- Konu Sahibi Prensssprensesss
-
Doğrudur bende de burda ki arkadaşların hepsinde o oldu bende çok duygusaldım inanılmaz kötü yapıyordu gayet normal bir durum . Esini de bu konuda bilgilendir hatta yazdığımı gösterHayır olmadı henüz, iğne vuruyorum kendime yumurta büyümesi olgunlaşması için. Ama bu iğneler bende ağlama hissi gerginlik moral bozukluğu gibi şeyler yapıyor sanki. Adet sancısı gibi de cok ağrım oluyor.
Evet kasıntı oluyor canım benimde aynı iğneydi bir gün sağ bir gün soldan yap iğneyiArkadaşlar bir sorum olacak sizlere, cetrotide 250mg vurdum bugün kendime ama vurduğum yer kaşınıyor iğneyi kullanan ve böyle kaşıntısı olan oldu mu ?
Gonapeptyl yumurta toplama gününden önceki akşam verilen iğne olması lazim sanırım . İcinden kutu da 7 tane çıkıyordu galiba . 2 tanesini kullanmıştım bende . Şimdi şöyle adet bir hafta gecikme yapıyor yumurta toplandıktan sonra yada erken geliyor gayet normal bir durum telaş yapmaKızlar selam, transfer öncesi gonapeptyl kullanan var mı? Epey acıtan bir iğne ama rahmin hazırlanmasına yardımcı oluyormuş umarım faydası olur. Bende adet gecikmesine neden oldu tam bir hafta. Hala da olmadım testler de negatif. Bir an önce olayım da transfer günü gelsin
Öyle yapıyorum inşallah hayırlı sonuçlarla burada hep birlikte sevinmekte nasip olsun sen suan transfer mi bekliyorsunEvet kasıntı oluyor canım benimde aynı iğneydi bir gün sağ bir gün soldan yap iğneyi
Yok ben yumurta toplamadan sonra tam zamanında adet oldum. Olduktan sonraki 21. Gün başladım gonapeptyl e 16 gündür vuruluyorum her akşam. 20-25 gün arasında da devam edicem. Bu reglimin ilk günü itibariyle de estrofem hapına başladım. Bu tedavinin amacı rahmi transfere en iyi şekilde hazırlamakmış. Ama etrafımda hiç rastlamadım genelde doğal döngüyü beklemiş doktorlar. Benim doktorum biraz garantici daha emin adımlarla ilerliyoruz o yüzden ama iğneler o kadar canımı yakıyo ki keşke biz de normal döngüde ilerleseydik diyorumGonapeptyl yumurta toplama gününden önceki akşam verilen iğne olması lazim sanırım . İcinden kutu da 7 tane çıkıyordu galiba . 2 tanesini kullanmıştım bende . Şimdi şöyle adet bir hafta gecikme yapıyor yumurta toplandıktan sonra yada erken geliyor gayet normal bir durum telaş yapma
Doktorunuz kimdi, nerede yaptırıyorsunuz hangi hastane?Yok ben yumurta toplamadan sonra tam zamanında adet oldum. Olduktan sonraki 21. Gün başladım gonapeptyl e 16 gündür vuruluyorum her akşam. 20-25 gün arasında da devam edicem. Bu reglimin ilk günü itibariyle de estrofem hapına başladım. Bu tedavinin amacı rahmi transfere en iyi şekilde hazırlamakmış. Ama etrafımda hiç rastlamadım genelde doğal döngüyü beklemiş doktorlar. Benim doktorum biraz garantici daha emin adımlarla ilerliyoruz o yüzden ama iğneler o kadar canımı yakıyo ki keşke biz de normal döngüde ilerleseydik diyorumBi de süreç uzamış oldu haliyle Neyse geç olsun da güç olmasın
Evettt yarın transferim var insallah kızlar bana çok çok dua edinÖyle yapıyorum inşallah hayırlı sonuçlarla burada hep birlikte sevinmekte nasip olsun sen suan transfer mi bekliyorsun
ayy hadi inşallah Rabbim hayırlı sonuçlara çıkarsın canım hayırlı şekilde tutsun transferin. Benim 1 bucuk ay sonra olacak. Cuma günü de yumurta toplama işlemim olacak. Sende bana dua etKızlarrr yarın transferim var lütfen bana çok dua edin . Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin insallah
