NİSAN AYI TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYANLAR BURAYA 👶🏻

Kaçıncı tüp bebek transferiniz ?

• Ankete Katılan
    36
Doğrudur bende de burda ki arkadaşların hepsinde o oldu bende çok duygusaldım inanılmaz kötü yapıyordu gayet normal bir durum . Esini de bu konuda bilgilendir hatta yazdığımı göster Korkulacak durum yok gayet normal biraz bu dönemde bizi idare etsinler

Gonapeptyl yumurta toplama gününden önceki akşam verilen iğne olması lazim sanırım . İcinden kutu da 7 tane çıkıyordu galiba . 2 tanesini kullanmıştım bende . Şimdi şöyle adet bir hafta gecikme yapıyor yumurta toplandıktan sonra yada erken geliyor gayet normal bir durum telaş yapma

Yok ben yumurta toplamadan sonra tam zamanında adet oldum. Olduktan sonraki 21. Gün başladım gonapeptyl e 16 gündür vuruluyorum her akşam. 20-25 gün arasında da devam edicem. Bu reglimin ilk günü itibariyle de estrofem hapına başladım. Bu tedavinin amacı rahmi transfere en iyi şekilde hazırlamakmış. Ama etrafımda hiç rastlamadım genelde doğal döngüyü beklemiş doktorlar. Benim doktorum biraz garantici daha emin adımlarla ilerliyoruz o yüzden ama iğneler o kadar canımı yakıyo ki keşke biz de normal döngüde ilerleseydik diyorum Bi de süreç uzamış oldu haliyle Neyse geç olsun da güç olmasın

Doktorunuz kimdi, nerede yaptırıyorsunuz hangi hastane?

Kızlarrr yarın transferim var lütfen bana çok dua edin . Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin insallah
ayy hadi inşallah Rabbim hayırlı sonuçlara çıkarsın canım hayırlı şekilde tutsun transferin. Benim 1 bucuk ay sonra olacak. Cuma günü de yumurta toplama işlemim olacak. Sende bana dua et

Bende ganopeptyl i yumurta toplama işleminden önce vurdum yani bugün. 2 tanesini vurdum başka da iğnem yok cok şükür iğneler beni cok kötü yapıyordu bas dönmem oluyordu tansiyonum falan düşüyordu elim ayağım buz kesiyordu cok fenaydı. Transfer sürecinde de hap kullanıcam sadece.

Kızlar iğnelerin sizde de böyle etkisi oldu mu ? El ayak buz kesmesi baş dönmesi tansiyon düşmesi vs vs ..

ayy hadi inşallah Rabbim hayırlı sonuçlara çıkarsın canım hayırlı şekilde tutsun transferin. Benim 1 bucuk ay sonra olacak. Cuma günü de yumurta toplama işlemim olacak. Sende bana dua et
İnsallah yumurtaların çok güzel bir şekilde gelişirr. Güç olmadan kolaylıkla . Bu konuyu ben açmıştım kadınlar kulübünde insallah burda hepimiz hamileyiz haberlerimizi veririz birbirimize Allah yardımcımız olsun çeken bilir sadece . Kendinizi rahat bırakın her zaman kimse ne diyorsa umurunuzda olmasınn. Benim en sevmediğim şey eş dost sorması ayrıntılı bir şekilde meraklarından. bence bu çok yanlış bir şey bir gün birini bozmamak icin kendimi zor tutuyorum

Aynen öyle çevredeki herkes soruyordu ne zaman çocuk yapacaksınız istemiyor musunuz yoksa olmuyor mu diye artık o kadar bıktım ki. Bir an önce olsun bitsin istiyorum. İğneler 1 haftada cok yıprattı beni. Sürekli midem bulanıyor basım dönüyor zor günler geçsin. Zor olmadan da güzellik olmuyor. Burada inşallah herkes hayırlı haberi vericek ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…