorsun sonuçta..ne diyeyim hayırlısı