- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 27
- Konu Sahibi Prensssprensesss
-
Merhaba kaç yumurtanız toplanmıştııMerhaba kızlar benimde 3 gün sonra transferim olacak banada dua edin
40 yumurta toplandı.17 adet donduruldu çok iyi kalitede.3. 5. Gün embriyolarım mevcutMerhaba kaç yumurtanız toplanmıştıı
Peki hemen transfer olucak mı bazıları bekletiliyormuş sizinki nasıl olucak40 yumurta toplandı.17 adet donduruldu çok iyi kalitede.3. 5. Gün embriyolarım mevcut
Benim zaten 2 rahim dinlendirmem oldu donduruldu yumurtalar yani o yüzden sadece bu ay rahim hazırlığı için ilaç kullandım adetimin 2 haftamın sonunda transferim oluyorPeki hemen transfer olucak mı bazıları bekletiliyormuş sizinki nasıl olucak
Anladım bakalım benimkisi nasıl olucak hersey gönlünüzce olsunBenim zaten 2 rahim dinlendirmem oldu donduruldu yumurtalar yani o yüzden sadece bu ay rahim hazırlığı için ilaç kullandım adetimin 2 haftamın sonunda transferim oluyor
Herşey gönlünüzce olsun benimde cumartesi toplama işlemim olucakMerhaba kızlar bende 31 yaşında 6 yıllık evliyim ikinci tüp bebek denemem olacak bugün iğnelere başladım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Benim bugün 10. Günüm pozitifMerhaba benim de 20 nisan da transferim oldu . Beklemedeyim
Tebrik ederim çok sevindim darısı hepimizin başınaBenim bugün 10. Günüm pozitif
Teşekkür ederim. 8.Gün idrarda öğrendim bugün kanda çıktı.Tebrik ederim çok sevindim darısı hepimizin başınaKandan mı öğrendiniz?
A çok erken öğrenmişsiniz ne güzel çok sevindim sizin adınızaTeşekkür ederim. 8.Gün idrarda öğrendim bugün kanda çıktı.
Herkese nasip olsun inşallahA çok erken öğrenmişsiniz ne güzel çok sevindim sizin adınıza
Canım sonucun nedirMerhaba kızlar benimde 3 gün sonra transferim olacak banada dua edin
Canım yumurta toplama işleminden sonra kaç gün sonra adet oldun acabaİlk yumurta büyütmede ganol f kullandım günde 150 doz 11 gün kullandım folik asit yanında ve toplamadan iki gün önce meronal çatlatma iğnesi 3 adet ve ovitrelle 1 adet vuruldum .Toplama günü 40 yumurtam toplandı 3. 5. Günler olmama üzere 17 yumoş donduruldu .Ohss yani çok yumurta geliştiği için karında su toplama ve rahim yoruluyor o yüzden 1,5 ay dinlendim .Şu an transfer öncesi progestan iğne ve vajinal progestan her gün kullanıyorum cumartesi günü transfer olacak
Allah gönlünce versin inşallah sonucun pozitif olurMerhabalar, bugün Şişli Kolan'da opum oldu 22 adet yumurtam toplandı umarım boş değildir bakalım kaç tane döllenecek. İlk denemem bu arada :) Umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?