2024 Ekim Tüp bebek sürecim

Benimde Bahçelievler memorialde olacak ☺️ İdrara sıkışık olacak olmak biraz geriyor beni 🥹
Beni de o konu geriyordu ama dayanabiliyorsun heyecandan zaten aklına bile gelmiyor işlem sonrası utrasonu verdiklerinde bütün herşeyi unutuyorsun 3 gündür beraberiz bebeğimle inşallah güzel haber vericek bana kendileri heyecanla onu bekliyoruz

Benimde Bahçelievler memorialde olacak ☺️ İdrara sıkışık olacak olmak biraz geriyor beni 🥹
Sizin de mi işlemi arzu hanım yapıyor
Beni de o konu geriyordu ama dayanabiliyorsun heyecandan zaten aklına bile gelmiyor işlem sonrası utrasonu verdiklerinde bütün herşeyi unutuyorsun 3 gündür beraberiz bebeğimle inşallah güzel haber vericek bana kendileri heyecanla onu bekliyoruz
ki ben tuvaleti tutan biri değilim geldiği gibi gitmem gerek çok öok da çıkarkm ama o an olmadı yokda benzinliğe girdim erkendi diye gidene kadar zaten sıkıştım yine işlem birdeydi erken gittğim için boşluk olduğu için ve sıkışık olduğum işin erken aldılar beni işlemele

Canım için rahat olsun Tevekkül et Allah'a sığın. Tutucak inşallah ❤️
Benimde 2 sene bebeğim olmadı adet döngüm düzensizdi.
Eşimin ailesi doğulu olduğu için kaynanam değilde akrabaları çok sorardı bebiş yokmu diye Allah var çok da dua ederlerdi ama sordukları zaman ister istemez bir

hüzün dolardı içime hep dua ederdim allahım versende razıyım vermesende ama nimetin çok banada sağlıkla afiyetle bebiş nasip et diye 2. Deneme girmeme 2 ay kala tesadüf eseri bebişimi öğrendim 1 buçuk aylıkken. Şu anda 8 aylık oldu ellerinden öper allahın mucizeleri çok sen bittim dersin Allah yettim der❤️ dilerim herşey güzel gönlünce olsun.

Yaaa inşallah bebişin seninledir 💜Bende çok merak ediyorum o anı 💖 İşlemimi Kemal bey yapacak 🌸

Canım için rahat olsun Tevekkül et Allah'a sığın. Tutucak inşallah ❤️
Benimde 2 sene bebeğim olmadı adet döngüm düzensizdi.
Eşimin ailesi doğulu olduğu için kaynanam değilde akrabaları çok sorardı bebiş yokmu diye Allah var çok da dua ederlerdi ama sordukları zaman ister istemez bir

hüzün dolardı içime hep dua ederdim allahım versende razıyım vermesende ama nimetin çok banada sağlıkla afiyetle bebiş nasip et diye 2. Deneme girmeme 2 ay kala tesadüf eseri bebişimi öğrendim 1 buçuk aylıkken. Şu anda 8 aylık oldu ellerinden öper allahın mucizeleri çok sen bittim dersin Allah yettim der❤️ dilerim herşey güzel gönlünce olsun.
Yaaa mesajını okurken duygulandım senin adına çok sevindim bebişini sağ Salim kucağına alıp büyüt inşallah 💖 Allahtan umudumu hiç kaybetmedim inanıyorum ki banada annelik duygusunu tattıracak ve isteyen herkese 🥹

X