- 23 Ocak 2024
- 533
- 333
- 23
Yiaaa yorumlarını soluksuz okudum bu haberi bekledim ve maşallah diyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba 14. Günüm gebeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiaaa yorumlarını soluksuz okudum bu haberi bekledim ve maşallah diyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba 14. Günüm gebeyim
Merhaba hiç korkmayın. Önce Allah’a sonra Özkan hocama sonsuz güvenebilirsiniz. Tam anlamıyla donanımlı bir doktor kendisi. Onu can kulağıyla dinleyip her şeyi onun söylediği gibi uygulayın korkmanıza hiç gerek yok ben inanıyorum bebeğiniz sizinle olacakmerhaba ben de bahçeci Fulya’da tedaviye başladım 28 aralıkta inşallah tek seferde olur benim ilk denemem olacak heyecanlıyım , korkuyorum bir yandan umutluyum hakkımızda hayırlısı diyorum dua edin bize de
Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinYiaaa yorumlarını soluksuz okudum bu haberi bekledim ve maşallah diyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallahMerhaba hiç korkmayın. Önce Allah’a sonra Özkan hocama sonsuz güvenebilirsiniz. Tam anlamıyla donanımlı bir doktor kendisi. Onu can kulağıyla dinleyip her şeyi onun söylediği gibi uygulayın korkmanıza hiç gerek yok ben inanıyorum bebeğiniz sizinle olacak
Merhabalar,Merhabalar inşallah minikleriniz sizinledir Tolga hocadan memnun musunuz peki ?
Merhaba sonıcunuz nasıl acaba pozitif oldu muBende bugün 2 tane 3. Gün iyi kalitede embriyo transferi oldum. Rakam söylemedi doktorum 9 ve 8 hücreli dedi. Hepimiz olumlu güzel sonuçlar alacağız inşallah