- Konu Sahibi tekrdag5905
İnşallah güzel bi haberlerimizi alalım daBebişlerimizle buluşuruz belkide
Bebişlerimizle birlikte buluşuruz belkide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel bi haberlerimizi alalım daBebişlerimizle buluşuruz belkide
Bebişlerimizle birlikte buluşuruz belkide
İnşallah kuzum ne zaman vereceksin kanıİnşallah güzel bi haberlerimizi alalım da
Ocağın 3’ünde cuma günü zaman geçmiyor şansaİnşallah kuzum ne zaman vereceksin kanı
Bekliyorsun ya ondan geçmiyor gibi geliyordur bir belirtin var mı bide kaçınca gün embriyosuydu kalitesi neydiOcağın 3’ünde cuma günü zaman geçmiyor şansa
6 günlüktü benim bugün de 4. Günüm bitti 5aa denmişti yanlış hatırlamıyorsam bel ağrısı oluyor göğüs hassaiseyi var uyku halsizlikBekliyorsun ya ondan geçmiyor gibi geliyordur bir belirtin var mı bide kaçınca gün embriyosuydu kalitesi neydi
Ayyy belirtilerde var gibi sanki6 günlüktü benim bugün de 4. Günüm bitti 5aa denmişti yanlış hatırlamıyorsam bel ağrısı oluyor göğüs hassaiseyi var uyku halsizlik
amin canım allah razı olsunAllah analı babalı büyütsün inşallah kucaklarımız boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun hepimizee
istanbulda oturuyorum canım ben :)Amin inşallah canım benim nerde oturuyorsun
Bilmiyorum ya umarım öyledirAyyy belirtilerde var gibi sanki
Bilmiyorum ya umarım öyl
Güzel düşün güzel olsunBilmiyorum ya umarım öyledir
Uzak değilmişizistanbulda oturuyorum canım ben :)
aa siz nerede oturuyorsunuzUzak değilmişiz
Enerji yüksek ama bana bi iğne verdiler o çok felaket şimdi hemşire hattına da yazıcam ilk gün transfer sınrası yaptılt bu kdar kötü olmadım 3 günde bir yapılıyor 3 iğne var sadece bugün ikincisini yaptırmaya gittim yürümem oturmam oturup kalkmam çok zorlandırıyorGüzel düşün güzel olsun
Ayyy deme ya hangi iğne o kalçadan mı göbekten miEnerji yüksek ama bana bi iğne verdiler o çok felaket şimdi hemşire hattına da yazıcam ilk gün transfer sınrası yaptılt bu kdar kötü olmadım 3 günde bir yapılıyor 3 iğne var sadece bugün ikincisini yaptırmaya gittim yürümem oturmam oturup kalkmam çok zorlandırıyor
Tekirdağ kapaklı İstanbul’a hemen hemen 1 saataa siz nerede oturuyorsunuz
Tekirdağ kapaklı İstanbul’a 1 saat var yokaa siz nerede oturuyorsunuz