- 25 Mart 2021
- 57
- 30
- 8
- 29
- Konu Sahibi Prensssprensesss
-
Transfer gününü sayarsak benimde 8. Oluyor sanırım valla anlıyamadım beynim durduBen 8.gün gördüm pozitifi
Bugün 7. Günüm test yaptım 1,20 yazıyor yükselme şansı var mı yoksa gebelik yaşayan oldu mu bu sonuçla7.günden sonra beta yükselmeye başlıyor demişti bana doktorum
Transfer gününü saymıyoruz canımŞ
Transfer gününü sayarsak benimde 8. Oluyor sanırım valla anlıyamadım beynim durdu
Ben daha önce transfer sonrası yaptım 2. Denemem çıkmıştı kimyasal oldu kan vermeye geldim ilaki bişey çıkar diye düşünüyorum dayanamadım hayırlısı artık sizin kaçınçı gününüz kaçınçı denemeniz
Maalesef canım doktorumla görüştüm ilaçı kestik yani negatif rabbim sizlere güzel haberler verirdir inşCanım 8.gün 475ti benim şimdi ne desem boş. Belki yükselir 7 çok erken bir gün bilemedim
İnş sağlıklı bir şekilde yavrun kalbinde karnında büyür ve kucağına alırsınİlk deneme tuttu şükür. Ben bayram sonrası kese muayenesine gideceğim inşalalh sağlıkla devam eder
Amin canım teşekkürler allh herkesin yardımcısı olsunRabbim herşeyi bir hale yola koymuştur. Rabbim sana çok daha güzel kapılar açacak bunu sakın unutma. Dua edeceğim hep. Inşallah Birdahakine çok daha mutlu ol
Canım transverin ilk günleri genelde yatarakmı geçirdin benimde ilk günüm korkuyorumCanım 8.gün 475ti benim şimdi ne desem boş. Belki yükselir 7 çok erken bir gün bilemedim
Canım transverin ilk günleri genelde yatarakmı geçirdin benimde ilk günüm korkuyorum
Anladım canım dinlenmedeyim bendeSadece 2 gün yattım. Sonra kalktım hemenişlerimi ysptıö ama yavaş yavaş
Doktorum bana kan dolaşımının iyi geleceğini söyledi. Hareket iyidir dediAnladım canım dinlenmedeyim bende
Canım Allah kolaylık versin insallah . Yumurta toplama oldu muMerhaba arkadaşlar benimde ilk tüp bebek deneyimim olacak. Suanda ganol f 900 lük iğne vurunuyorum 225 dozdan 4 gün. Yarın kontrole gideceğim kontrolden sonra doktor ne diyecek ne olacak nasıl olacak cok korkuyorum dualarınızı beklerim.
Hayır olmadı henüz, iğne vuruyorum kendime yumurta büyümesi olgunlaşması için. Ama bu iğneler bende ağlama hissi gerginlik moral bozukluğu gibi şeyler yapıyor sanki. Adet sancısı gibi de cok ağrım oluyor.Canım Allah kolaylık versin insallah . Yumurta toplama oldu mu
O iğneler yapıyor canım sebepsizce oturup ağladığını bilirim son zamanlara yaklastiysan ağrı da oluyor benim karnım resmen beş altı aylık hamile gibi olmuştu yumurta çokluğundan ve büyüklüğünden hiç korkma ama en rahatı opu uyuosun zaten bı uyaniosun herşey bitmişHayır olmadı henüz, iğne vuruyorum kendime yumurta büyümesi olgunlaşması için. Ama bu iğneler bende ağlama hissi gerginlik moral bozukluğu gibi şeyler yapıyor sanki. Adet sancısı gibi de cok ağrım oluyor.
İnşallah öyle çabucak geçerO iğneler yapıyor canım sebepsizce oturup ağladığını bilirim son zamanlara yaklastiysan ağrı da oluyor benim karnım resmen beş altı aylık hamile gibi olmuştu yumurta çokluğundan ve büyüklüğünden hiç korkma ama en rahatı opu uyuosun zaten bı uyaniosun herşey bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?