2024 Ekim Tüp bebek sürecim

Merhaba arkadaşlar
Sizlere tüp bebek sürecimde yaşadığım endişelerden,durumlardan bahsetmek istiyorum en azından yeni başlayacak olanların bilgisi olur diye yazmak istedim çünkü benim bu süreçte etrafımda bu konuyla ilgili bilgisi olan yoktu ve bir anda sürecin içinde buldum kendimi..
Öncelikle Tekirdağ’da yaşıyorum ve süreç sürekli gel gitli olduğu için doktorumu yakından tercih ettim ve çorluda Op.Dr.Kemal Yıldızı bulduk ve görüştük. Görüşmemiz olumlu geçti ve sürecimiz başladı. 5 ekimde gittik ilk ve o gün bizden bulaşıcı hastalıklar için vs kan tahlili alındı daha sonrasında adet olmam için bana tarlusal verdi ve gönderdi (pcos hastasıyım düzenli adet göremiyorum) adetimi oldum ve tüp bebek tedavisine tam anlamıyla başladık. Benim zaten hastalığımdan kaynaklı çok yumurtam vardı ve amh değerim 8 çıktı yüksekti. O gün bana gonal-F 450 başladı 3 kutu aldık ve vurmaya başladım 225 mg vurdum bir iğne 2 gün gitti 3 kutuyu bitirdim(iğneler acıtmıyor çok korkmuştum) ve gittik her iki taraftada çok yumurtam oluşmuş ve olgunlaşmıştı gittiğimizde pazartesiydi çarşamba yine çağırdı ve muayene etti cuma yumurta toplamı işlemin yapılacak dedi. Çok heyecan yapmıştım çünkü anestezili olacaktı hiç anestezi almamıştım korkuyordum da bir taraftan. Cuma günü İstanbul Bahçelievler memorial’de toplama işlemim yapıldı. Bir ağrım sızım olmadı korkmanıza gerek yok ben kendimi çok korkutmuşum okuduklarım etkilemiş olsa gerek 🙂 Benden 45 yumurta toplamış cumartesi aradı doktorum 30 tanesi olgun çıktı 28 tanesi döllendi dedi ve bu süreç 6 gün sürdü 5inci gün aradılar 5.inci gün embriyosu 6 tane doldurduk dediler ertesi gün 6.ıncı gün embriyosu 9 tane dondurduk toplamda 15 embriyonuz var dediler çok sevindim 💖 Embriyoların kalitesi de çok iyiymiş 🌸 Şuanda 2 adet dönemini bekleyeceğiz ve transfer olacağım inşallah ilk transferde tutar buraya olunca güncelleme yapacağım olumlu olumsuz diye 🤩
Merhaba hayırlısıyla güzel haber alın insallah. 45 yumurta nasıl toplanıyor yani normalde 10 15 yumurtanız oluyorsa bu ilaçlarla sayı çoğalıyor mu yoksa sadece var olanlar mı büyüyor

Merhaba hayırlısıyla güzel haber alın insallah. 45 yumurta nasıl toplanıyor yani normalde 10 15 yumurtanız oluyorsa bu ilaçlarla sayı çoğalıyor mu yoksa sadece var olanlar mı büyüyor
Evet yapılan iğneler bildiğim kadarıyla yumurtayı da çoğaltıyor ve büyütüyor 🥹 Ama yazımda da yazmıştım ben iğneleri düşük doz kullandım pcos olduğu için çok sayıda yumurtam vardı 🥹 Buarada inşallah hepimiz güzel haberler alırız 💖

Evet yapılan iğneler bildiğim kadarıyla yumurtayı da çoğaltıyor ve büyütüyor 🥹 Ama yazımda da yazmıştım ben iğneleri düşük doz kullandım pcos olduğu için çok sayıda yumurtam vardı 🥹 Buarada inşallah hepimiz güzel haberler alırız 💖
Aminn insallahh 🙏🏼🙏🏼 ay atlamısın orayı pcosunda kesin etkisi vardır altın yumurtada gelmis olsun♥️

Back
X