- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 33
- 29
- Konu Sahibi Prensssprensesss
-
Yaa açtgım konuda böyle bir haber almak çok güzel oldu masallah Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ❤Teşekkür ederim. 8.Gün idrarda öğrendim bugün kanda çıktı.
Dondurulmuş embriyo transferi mi acabaMerhaba kızlar ben de salı günü transfer olucam insallah ilk denememizde 2 kere transfer oldum maalesef olmadı şimdi 2. Denememiz 3. Transferimi olucam 2 adet 5.gün embriyosu insallah
Evet dondurulmuş :)Dondurulmuş embriyo transferi mi acaba
Yaa açtgım konuda böyle bir haber almak çok güzel oldu masallah Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ❤
Hadi insallah güzel haberler alalım ❤Evet dondurulmuş :)
Bizede çokça dua etAin güzel kardeşim. Amin. Hepimize nasip olsun
Birde taze transfer mi yapmışlardı yoksa dondurulmuş mu acabaBizede çokça dua etkaç yaşındasın acaba birde merak ettim
23 yaşındayımBizede çokça dua etkaç yaşındasın acaba birde merak ettim
Maşallah miniklere. Kaç adetlerHadi insallah güzel haberler alalım ❤pozitif tut kendini insallah güzel olacakk. Bende bu ay donduruyorum toplandı 5. Gün embriyoları olunca dondurulacak . Bugün 3. Günleri
Şimdilik 10 taneMaşallah miniklere. Kaç adetler
Evet canım ilkŞimdilik 10 tanesizin ilk transferdi sanırım dondurulmuş olarak
Merhaba insallah hayırlı olsun şimdiden bizim transferler bu ay olmayacak dondurduk birdahaki adet döneminde transfer olacak insallah .Merhabalar tüp bebekde 4. Denemem 28 nisanda tansferim oldu aranızda belirti yaşayan var mı
6. Günüm bugün test günüm ayın 7 deMerhaba insallah hayırlı olsun şimdiden bizim transferler bu ay olmayacak dondurduk birdahaki adet döneminde transfer olacak insallah .Sizin kaçıncı gününüz kaç gün kaldı test yapmaya
Test yapmamanızı, doktorunuzdan duymanızı öneririm öncelikle6. Günüm bugün test günüm ayın 7 de
Evde test yapmadınız mı peki sabah yine yaptım bugün yine çıkmadıTest yapmamanızı, doktorunuzdan duymanızı öneririm önceliklebenim hiçbir belirtim yoktu.
Ben 8.gün gördüm pozitifiEvde test yapmadınız mı peki sabah yine yaptım bugün yine çıkmadı
7.günden sonra beta yükselmeye başlıyor demişti bana doktorumEvde test yapmadınız mı peki sabah yine yaptım bugün yine çıkmadı
Ben daha önce transfer sonrası yaptım 2. Denemem çıkmıştı kimyasal oldu kan vermeye geldim ilaki bişey çıkar diye düşünüyorum dayanamadım hayırlısı artık sizin kaçınçı gününüz kaçınçı denemeniz7.günden sonra beta yükselmeye başlıyor demişti bana doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?