• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN AYI TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYANLAR BURAYA 👶🏻

Kaçıncı tüp bebek transferiniz ?

• Ankete Katılan
    36
İlk deneme tuttu şükür. Ben bayram sonrası kese muayenesine gideceğim inşalalh sağlıkla devam eder 😊
Ben daha önce transfer sonrası yaptım 2. Denemem çıkmıştı kimyasal oldu kan vermeye geldim ilaki bişey çıkar diye düşünüyorum dayanamadım hayırlısı artık sizin kaçınçı gününüz kaçınçı denemeniz

Rabbim herşeyi bir hale yola koymuştur. Rabbim sana çok daha güzel kapılar açacak bunu sakın unutma. Dua edeceğim hep. Inşallah Birdahakine çok daha mutlu ol

Merhaba Kızlar
Kadir geceniz mübarek olsun. Yeni başlayanlara ,sonuç bekleyenlere , pozitif alanlara, negatif alanlara Allah herkesin yardımcısı olsun.
Benim bugün 10.günüm test sonucum 37 çıktı sevinmekle üzülmek arasında gelgitteyim. Pazartesi tekrar vereceğim 🙏

Merhaba arkadaşlar benimde ilk tüp bebek deneyimim olacak. Suanda ganol f 900 lük iğne vurunuyorum 225 dozdan 4 gün. Yarın kontrole gideceğim kontrolden sonra doktor ne diyecek ne olacak nasıl olacak cok korkuyorum dualarınızı beklerim.

Merhaba arkadaşlar benimde ilk tüp bebek deneyimim olacak. Suanda ganol f 900 lük iğne vurunuyorum 225 dozdan 4 gün. Yarın kontrole gideceğim kontrolden sonra doktor ne diyecek ne olacak nasıl olacak cok korkuyorum dualarınızı beklerim.
Canım Allah kolaylık versin insallah . Yumurta toplama oldu mu

Hayır olmadı henüz, iğne vuruyorum kendime yumurta büyümesi olgunlaşması için. Ama bu iğneler bende ağlama hissi gerginlik moral bozukluğu gibi şeyler yapıyor sanki. Adet sancısı gibi de cok ağrım oluyor.
O iğneler yapıyor canım sebepsizce oturup ağladığını bilirim son zamanlara yaklastiysan ağrı da oluyor benim karnım resmen beş altı aylık hamile gibi olmuştu yumurta çokluğundan ve büyüklüğünden hiç korkma ama en rahatı opu uyuosun zaten bı uyaniosun herşey bitmiş 😍😍😍

Kızlar selam, transfer öncesi gonapeptyl kullanan var mı? Epey acıtan bir iğne ama rahmin hazırlanmasına yardımcı oluyormuş umarım faydası olur. Bende adet gecikmesine neden oldu tam bir hafta. Hala da olmadım testler de negatif. Bir an önce olayım da transfer günü gelsin 🙏

O iğneler yapıyor canım sebepsizce oturup ağladığını bilirim son zamanlara yaklastiysan ağrı da oluyor benim karnım resmen beş altı aylık hamile gibi olmuştu yumurta çokluğundan ve büyüklüğünden hiç korkma ama en rahatı opu uyuosun zaten bı uyaniosun herşey bitmiş 😍😍😍
İnşallah öyle çabucak geçer 🤲

Back