Bende ganopeptyl i yumurta toplama işleminden önce vurdum yani bugün. 2 tanesini vurdum başka da iğnem yok cok şükür iğneler beni cok kötü yapıyordu bas dönmem oluyordu tansiyonum falan düşüyordu elim ayağım buz kesiyordu cok fenaydı. Transfer sürecinde de hap kullanıcam sadece.Yok ben yumurta toplamadan sonra tam zamanında adet oldum. Olduktan sonraki 21. Gün başladım gonapeptyl e 16 gündür vuruluyorum her akşam. 20-25 gün arasında da devam edicem. Bu reglimin ilk günü itibariyle de estrofem hapına başladım. Bu tedavinin amacı rahmi transfere en iyi şekilde hazırlamakmış. Ama etrafımda hiç rastlamadım genelde doğal döngüyü beklemiş doktorlar. Benim doktorum biraz garantici daha emin adımlarla ilerliyoruz o yüzden ama iğneler o kadar canımı yakıyo ki keşke biz de normal döngüde ilerleseydik diyorumBi de süreç uzamış oldu haliyle Neyse geç olsun da güç olmasın
Amin yavrum insallah güzel sonuçlarla geliriz hepimiz buraya yazalımayy hadi inşallah Rabbim hayırlı sonuçlara çıkarsın canım hayırlı şekilde tutsun transferin. Benim 1 bucuk ay sonra olacak. Cuma günü de yumurta toplama işlemim olacak. Sende bana dua et
Ben de psikolojik etkisi oldu çok fazla. Kendimi hep mutsuz hissettim depresyona girdim resmen.Kızlar iğnelerin sizde de böyle etkisi oldu mu ? El ayak buz kesmesi baş dönmesi tansiyon düşmesi vs vs ..
Doktorum Rıza Edendi Karaca. Kendi muayenehanesi var Kağıthane'de. İşlemleri Şişli Kolan'da yapıyor.Doktorunuz kimdi, nerede yaptırıyorsunuz hangi hastane?
belirtisi olmayan birini buldum. kasık batması ağrı hiç bir şeyiniz yoktu dimi?Test yapmamanızı, doktorunuzdan duymanızı öneririm önceliklebenim hiçbir belirtim yoktu.
İnsallah yumurtaların çok güzel bir şekilde gelişirr. Güç olmadan kolaylıkla . Bu konuyu ben açmıştım kadınlar kulübünde insallah burda hepimiz hamileyiz haberlerimizi veririz birbirimize Allah yardımcımız olsun çeken bilir sadece . Kendinizi rahat bırakın her zaman kimse ne diyorsa umurunuzda olmasınn. Benim en sevmediğim şey eş dost sorması ayrıntılı bir şekilde meraklarından. bence bu çok yanlış bir şey bir gün birini bozmamak icin kendimi zor tutuyorumayy hadi inşallah Rabbim hayırlı sonuçlara çıkarsın canım hayırlı şekilde tutsun transferin. Benim 1 bucuk ay sonra olacak. Cuma günü de yumurta toplama işlemim olacak. Sende bana dua et
Aynen öyle çevredeki herkes soruyordu ne zaman çocuk yapacaksınız istemiyor musunuz yoksa olmuyor mu diye artık o kadar bıktım ki. Bir an önce olsun bitsin istiyorum. İğneler 1 haftada cok yıprattı beni. Sürekli midem bulanıyor basım dönüyor zor günler geçsin. Zor olmadan da güzellik olmuyor. Burada inşallah herkes hayırlı haberi vericek ben inanıyorumİnsallah yumurtaların çok güzel bir şekilde gelişirr. Güç olmadan kolaylıkla . Bu konuyu ben açmıştım kadınlar kulübünde insallah burda hepimiz hamileyiz haberlerimizi veririz birbirimize Allah yardımcımız olsun çeken bilir sadece . Kendinizi rahat bırakın her zaman kimse ne diyorsa umurunuzda olmasınn. Benim en sevmediğim şey eş dost sorması ayrıntılı bir şekilde meraklarından. bence bu çok yanlış bir şey bir gün birini bozmamak icin kendimi zor tutuyorum
ben psikolojik boyutu geçtim gerçekten kafam yerimde değil resmen. Yarından sonra düzelirim diye umut ediyorumBen de psikolojik etkisi oldu çok fazla. Kendimi hep mutsuz hissettim depresyona girdim resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?