Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm gerÇekten morale Çok İhtİyacım var. GÜnler geÇmİyo.
canım tsk edıyorum . lısteye eklenmıssın ıns herkesın sonucu pozıtıf olur. benım asılama surecı cok sorunlu gecıyo ama sona yaklastım artık . hayırlııs :Saruboceq:
CNM YARIN NE TESTİ Yaptırcan erken değil mi daha
canım 28 nısan adet gunum ama benım kanda pıhtılasma olugu ıcın erken ogrenıp ıgnelere baslamam gerekıyo . senın ne zaman yapılmıstı asılaman ? ve nerede yaptırmıstın
cnm benim ankara da yapıldı aşılamam. 10 nisanda yapıldı. dün drumu aradım daha erken test için ptesiyi bekle dedi.inşallah senn güzel haberlerini alırız.senn sorun neydi cnm.
cnm bende de pko var.daha yeni öğrendik.dr um aşılamanın uygun olduğunu söledi.bnm adet tarihim 25 nisan sence o güne kadar adet görmezsem hamilemiyimdir.bu gün 13. günüm.
inş hepimiz hamiş oluruz cnm. benm şişliğim oldu ama geçti.çok heyecanlıyım günleri bitiremiorum.
cnm 2 kere muayne ücreti verdim.300 tl
dr um aşılama ücreti 300 tl aldı
sperm hazırlanmasınada 160 tl verdik
yani 760 tl yi buldu
cnm çok üzüldüm bebeğin için. inşallah aşılamn tutar.ilk hamileliğin kendiliğinden mi oldu bu ilk aşılaman mı.merhaba arkadaşlar,
geçen sene 3,5 aylık hamileyken bebeğimi kaybetmek zorunda kaldım. bir senedir olmadı. dr sorun yok eşinde ve sende bekleyin dedi. ama eşimle aynı şehirde değiliz. denk gelmemiz zor oluyor. denk geldiğimizde oldu ama olmadı. o nedenle bu ay aşılama yapalım klomenle dedi. yarın adetimin 3. günü gideceğim. testleri tekrarlayacak, usg ile bakacak. inşallah sorun çıkmazda başlarız hemen.
cnm çok üzüldüm bebeğin için. inşallah aşılamn tutar.ilk hamileliğin kendiliğinden mi oldu bu ilk aşılaman mı.
selam kızlar daha şimdi girdim eve bugun doktordaydım pek iç açıcı şeyler söylemedi benim sol tarıfımda çikolata kisti var kan toplamış içi yine o yüzden ilk iki gün adet olamamışım yine klomen verdi ayın 29 unda çağırdı bıktım artık ya sadece sağ tarafımda yumurta büyüyo şansım yüzde 50 aşılamaylada olmuyo işte denedik gördük eşimde bende çok moralimiz bozuldu artık gitmeyelim doktora zaten aşılamaylada zor oluyor birkaç yıl bekleyip tüp bebek yaptırlaım diyoruz çok moralim bozuk gelene kadar ağladım olmayacak bu böyle bazen boşanmayı düşünüyorum böle hayat geçmiyo umutlarım bi yanıyo bi sönüyor. çok zor çok