- Konu Sahibi Prensssprensesss
-
İnsallah hakkımızda hayırlı olsun insallahhh
Umarım düzelirben psikolojik boyutu geçtim gerçekten kafam yerimde değil resmen. Yarından sonra düzelirim diye umut ediyorum
Yaaa çok mutlu oldum gerçektennnİnsallah hakkımızda hayırlı olsun insallahhhevet bir çok kişi yazdı konuştuk bilgi aldık birbirimizden harika oldu
Evet. Şu an 11 haftalığız arada bel ağrım oluyor başka birşey gala yok bulantı vsbelirtisi olmayan birini buldum. kasık batması ağrı hiç bir şeyiniz yoktu dimi?
bence eksik alma sabah yani sabahı aksatma. Yine de sen bilirsinkızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mudoktoru aramak da istemiyorum çekiniyorum
içim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedimbence eksik alma sabah yani sabahı aksatma. Yine de sen bilirsin
Kayınpederimle ilgileniyor iki senedir anjiyo olacak benim günümü buldu onun yanında malesef ben tek kalıyorum biraz canım sıkkınEşlerinizin yardımı desteği nasıl kızlar bu süreçte size karşı nasıl davranıyorlar
Bebeğim gayet normal aynılarını yaşadım kaç yumurta toplandı kaçı dolu çıktı ? Transfer günün ne zaman şimdi belli miYumurta toplama işlemim oldu agrım var suan kasıklarımda, işlemden 1 saat sonra hastaneden çıktım 2 saat sonrada rahim filmi çekindim ekstra bi agrı olmadı ve rahat oldu yada kasık ağrımdan dolayı hissetmedim bilmiyorum. hersey temiz transfer gününü bekliyorum artık. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Böyle durumlarda hep bi aksilik çıkıyor zatenKayınpederimle ilgileniyor iki senedir anjiyo olacak benim günümü buldu onun yanında malesef ben tek kalıyorum biraz canım sıkkın
10 tane yumurta dedi doktor. Tam ayılmamıştım böyle hatırlıyorum. Adet olduktan sonra da transfer olucak. Doktorum rahim dinlensin hemen transfer yapmayalım dedi.Bebeğim gayet normal aynılarını yaşadım kaç yumurta toplandı kaçı dolu çıktı ? Transfer günün ne zaman şimdi belli mi
Evet benim de aynı şekilde oldu birde rahim dinlendirip donmuş embriyo transferi yapmak daha iyiymiş daha iyi tutuluyormuş . Benim transferim persembe günü oldu şimdi beklemedeyim10 tane yumurta dedi doktor. Tam ayılmamıştım böyle hatırlıyorum. Adet olduktan sonra da transfer olucak. Doktorum rahim dinlensin hemen transfer yapmayalım dedi.
Bence doktoruna söyle ama her hangi bir problem olacağını düşünmüyorum sabah ki dozunu vermez muhtemelen öğlen veririr sanırım ama dediğim gibi doktoruna söyle burdan böyle olmazkızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mudoktoru aramak da istemiyorum çekiniyorum
Sorun çözülmüs şimdi gördüm tamamdıriçim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedimgünlük doz alımına devam dedi.
Hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel ve bize mutlakaaa bildirEvet benim de aynı şekilde oldu birde rahim dinlendirip donmuş embriyo transferi yapmak daha iyiymiş daha iyi tutuluyormuş . Benim transferim persembe günü oldu şimdi beklemedeyim
Benim medipol üni hastanesi canım sen hangi hastanede tedavi görüyorsun ?Hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel ve bize mutlakaaa bildirsen nerede yaptırmıştın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?